Dati-mi idei de animeuri la care sa ma uit dar sa fie de dragoste si daca puteti o mica descriere
Unde pot vedea episodul 9 in romana din serialul Wolf Blood? Exista un site dar incarca greu si nu se deschide.
Ghicitori puteti sa-mi spuneti?
Buna :) imi puteti spune si mie un film de groaza?:D
am vazut odata un film in care la o petrecere un baiat si o fata s- au culcat (stiti voi) si cineva i- a vazut. Apoi, cand a aflat toata scoala o batjocoreau pe fata, fata dadea vina pe baiat...? (mai mult)
Ce este tehnica lui madara din ultimul ep din manga naruto shippuden?
o fost un film alaltaseara pe pro tv care o inceput tarziu pe la 22:00 cu unu Cooper si cu inca unu care s- a dus in Franta si dupa aia in Germania si la Roma ca sa o caute pe una ca sa se impace...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie seriale la fel ca goosip girl va rog dau funda
Salut,ați putea să-mi dați și mie niște filme triste cu final trist vă rog?
Ce personaj din Wolf Blood vi se pare ca seamana cu voi?:)
Sall, TPU! Ce serial de pe Disney Channel ati alege din: - Wolf Blood - Bafta Charlie - Ciudateni Dar film? - In cautarea lui Nemo - Frumoasa si bestia - O poveste incalcita
Anul trecut de revelion am vazut la tv pe ceva canal de filme un show care vorbea despre filmele aparute in 2012 si premile oscar si mai multe. Nu imi amintesc exac prentru ca am fazut acest show...? (mai mult)
As dori niste filme cu tema craciunul dar sa fie amuzante si fara "SINGUR ACASA"il stiu deja.Multumesc anticipat!
Cine stie un film de groaza bun?
Buna TPU Era la tv mai demult un serial in care o femeie pe nume ana isi face o operatie si devine secretara sotului ei.mai stie cineva cum se numeste? serialul era romanesc
Imi puteti spune in ce serial/fil joaca? :3 https://31.media.tumblr.com/0b0b7a6814c1368b9b2548fddec604d1/tumblr_mfemc9TL8p1qhzv6oo1_500.png
Stie cineva unde pot vedea serialul " Steven Seagal : Lawman " cu subtitrare, va roog! Fundaaa
Vreau sa stiu cum a fost realizat filmul titanic.Au recosntruit titanicul si apoi l-au distrus din nou? Si mai ales fazele alea cu acei decedati.
Heii TPU! Este un film cu un domn politist care are o fiica adolescenta care pleaca impreuna cu prietena ei in Spania spunandu- i tatalui sau ca merg in Franta. Acolo peste ele intra niste traficanti si...? (mai mult)
Vreau sa imi spuneti niste filme care seamana cu descrierea mea. Am vazut un film acum ceva timp (acum vreo 3 ani). Era cu niste luptatori romani parca si imi amintesc unele secvente/imagini/faze....? (mai mult)
Stie cineva titlul unui film pe care l- am vazut o data pe pro tv. Este un film cu zombi unde un avios aterizeaza pe o cladire mare (care era o inchisoare), acolo mai erau cativa oameni....? (mai mult)
Stie cineva niste filme faine cu sclavi vechi sau mai noi?
Ce filme sugerati pentru seara de Revelion? ceva comedie poate. Dau funda :D
Salutare vreau ceva filme cu Arabi,Evrei ceva de genul,care fete se casatoresc si vor sa scape,ceva de genul,,, pentru cel mai bun dau funda))mersi anticipat
Salut, bai fratiilor cand apare filmul jeepers creepers 3 ca de cand o tot lungeste ca apare ba in vara, iarna uite ca am ajuns si in ultima zi a anului 2013 si tot nu a aparut.Cardva stie ceva daca va...? (mai mult)
De unde se poate de vizionat filmul care la filmat reteaua de socializare odnoklassniki? Filmul se numeste: " Odnoklassniki.ru: наCLICKай удачу " Am auzit ca apare in cinema din 12 decembrie,...? (mai mult)
Buna membri TPU! Va doresc in avans un an nou fericit si sa vi se indeplineasca toata dorintele! Vreau sa- mi recomandati si mie niste filme bune de vazut in seara asta cu amicii. Genul poate fi horror,...? (mai mult)
A aparit sezonul 2 din Catelul Blogger ca pe profilul lui G Hannelius spune ca a aparut in America si voiam sa stiu daca si la noi a aparut.
am si eu o mica problema de 2 nopti o visez pe mama imncand dintr-o punga albastra ceva si plange, si nu stiu ce inseamna, Ma Puteti Ajuta.Dau funda
Nu stie cineva cand se va lansa filmul Frozen la cinema in Romania, Satu Mare? Fudita la primul raspuns care sa imi fie de ajutor. Merci!
Îmi daţi şi mie o poză foarte faină cu celebrii actori Kristen Stewart şi Robert Pattinson?. Joacă în filmul Twilight. Cea mai frumoasă poză o să câştige FUNDIŢĂ! P.S Scuzaţi...? (mai mult)
Sal TPU A dori sa ma uit la desenele cu spider- man, dar nu la astea care sunt acum la televizor, as dori sa le urmaresc pe acelea care erau pe jetix si cred ca au fost chiar si pe foxkids. Eu am gasit...? (mai mult)
Cum pot deveni actrita la Hollywood? Va rog sa nu ma luati in ras si sa imi raspundeti serios,
Hey TPU,puteti sa imi spuneti niste filme de groaza sau pentru adolescenti,am vazut o gramada si vreau sa incerc ceva nou, multumesc. Fundaa
Ma puteti ajuta va rog unde as putea sa vad serialul cobra 11 alarm für
Este un film actiune/crima, la sfrasit unul dintre ei este deghizat in elvis presley si canta, careva vreo idee despre film?
In Pretty Little Liars Alison traieste....Si ea chiar are o sora geamana de care nimeni nu stie sau stie cineva?
Am auzit că pe TVR2 a fost difuzat un serial japonez cu multi ani în urmă numit Samuraiul. Aș vrea să știu care este numele serialului in engleză și unde l-aș putea viziona! Fundiță.
Imi puteti spune cum se numeste melodia de la minutul 24:17 cam asa... din Suleyman Magnificul? http://www.youtube.com/watch?v=PBxXN3HyBcg VA rog...sau un link daca stiti ceva pe youtube. Va rog!
Stiu ca era un serial pe axn sau pe diva despre o mama si fiica ei.Cine stie cum se numea? Dau funda
Ce credeti despre Jim Carrey?
Cate episoade are fiecare sezon din Teen Wolf, pentru ca cinema mi-a spus ca are mai mult 12?
Cine imi spune si mie niste filme cu adolescenti categoria dragoste ceva gen : fata din vecini? P.S dau Funda la filmu care imi place cel mai mult :)
am privit mai demult un film cu un soarece care chiar era imbracat in haine si nu tin minte cum se nemeste filmul.Tin minte un moment cind soarecele se baga la robinet ca sa scoata un inel ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati. Deci : Eu in vara ma voi muta in Viena, insa limba o voi invata pe timpul verii. Cum se procedeaza pentru a ma muta la o scoala de acolo si tot pentru a ma muta impreuna...? (mai mult)
Care este top 3-ul vostru in materie de filme? Apreciez daca impartasiti!
Ce se intampla in sezonul 5 din The vampire diaries? (bineinteles, doar in episoadele aparute pana in acest moment)?
Stie cineva care este Facebook-ul official al Martinei Stoessel, Jorge Blanco, Lodovoca Comello, Candelaria Molfese, Alba Rico, Mercedes Lambre si Clara Alonso? Multumesc! Dau funda!
Filme in franceza? Preferabil mai noi si nu greoaie, ca sa pot sa ma concentrez pe accent si chestii. Cum e La vie d'Adele.
Buna caut si eu un file Era ceva de genul, unul se ura pe o cladire si ameninta ca se arunca in timp ca o tipa si unul jefuriar o banca sau ceva de genul Cel de pe cladire era doar o diversiune si ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
anaaaaaaaaaaaa2011 întreabă:
Crystynuta8998 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!