Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 26 August 2025 sunt:
Care a fost cea mai tare comedie vazuta de voi vreodata?
Am auzit acum ceva timp de la o persoana ca a facut o cerere pentru redifuzarea unei emisiuni dar nu stiu exact daca a reusit... in fine intrebarea mea este : cum pot face si eu o cerere? unde...? (mai mult)
Vreau si eu filme despre viata in puscarie sau cu cineva care e bagat acolo pe nedrept, un film bun.Mersi.
ai voie la cinema daca ai 13 ani? dau funda:)
Recomandare de film psihologic va rog,unul bun care sa reflecte viata,lumea,societatea, universul. Multumesc
Salut tuturor membrilor TPU. Cine stie niste filme de comedie cu adolescenti ...sex. glume etc, dau funda :* Mersi!
Pana la urma Paul Walker. a murit sau nu? Ca sunt o gramada de contraziceri pe net.
Vreau niste filme( nu seriale) asiatice(drama, romantice) Fundaaa! :3
Hannibal sau Tacerea mieilor?
cind va aparea h2o sezon 4 si daca a aparut deja?
Zice-ti si mie niste seriale serioase dar nu ma luati cu Vampire Diaree si porcarii de-astea.
Hi. Ati vazut serialul,, Beauty and the beast,, de pe Axn? V-a placut?
Salutare, am vazut acum cativa ani un film in care niste tineri se duc intr- un fel de excursie, pe o insula unde unul dintre ei detinea o cabana si vor sa petreaca acolo..sau ceva de genu` dar pe insula...? (mai mult)
In legatura cu gossip girl este o intrebare pentru cei care l- a vazut. Nu am inteles in film de ce Chuck Bass este suparat pe tatal sau dupa ce acesta a murit. Inainte sa moara era suparat din cauza ca...? (mai mult)
Funda! :(. Salutare tuturor. ajutati- ma va rog cu un film.Nu stiu cum se numeste dar stiu ca este un film Horror. In film sunt un grup de tineri cu un microbuz- rulota.si ei merg cu microbuzul pe un drum...? (mai mult)
Recomandati-mi va rog niste filme super!
FAIRY TAIL revine in APRILIE 2014! :X :) http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-12-28/fairy-tail-anime-restarts-in-april
Cand incepe "Romanii au talent"? Funda
vreau sa ma duc maine la hobbitul dezolarea lui smaug la un cinema din valcea dar pe un site scrie ca e iar pe altul ca nu e http://www.cinemagia.ro/program- cinema/ostroveni- ramnicu- valcea/duminica/...? (mai mult)
mai stie cineva care era ep in care Elena din the vampires diaries vr sa se omoare si asteapta pe pod rasaritul ir in ultimul moment o salveaza damon? Ajutati-ma va rog am uitat
Exista filme cu protagonisti gen fete rele si baieti buni care incet incet se imprietenesc si asa mai departe? Stiu ca invers exista dar ma gandeam daca sunt si asa. In orice caz daca stiti vreun film ...? (mai mult)
Ce filme de dragoste frumoase stiti?
Niste filme de dragoste un pic mai noi!? DAu fundooi! :*
Ce filme bune care au la baza povesti din viata reala ati vazut?
O întrebare DOAR pentru fanii Bleach! Ulquiorra moare cu adevărat în acea ultimă luptă cu Ichigo(când o întreabă din nou pe Orihime dacă e speriată și îi spune că înțelege...? (mai mult)
Am vazut pe DIVA Universal intr-o reclama ca se va difuza "Jurnalele Vampirilor" in curand pe acest post. Nu stiti cam cand? Funda!
In ce sezon vor fi Nate si Serena (Gossip Girl)?
Stie cineva un Anime bun?
Care imi recomanda si mie un serial cu adolescenti den american horror story sez1 si 3? Dau funda!
Hey! Stiu o melodie dubstep in care canta decat o fata iar la sfarsitul refrenului se aude in ecou:I'm a killer...Iar vocea fetei e destul de subtire si nu stiu cum se numeste melodia..Ma ajutati? Cel ...? (mai mult)
Stiti cum se numeste filmul in care un copil (o fata de vreo 8-12 ani cred) are rolul principal? e afro-americana...parca a luat i un osacar....filmul este din 2010-2012 parca funda
Serialul The Originals are legatura cu The Vampire Diaries? Si daca da cand ar trebuie sa il vizionez pentru a avea legatura cu actiunea din TVD? Multumesc
cine im i zice niste filme interessante, vreau ceva documentare comice :)), ma intelegeti voi:))sau orice filme in afara de drama, dragoste, horror...:*
era un film horror cu un baiat care era luat in ras de colegi lui, iar peste cativa ani devine o fantoma si incepe sa ii omoare pe toti. Funda pentru cel care stie cum se numea acel film.
Ce stil de dans este in serialul Shake it Up? Dau Funda :)
Heiii TPU! Am nevoie de un raspuns foarte rapid la urmatoarea intrebare: Mai demult a fost pe Pro Tv un film despre o fata care isi dorea sa mearga singura intr- o tara straina numai ca parintii ei erau...? (mai mult)
Care este cel mai bun film vazut? :)
Niste seriale bune pls :)
Se pare ca Mos Craciun a venit cu intarziere, pentru noi (fanii anime- urilor). Iata ce cadou ne- a adus. Bucurati- va! Este oficial, Fairy Tail va reveni in Aprilie 2014. http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-...? (mai mult)
Unde pot vedea The Amazing Spider Man2 va rog, FUNDA
Din ce film/serial este frame- ul http://weheartit.com/entry/93102337/via/anyonewhotries?utm_campaign=newsletter- 2013- 12- 28&utm_content=dashboard- images&utm_medium=email&utm_source=newsletter ...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste filme foarte bune.
Stiti un film thriller psihologic bun?
Acum multi ani am vazut la televizor un film care cred ca era de groaza. Nu mai tin minte bine dar era un barbat ce a incercat sa isi omoare sotia iar aceasta s- a aparat si l- a omorat pe barbat,...? (mai mult)
Hei, TPU! :3 Stie cineva un film horror/ de groaza bun? :>
La inceputul acestui trailer The Amazing Spider-Man 2 bonus trailer UK -- OFFICIAL | HD puteti va rog sa imi spuneti ce zice Peter in romana?-Funda
Ce credeti despre actrita Lily Collins? Pai...
cine stie de unde sa i-au si eu filme cu jean claudio vandam. pistruiatu... si sa le descarc depe internet si sa la bag in calculator vreau sa fac cd-uri
Hei! In serialul True Blood care sunt personajele principale si care vor fi impreuna? Fundaa. Si este interesant serialul? P.S. imi plac serialele de dragoste
Care este cel mai macabru film horror?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?