| Zendayya a întrebat:

Această întrebare este pentru fanii serialului "Grey's anatomy". Ce părere aveţi despre serial? Care este personajul vostru preferat? Veţi continua să îl urmăriţi chiar dacă Patrick Dempsey(Derek Shepard) va părăsi serialul după sezonul 8? Scuzaţi dacă vi se pare că am pus prea multe întrebări dar vreau să aflu părerea voastră.

Răspuns Câştigător
| laurik1315 a răspuns:

Nu va parasi serialul. Si meredith nu va fi concediata, a fost doar suspendata de catre sef atunci cand a aflat ca persoana pentru care a inlocuit solutiile din testul clinoc era sotia lui. Si sunt sigura ca derek va veni inapoi, doar nu o sa o lase pe meredith sa o creasca pe zola singura. Cat despre personajul meu favorit,.pai nu ma pot decide dintre Meredith si Christina(oricum ele vin ca un duo) si da voi continua sa urmaresc serialul si daca nu e derek in el (dar asta nu se va intampla). Pana la urma serialul se numeste Anatomia lui Grey, nu a lui Shepard deci serialul va supravietui si fara el, desi ar frange inima multora (inclusiv a mea)

4 răspunsuri:
| Zendayya explică:

Va inselati. patrick a anuntat intr-un interviu ca va renunta sa joace personajul care l-a facut celebru dupa sfarsitul sezonului 8. a mai spus ca vrea sa incerce ceva nou si ar vrea sa joace rolul unui supererou. daca va pleca sau nu vom vedea dar pentru mine, cu sau fara el, "grey's anatomy" va ramane serialul meu preferat si voi continua sa il urmaresc

| Razvan03Andrei a răspuns:

Cum am urmarit serialul dupa moartea celor mai dragi(indragite personaje la randul lor), asa o sa urmaresc si daca va mai fi vreun sezon dupa 8 fara cei doi.
Oricum, sezonul 8 va fi cu cei doi!

| TomJerry a răspuns:

Derek ...si da.voi continua sa-l urmaresc

| crucialmelody a răspuns:

Nu va parasi serialullaughing. Meredith Grey va fi concediata, parca.
Si da, personaj preferat, Derek Shepard, clar:X
Si Marc Sloan:X Si cam toti actorii:X