Da pe Floricăăă dar momentan este internat în secția "agitați" și abia peste o săptămână îi vor da telefonul înapoi.
E la carcera cred, nu a mai scris de ceva vreme nimic. Nu e pe treaba lui deloc
Hai mai! Ti-ai găsit un post la cules de fructe prin Spania după ce nu mai ai catedra! Ia zi!
Dar tu cu întrebările astea despre carti proaste cu personaje plictisitoare, ești mândru de tine?
Florică, ce crezi desore asta? https://www.instagram.com/p/DPTcSXdCiSp/?igsh=MWtpZTJ1OThjbXU3ZA==
Măi omule tu deja ești paranoic. Ai impresia că toată lumea vorbește numai despre tine. Noi discutam despre unul internat la spital. Din câte zici tu ești un prosper om de afaceri din Teleorman - frizer cu vilă și mașină de sute de mii de euro. Sau nu?
Hai măi nici "Punguța cu doi bani" n-ai citit? Parcă era lectură obligatorie în clasa a III-a!
Ba de mine vorbeați! Cum ar fi ca eu sa răspândesc acum minciuni cum ca te-ai angajat comediant cu jumătate de norma după ce nu mai catedra! Ti-ar plăcea?
Păi eu nu am rămas fără catedră și tu deja cam vorbești aiurea despre toată lumea. E clar că că ai o problemă și una destul de gravă.
Nu cred ca are Instagram, el spune ca abia resuseste sa se conecteze pe TPU pentru ca uita parola si numele de utilizator
AntiTeamEdward4Ever întreabă:
LisaJulie întreabă: