| LoveTenis a întrebat:

Ce SERIALE, nu filme, seriale stiti care sa fie cu adolescenti care se indragostesc adica, nu prea stiu sa exlic, gen cum is Pretty little liars sau Gossip Girl... As avea nevoie..Cine imi spune primeste funda, iar restul vot. Va multumesc de acum:*.

3 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Stiu unul, dar e coreean. Boys over flowers(baieti de bani gata)
Deci este cel mai super serial cu adolescenti pe care l-am vazut.Este vorba de 4 baieti bogati care sunt ''regi'' ai unui liceu. O fata a intrat in acel liceu (de bogatasi) doar pentru ca a salvat o viata. Cei 4 dau niste cartonase rosii persoanelor pe care nu le plac sau care indrasnesc sa le faca ceva, si atunci tot liceul incearca sa le faca rau acelor persoane care au primit cartonas. Fata face ceva, si primeste si ea, dar nu renunta la ''lupta'' si baiatul cel mai bogat dintre ei se indragosteste de ea, dar ea se indragosteste de alt baiat din grupul lui, pana la urma se vor schimba multe in 25 de epidoade. este minunat

| Syndre a răspuns:

Nu e genul de seriale pe care le urmăresc eu, dar știu câteva: Skins UK, 90210, Once Upon A Time, Teen Wolf, The Vampire Diaries și True Blood. Vizionare plăcută!

| DianaDiaz a răspuns:

Highland Saga, daca vrei neaparat cu adolescenti care se indragostesc, dar daca vrei poti urmarii si Supernatural (nu e neaparat despre adolescenti care se indragostesc)