| MarisIOana949420 a întrebat:

Buna! Nu mai retin cum se numeste un film, va rog sa ma ajutatihappy. Stiu doar ca o fata si un baiat se cunosc la intalnire de grup unde isi spun amandoi povestea vietii lor iar cei 2 au aceeasi boala si au aman2 tuburi de oxigen dupa ei. Sper ca ma puteti ajuta. Multumesc mult! >big grin

Răspuns Câştigător
| qScooByDoo a răspuns:

The Fault In Our Stars
https://www.youtube.com/watch?v=vdSWVEtLvXo
poate asta e nu stiu de baiat totusi

| MarisIOana949420 explică (pentru qScooByDoo):

Ăsta e?❤️ mulțumesc frumos? o zi buna!?

| Zuzu1991 a răspuns (pentru MarisIOana949420):

Nu e ala cu funda... ala e altul
tin minte ca am vazut si eu reclama si "making of" unde au fost prezentate scene din film, amandoi aveau aceeasi boala dar cu tulpini diferite si nu aveau voie sa se apropie la mai putin de 3m unul de celalalt, pentru ca daca luau ambele tulpini mureau sigur, si amandoi aveau tuburi pe care le carau dupa ei (ala cu funda are doar fata cu tub dupa ea)

oops, am cautat pe google:

Five Feet Apart
https://www.imdb.com/title/tt6472976/

4 răspunsuri:
| Alverto a răspuns:

Va mulțumim pentru detalii, echipa noastră este ocupată momentan, reveniți cu un telefon peste câteva momente iar operatorii noștri vă vor răspunde.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
De parcă nu e cel mai folosit scenariu de filme, pot fi sute astfel, de asta e foarte greu să îl regăsești. Singura metodă e sa scrii aceste cuvinte pe google: film iubire aceeași boală tub cu oxigen etc și cauți (mai bine ar fi in engleză)

| EllaAndreea1655 a răspuns:

Suna super filmul dar nu imi pare cunoscut desi stiu atatea filme. De obicei cand prietenii fac liste cu filme de viziobat in grup eu mereu le stiu pe toate dinainte. Daca afli spune mi cum se numeste te rog