|

Bună TPU! Recent am vizionat Fate/stay night: Unlimited Blade Works. Am înțeles că mai sunt 2 filme care se leagă de această serie, mă refer la fate stay night, nu de toate( zero, stay night, apocrypha, grand order, last encore ). Până acum am văzut numai Fate/stay night: Unlimited Blade Works, mi-e foarte greu să înțeleg ce mai e și cu celelalte serii. Îmi puteți explica?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fate/stay night - e primul

Fate/stay night [Unlimited Blade Works] - Povestea se concentreaza mai mult pe relatie dintre emiya si rin

Fate/Zero - E tot cu saber dar povestea e cu 10 ani inainte de ce din stay-night iar protagonsit e Kritsugu, tatal adoptiv pe care emiya il pomenteste

Apocrypha e un spin off, mai multi eroi sunt invoicati, cate 2 din fiecare si exista 2 factiuni care se bat intre ele nu doar maestrii intre ei.

Grand order e ceva spin off unde ii intorc in trecut - asta ruelaza acum

de last encode n-am idee ca nu l-am vazut.

Povestea nu e geniala doar ca au investit o gramada de bani in animatii. Vezi $$ cum ard la fiecare skill. Te uiti la animeul asta pentru acelasi motiv pentru care te uiti si la transformers, e un fel de anime marca michael bay.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RoCkKiD):

Da, animația e chiar foarte bună, mă refer mai mult la Fate/stay night: Unlimited Blade Works. După părerea mea și povestea este destul de bună, e interesant să vezi așa ceva. Fiecare cu părerea lui. Până la urmă privim altfel lucrurile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AL_Alex_1997):

Duap ce o sa vezi mai multe animeuri o sa vezi ca sunt multe care sunt mult mai bune. Dar asta e dragut ca grafica si actiune.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RoCkKiD):

Mi-a plăcut foarte mult și Sword Art Online.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează