The Chronicles of Narnia The Voyage of the Dawn Treader (2010) Cronicile din Narnia Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi...
Pai, cel mai mult mi-a placut anul acesta Scary Movie 1. Am ras in hohote. Bafta in continuare TPU!
Singur acasa, a fost din toate, adica a fost amuzant, fericit, crima, inteligent...
Seria Twilight (fara 4 ).
Mi se pare ca au fost cele mai bune filme anul asta pentru ca le-am urmarit cu cea mai buna prietena inainte sa se mute in Spania.
Pai cel mai bun film pe care l-am vazut a fost,, Moliere''. Umor francez, prima mana...Cu Roumain Duris si Laura Morante.
Il recomand tuturor!
http://bloguludummy.blogspot.com/......-love.html
The Sorcerer's Apprentice
Charlie St. Cloud
Devil
Easy A
Remember me
The karate kid
Knight and Day
Grown ups
Letters to Juliet
Salt
Sexy and the City 2
si mai sunt!
Am vazut muuuulte filme si toate filmele formidabile.
Desi nu le'am pus pe o scala a frumusetii, aleg filmul Ghajini.
Este un film indian cu o poveste minunata si cu cateva rasturnarii de situatii. Vizionare placuta pentru cei care il vor vedea!
Eclipse :X
17 years again
The House Bunny
acum cele de groaza ![]()
The Unborn
Orphan
Silent Hill
Mirrors
Down of dead
In 2010 am vazut multe filma care mi-au placut! de toate genurile! dar a fost unul care ma atras in mod special:,, Fantoma mea iubita"
A fost super!
Singur acasa(1, 2, 3):X:X
mi-a placut foarte mult pentru.ca l-am vizionat impreuna cu familia mea:X
"Harry potter si talismanele mortii partea 1" dar si "unstoppable"...chiar si "you, again". au fost multe care mi-au placut...
Home alone 1 si 2
Eu cu 3 prieteni nu mai puteam de ras
Cadeam pe podea si ne rostogoleam de ce nebuni eram (Nebunia provocata de la filmul de comedie)
Pur si simplu cadeam pe jos de cat am ras
Si mie imi plac filmele coreene chiar cel mai tare a fost doctor Hur Jun care a fost super tare.
Si chiar daca voua nu va place dar mie mi-a placut.