anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care aveți răbdare să vizionați cu atenție acest reportaj:
https://youtu.be/XaagpYVTkm0

Ce credeți că s-a întâmplat de fapt cu fetița?
Credeți că mai trăiește?
Dacă da, cum credeți că e viața ei acum?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.

Am urmărit acest caz încă de când a fost postat pe YouTube pe canalul dispăruți fără urmă, se întâmplă să fiu un subscriber la acest canal de YouTube și la altele de acest fel. Dacă ești pasionată de acest gen de content îți recomand canalul Christinei randall, Kendall Rae, Danielle hallen, murdar mystery and makeup... dacă dorești îți pot recomanda mai multe iubesc genul acesta de content, mă bulversează, mă intriga și mă fascinează în egală măsura.

Cazul Andrei Șimon este cu adevărat unul foarte interesant tocmai prin prisma posibilului suspect principal, la fel ca în cazul elodiei Ghinescu și acest caz iese în evidență tocmai prin acest aspect și anume abuzul de putere, corupția și manipularea la nivel înalt, de instituție și de grad.

Se poate ca polițistul sau altcineva să o fii ucis, de asemenea dacă posibilul răpitor al Andreei a fost un pedofil atunci se cunoaște faptul că statistic vorbind aceștia își ucid în cele mai multe cazuri victimele după primele ore după abuz tocmai pentru a ascunde acest fapt.
Singura șansă ca această persoană să fie acum în viață este dacă răpitorul de la acel moment era fie o rudă fie o persoană care doarea să înfieze un copil, cel mai probabil pe baza de infertilitate sau în cel mai negru scenariu în care aceasta este în viață este acela în care a fost răpită cu scopul de a fi traficată și trimisă la prostituție.
Un alt gen de trafic este acela de organe, rezultatul îl știm.

Tu ce părere ai?
ce anume ce te a determinat să pui această întrebare?

0 răspunsuri: