|

Imi poate spune cineva un film fain? Dar sa nu fie de dragoste, drama etc.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Iti recomand in functie de genuri:
-Actiune: Death Race (serie de 4 filme), Escape Plan (serie de 3 filme), seria Fast and Furios, The Transporter (serie de 3 filme), The Expendables (serie de 3 filme), Crank (serie de 2 filme); daca preferi sa nu fie serie, de actiune mai recomand: Homefront, Blitz, Hummingbird, Killer Elite, Parker, Safe, Snitch, Tokarev, Wild Card, Tracers, Real Steel, Counterpuch.
SF: A.X.L, Aeon Flux, Maze Runner (serie de 3 filme), Ready Player One, Transformers (serie de 6 filme), The Hunger Games (serie de 4 filme), intreaga serie Marvel, Sucker Punch, intreaga serie DC.
Horror: Happy Death Day (2 filme), Jennifer's Body, The Grudge (serie de 3 filme), Tamara, The Devil's Rejects, Carrie, Blood Shed, Bye bye Man, Dead Story, Dead Silance, Escape Room, IT, The Last Witch Hunter, Don't Knock Twice.
Mentiuni: Resident Evil (serie de 6 filme), Queen Of The Damned, Saw (serie de 7 filme horror), X-Men (serie de 7 filme), Girl House.

Nu, nu sunt toate filmele pe care le-am vizionat, probabil e prea mult, dar ti-am recomandat si pentru alte dati.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Fight Club

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Predestination.

Nelegat de intrebare, doar asa... ca fapt divers, la fel de bine cum gaina merge pe pamant sau rata pe apa, adica total normal, o sa adaug faptul ca... ce raspuns te astepti sa primesti? Un film fain? Ce e ala? O sa iti zica cineva un film (cum am zis eu) si o sa te uiti la el? Asa simplu. si daca l-ai vazut? Si daca nu iti place si vrei altul? Astepti raspuns de la altcineva? Practic stai 24h sa raspunda cineva cu un film?

Exista Google, exista cea mai mare baza de date IMDb disponibila la un click distanta. Poti sa cauti acolo absolut orice film vrei si te scuteste de ati irosi bateria la telefon sau laptop, care duce la mai mult curent pentru incarcare, care duce la folosirea mai multor resurse prime, care duce la o exploatare mai mare a acestei planete. Dar nu asta sa fie problema, ci faptul ca mai sunt alte zeci de mii de astfel de intrebari :/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DoarBogdan):

Esti ok?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Limitless

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=tOF18wnpQuA&t=4s

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează