| XoXoSecret a întrebat:

Robert pattinson and kristen stewart (edward si bella cullen din the twilight saga amurg ) sunt impreuna in realitate? ( dar care este iubita lui taylor lautner (jacob black )? ) Funda!

3 răspunsuri:
| Nanami利 a răspuns:

Au fost impreuna, dar s-au despartit.Dar cica acum s-au impacat din nou, deci cred ca sunt din nou impreuna. Jacob nu cred ca are momentan iubita, dar presa spune ca are o iubita cu care filmeaza un nou film, desi eu nu cred.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

ROBsten nu mai sunt impreuna de cateva luni (l-a inselat, supa cum as spus si Ajjdks), insa se mai vad din cand in cand! Paparazzi l-au surprins pe 5 august la ea acasa. daca s-au impacat sau nu... deocamdata nu stie nimeni cu siguranta.
Dintre miile de site-uri pe care le poti urmari pentru a stii totul despre cei 2, eu iti dau unul pe care il urmaresc aproape in fiecare zi :
http://robpattinson.blogspot.ro/

Taylor nu are o relatie stabila, nu are o iubita oficiala! mai iese din cand in cand cu cineva, a avut mai multe incercari :) dar se pare ca n-a mers treaba...

| Ajjdks a răspuns:

Robert si Kristen erau impreuna, s-au certat insa recent pentru ca ea l-a inselat cu regizorul filmului Alba ca zapada si Razboinicul vanator.