|

Salut!

Am cont pe Netflix si vreau sa il dau sa se uite si unui prieten. Ideea e ca mi-e putin frica sa nu umble la setarile contului si sa schimbe adresa de email sau ceva.

Intrebarea e cum pot sa fiu sigur ca doar eu am acces la setarile privind parola, cardul?

Mersi!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Pe un cont se pot crea mai multe profile spre exemplu al tau "Alex00990" si al prietenelui tau, sa zicem "Gigi00990". Fiecare se uita la ce filme vrea fara sa schimbe preferintele celuilalt.

Chiar daca intra in contul tau nu iti poate vedea cardul (decat ultimele 4 cifre) si nici CCV-ul (cifrele de pe spatele cardului)
Nici parola nu o poate vedea pentru ca apare sub forma: ********
In plus, esti anuntat prin SMS pe numarul tau de telefon daca incearca prostii.
Succes!
Ca recomandare proprie si personala, pune-l sa plateasca! big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Setările contului sunt bine gândite și îți oferă securitate, mai ales ca pe Netflix ai introduse și datele cardului de credit, astfel încât chiar și tu dacă încerci sa îți schimbi emailul, ei îți vor trimite un sms cu un cod pe post de confirmare. Deci stai liniștit ca dacă încearcă sa îți schimbe ceva, in primul rand nu va reuși, iar in al doilea rand tu vei fi notificat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ar fi mai bine sa nu ii spui „prieten" ci un fals? Nu ai incredere in el? Nu i-l da. sa-si cumpere.Asta nu e prietenie! Mai exzact nu stiu rezolvare... doar trebuie sa-i dai cuiva de incredere nu oricui!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează