| yocalin88 a întrebat:

Salut!
Am văzut acum foarte mult timp un film, nu prea îmi aduc aminte mult faze din el dar poate mă ajutați voi.
Era vorba despre o femeie care cred că era nimfomană și avea foarte multe relații pasagere, până la urmă se combina cu unu care se îndrăgostește de ea dar ea tot nu putea sa se abțină.
Actrița e blonda și îmi aduc aminte o faza, era într-un club și vine unu la ea cu care mai fusese și o întreabă dacă își mai aduce aminte de el că o făcuse cu ea sub masă, sau ceva de genul. Poate știți voi, eu cam atât îmi aduc aminte.

6 răspunsuri:
| DvAnIeLa a răspuns:

Nu cred ca il stiu dar am sa iti recomand cateva filme:
De groaza=Drag me to hell-este vorba de o fata care lucra la banca si nu vroia sa ajute o batranica.Batrana o blesteama iar ea cere ajuorul mai multor persoane si cand credea ca reusit a picat pe sina trenului inainte de a vennit trenul si a murit inghitita.
De groaza=the possesion on hannan grace-este vorba de o fata adusa la morga de tatal sau care a rugat sa fie arsa deoarece era un demon foarte periculos in ea.Nu a ascultat nimeni pana cand au observat ca fata se vindeca in timp ce omora mai multi oameni, dar pana la urma fata a fost arsa.
Comedie:Boo-20% groaza-este vorba de o fata care implineste varsta de 19 ani vrand sa se duca la o petrecere de hallowen iar tatal sau vazand pe internet ca au fost oameni omorati acolo trimite pe tatal sau mama sa sa o aduca acasa si de acolo incepe comedia(va recomand si partea intai si partea a doua)
Si actiune=Vincenzo-mafiot venind din Italia sa ia aurul ascuns intr o cladire cu niste oameni destul de curiosi dar acesta se va imprieteni cu ei si pana la urma va lua aurul 2-Lucifer-nu iti spun nimic deoarece serialul este senzational si 3.RIVERDALE-Un oras plin de secrete si mistere

| yocalin88 explică:

Chiar nu îl știe nimeni?