| Trompyy a întrebat:

Salut big grin!
Ce parere aveti despre castigatorii premiilor Oscar de anul asta?
Marele castigator, Spotlight, mi s-a parut plictisitor, am asteptat cu nerabdare sa se termine.Erau atatea personaje, nu cred ca exista persoana care dupa ce a iesit din sala de cinema sa poata numi fiecare personaj, nici macar daca nu a adormit.
Actiunea se petrece 90% in birouri, la fiecare cinci minute un personaj trebuie sa se planga ca sunt prea multe hartii, e exact ce nu vrei sa vezi dupa 6 ore de scoala sau dupa ce vii de la munca.
Tipii aia afla ca biserica musamaliza cazurile de pedofilie, si apoi afla ca sunt mult mai multe cazuri.Nu mi se pare nimic interesant, si replica repetitiva,, Puteam sa fim noi in locul lor" e banala.
Subiectul e interesant, dar filmul e bazat pe fapte reale, deci nu cred ca ar trebui notat pentru tema lui,(ceea ce consider ca s-a intamplat)ci si pentru cat de bine e reprodusa actiunea.
Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Absolut de acord cu tine, eu l-am inchis dupa jumatate de ora pentru ca efectiv nu mai puteam de plictiseala. Dupa subiect si mie mi s-a parut interesant dar modul cum e realizat lasa mult de dorit. Mie mi-a placut mult mai mult Room, nu stiu daca l-ai vazut. Ideea si filmul cum e realizat e efectiv superb. Sa te uiti, e singurul film nominalizat in 2015 (le-am vazut pe toate de la cel mai bun film) care a reusit sa ma sensibilizeze cu adevarat, am plans foarte mult la el. Sa-l privesti, e superb. happy Tipa din rolul principal a si luat Oscarul cum imi doream, si crede-ma ca-l merita cu desarvarsire. Dupa ce o sa vizionezi filmul o sa-mi dai dreptate.
Vizionare placuta!

1 răspuns:
Întrebări similare