| AnonimKjn a întrebat:

Salut, pentru cei care vizioneaza cobra kai si au vazut sezonul 2, o sa avem si un sezon 3 nu-i asa? Si daca stie cineva cateva detalii despre el sa-mi spuna, dau funda.

4 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Sezonul 2 de-abia a apărut. Nu avem de unde ști dacă va exista și un sezon 3, în lumea serialelor, nimeni nu știe de la început câte sezoane va avea un serial, dacă va avea succes ori nu, e în funcție de ratinguri, costuri, e o loterie. Încă nu s-a anunțat dacă va fi continuat dar, dacă se va întâmpla, un nou sezon poate fi așteptat tocmai în 2020.
Detalii despre el, adică despre serial ori despre sezon? Despre serial îți pot spune, despre al doilea sezon nu, că încă nu l-am văzut.
Serialul este ca un fel de continuare a filmelor din seria Karate Kid, cele cu Ralph Macchio. 34 de ani mai târziu, Daniel LaRusso e un tip de succes, căsătorit, tată a doi copii, în timp ce Johnny Lawrence, rivalul lui de atunci, e un bețiv ratat care a divorțat și nu păstrează legătura cu fiul său. Din multe puncte de vedere, Johnny a rămas în anii '80, incapabil parcă să treacă peste înfrângerea de atunci.
Întâlnirea celor doi are ca efect faptul că Johnny deschide un dojo căruia îi dă tot numele de Cobra Kai (numele dojo-ului din Karate Kid), având la începu doar un elev, pe vecinul lui adolescent, Miguel. După ce Miguel îi bate la școală pe cei care îl hărțuiau, toți tocilarii dau fuga să se înscrie la cursuri. Lucru admirabil, doar că stilul lui Johnny nu se deosebește prea mult de cel al fostului său antrenor, stil care nu are prea multe în comun cu filozofia artelor marțiale, în sensul că acolo nu e niciodată vorba de violență și agresiune, ci de autoapărare.
Mai departe vezi și singur. Vizionare plăcută!

| AnonimKjn explică (pentru Raven):

Sezonul 3 apare, si cica au vorbit ca e posobil sa apara la sfarsitul anului 2019 sau 2020, ar trebui sa apara ca sa avem o continuare la ce s-a intamplat, iti dau un mic spoiler, cineva intra in spital grav ranit si cu sanse de moarte, sau sa parlizeze.Scuze de spoiler, uita-te ca la episodul 10, e cel mai genial! big grin, multumesc mult

| Raven a răspuns:

Dacă despre sezonul 3 voiai detalii și n-am înțeles eu întrebarea, ai aici niște speculații, fiindcă deocamdată nimeni nu știe nimic sigur despre viitorul serialului
http://decider.com/2019/04/24/cobra-kai-season-3-release-date/
http://meaww.com/cobra-kai-season-3-cobra-kai-season-2-ending

| RazvanRonni a răspuns:

Dupa ce am vazut serialul Cobra Kai, mi-a aparut undeva jos in colt ca e official sezonul 3 din Cobra Kai v-a aparea la sfarsitul anului 2020, deci vizionare placuta.