Spuneti-mi si mie carti in engleza. Dar care merita citite - nu gen Twilight. :| Ceva serios, de bun gust. Astept cat mai multe propuneri.^^
De cate ori trebuie sa manance un catel de 2 luni pe zi?
Care este culoarea ta preferata? Justifica.
saptamana asta imi iau un shih tzu :X, dar as vrea sa stiu daca il pot lasa singur acasa vreo 5-6 ore pe zi?! Multumesc:D
Http://www.youtube.com/watch?v=bwxUK8YBorc Ce parere aveti? Funda! Thumbs up daca va place!
Am un perus care vad ca tuseste...trebuie sa il duc neaparat la veterinar?
SAlut! am o pereche de perus...cam de o luna... daca au pereche pot sa ii invat sa vorbeasca?
Perusul meu in varsta de nici 2 luni tremura si din cand in cand sta cu ochii inchisi. Daca il duc la veterinar imi da sa ii dau antibiotice care sunt foarte periculoase si puternice pentru un pui. Ce as...? (mai mult)
Ce a-ti alege intre: 1. yorkshire si chihuahua 2.grafica si pictura 3.matematica si romana 4.citit si uitat la televizor 5.balerini si pantofi cu toc
As dori sa adopt un pui de West Highland White Terrier. Sora mea isi doreste foarte mult unul. Va garantez ca va avea mare grija de el pentru ca e foarte iubitoare si grijulie cu animalele si, ca si mie...? (mai mult)
:D eu vreau sa imi iau chiatara dar nu stiu de care sunt incepatoare si cred ca mai potrivita ar fi acustica:-? nu stiu dar nu prea stiu site care sa aiba chiatari bune imi puteti spune va rog...? (mai mult)
Sunt disponibila sa va ajut cu intrebari despre animale. Daca aveti o intrebare trimiteti un mesaj(eu nu va voi putea contacta)si va voi cauta intrebarea la Hobbies g pets.
am un catel de 1 anisor. e bichon si il iubesc foarte mult dar de fiecare data cand ies cu el cu hamul sau lesa nu merge frumos pe langa mine, vrea sa alerge mult. nu prea vrea in ham. as vrea sa...? (mai mult)
Pe ce frecventa este RadioZU?
Cum pot face un culcus pentru pisicile mele fiindca am 2 si stau la apartament, dar nu mai vreau sa stea numai in pat fiindca lasa par.Cum le fac sa se obisnuiasca cu el? Funda daca functioneaza.
Cine imi da si mie un site cu beagle de vanzare dar mai mare peste 3 luni? mersi
Nume de caini (dar nu nume de ex bobi, rex, etc...) nume mai rare ...am avut numai caini cu nume tampite :))=)) (boritu' =)):)), tulfutz:))=)), mata) deci ceva de genu' asta
Cum se fac cornetele?
Am un site cu bratari impletite si am mare nevoie de bani ( motive personale de sanatate ) si daca m-ati putea ajuta va rog din suflet sa-mi cumparati bratarile si sa dati comanda, va rog! Va...? (mai mult)
Este o intrebare pe care am incercat sa o aflu dar nu reusesc, ma puteti ajuta? Dau funda. Am gasit-o in cartea de matematica: Cate fractii ireductibile de forma a pe bc sunt?
Dati-mi si mie nume de pasari (pui de gaini).
am un catelus baietel. Ce nume imi sugerati sa ii pun?
Sunt din Craiova, am 15 ani si imi doresc de foarte mult timp un Amstaff (American Staffordshire Terrier) si acum 2 zile am auzit ca este interzis sa ai un caine cum este Amstaff-ul sub 18 ani.De...? (mai mult)
vreau sa imi fac o trupa de dans, am fete cu care am mai dansat pe la diferite, concursuri, serbari, dar nu avem unde sa face repetitii intotdeauna, si nici un coregraf sau un manager care sa...? (mai mult)
FUNDA! Cum se numesc cei care fac castele/turmulete din pahare? Cei care construiesc castele/turnulete din pahare si le darama aranjat. Fac asta pe timp, cronometrati.Am descoperit ca ma descurc destul...? (mai mult)
Ce sfaturi imi puteti da pentru a desena mai bine?
Cine vrea sa faca comanda acum de bratari impletite? ( daca ma contactati imediat va fac o reducere sau daca cumparati mai multe bratari) :) Eu am facut acest site pentru ca imi place arta. Uitati-va pe...? (mai mult)
Cum devin expert TPU?(asta pentru mine ar fi cam imposibil)
In vacanta de vara o sa plec in italia cu toata familia.Problema e ca eu ma 2 iepurasi si o broasca testoasa si nu am cu cine sa ii las cat timp o sa fim noi in vacanta.Noi o sa stam aprox.2 saptamanii...? (mai mult)
De ce barbatii violeaza, femei?
Hello. As vrea sa fac bratari de ale prieteniei. Daca stiti un site sau ceva gen in care va invata sa faceti bratari, m-ar ajuta. Funditsă. :D
Ce site-uri unde as putea gasi muzica(pentru a o asculta cum fac pe youtube) stiti? Funda pentru cele mai multe;)
Cine stie sa faca bratari ca in poza sa-mi spuna si mie cum se face sau sa-mi dea un site de unde pot afla, pleaseeeeee:o3 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/10625_156453354355_80364024355_2493820_5990_n.jpg...? (mai mult)
Am si eu o drujba Stihl mersi 181 si nu mai merge cum trebuie. Merge bine la relanti, merge bine daca o ambalez in gol, dar cand vreau sa o bag in lemn bazaie degeaba ca atunci cand se blocheaza...? (mai mult)
Am dat de blogul asta http://kudos-castiga-si-tu.blogspot.com/ si sunt tare curios daca este serioasa treaba... Eu totusi mi-am facut si cont la ei, am si link de invitatie ( http://gifts.kudosnetwork.co.uk/118891? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa scap de gandacii de bucatarie!
Hamsterii au ceva de la ciocolata? Eu i-am dat hamsterului meu de foarte mult timp si nu are nimic. Insa acum a inceput sa faca urat dupa ce o-am dat o folie de napolitana cu putina ciocolata pe el. Credeti...? (mai mult)
Deci am doi bichoni maltese dar mama nu ma lasa sa-i mai pastrez. M-a pus sa fac un site cu poze, etc, dar nu prea stiu cum sa schimb URL-ul. Ma intreb daca vrea cineva un bichon? Ati putea intra pe https://sites.google.com/site/bichonelul02/...? (mai mult)
Cum pot pune muzica pe blog?
Mi-am luat un bichon mascul si nu stiu ce nume sa ii pun.Ma ajutati, va rog?
Ce nume pot sa-i pun pisicii mele? (1 sau 2) FUNDA!
Zicetim detalii despre caini vreau multe!
din pacate mi-am pierdut catelul si acum astept o catelusa sa fete dar pe la cate saptamani pot sa-l iau sa am grija de el de mic dar sa nu fie vreun risc. ?
Hi ya TPU! Vreau sa-mi cumpar o pasare, si tata a spus sa ma decid daca vreau un perus sau un Micul Alexander. Care e mai bun? Vreau si date despre ei. P. S. Stau intr-un apartament de marime medie...? (mai mult)
Cum sterg un clip de pe youtube? Fundaa:X
Vreau sa-mi iau perusi dar nu stiu nimic despre ei. Puteti sa-mi dati cat mai multe detalii despre ei?
Ce caine credeti ca ar fi potrivit pentru apartament? ar sta cam 6 ore singur pe zi; as prefera un caine de talie maedie cu par mai scurt, nu ceva de gen canis sau pechinez
vreau sa va intrebare ceva. mi a adus mama un pisoi de birmaneza acum 4 zile dar eu mai aveam o pisica adulta in casa in fine. puiul dupa cateva zile a inceput sa suga de la pisica adulta dar...? (mai mult)
Pe 14 aprilie va fi ziua prietenei mele si ea isi doreste webkinz. Ce webkinz mai special as putea sa-i iau?
Am si eu o intrebare! De ce credeti ca a murit Michael Jackson si cine sau ce l-am omorat? Dau funda la cel mai bun raspuns!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti