special pentru cei care locuiesc in craiova dar si pentru cei care stiu craiova.as vrea si eu sa stiu daca in craiova sunt magazine speciale cu animale de companie.as vrea si eu un catelus pechinez...? (mai mult)
Doresc sa'mi cumpar o placa noua care costa in jur de 400 lei dar parintii mei spun ca pretul este prea mare pentru o bucata de lemn cu roti:)). Astept sugestii pentru. ai convinge sa mi-o cumpere. fundita...(rog? (mai mult)
Am un pitbull si cineva mi-a spus daca turbeaza trebuie omorat. Si nu stiu de ce. Ma puteti ajuta? Cineva care a mai mai avut pitbull si stie care e treaba?
Care este culoarea ta preferata? care mi-a place cel mai mult
Stie cineva cum as putea sa comunic cu perusii? Adica cum sa fac sa inteleaga gesturile mele, ce vor ei.
femala guppy când este însărcinată sta ca si cum ar fi murit? adică nemiscata?
Hey cum pot sa fac si eu personaje 3D? De exemplu cum are http://divajessica2011.sunphoto.ro.Le face ea.Pe ce program le face? Plss dau funda si vot!
ma numesc Diana si am 12 ani.as dori din tot sufletul sa am o pisica sau un caine de la adapost! poate multi se intreaba "de ce ar vrea un animal de la dapost"? eu cred ca toate animalele sunt...? (mai mult)
Http://mercador.ro/hraneste-un-catelus/ Mai sunt multi catelusi care nu au primit destule voturi :( deci daca iubiti animalele de companie ajutati-i! P. S. : Puteti sa votati pentru 3 catelusi pe...? (mai mult)
Salut)) Imi trebuie urgent un site pe www.odnoklassniki.ru cine imi face un site... dau funda...:(
Aş dori şi eu să adopt un pui de pisică (3-4 luni). Aş vrea să fie albă sau gri. Mă puteţi ajuta? Mulţumesc?
Cine imi poate da un cont cu samanca cu par negru lvl 30? cine are sa mi-l dae pe privat
Intrebare pentru cei interesati de teoria conspiratiei, ce credeti despre Project Monarch? http://www.hiddenmysteries.org/themagazine/vol14/articles/project-monarch.shtml http://www.trance-formation.com/aboutcathy.htm http://everything2.com/title/Project+...? (mai mult)
Sosul tatichi este bun? tot vreau sa il incerc si nu stiu. niste pareri va rog. e acrisor sau sarat, este dulce:D? daca mie totusi nu imi iese imi comand si tot nu ma las. de preferat as vrea sa imi descrieti...? (mai mult)
Salutare tuturor! Aş vrea să-mi recomandaţi şi mie, vă rooog, un program video cu care pot să tai diferite secvenţe, fraze dintr-un film, anime, etc. Vă aştept cu raspunsuri. Mulţumesc
V-am trimis un mesaj inainte de acesta referitor la legea care urmeaza a fi aprobata. O lege care extermina toti cainii comunitari si care ii amendeaza aspru pe cei care le dau apa si mancare. O lege care...? (mai mult)
Salut tuturor! Vroiam sa va intreb: 1)Imi puteti spune cum sa pun un videoclip pe blogul meu? 2)Cum sa-mi pun eu ce tema vreau pe fundalul blogului? funda!
am o problema... mie mu ini merge internetul. folosesc "internet explorer" mi-am descarcat mozila firefox.merge dat nu ma lasa sa intru pe facebook. ce sa fac ma loghez si zice ca nu am cont dar? (mai mult)
Tzau all Acum 10 minute cand ma uitam pe net am vazut reclama la Speed Vet, vroiam sa zic ca ma bucur ca avem si noi asa ceva in Romania :D e pacat ca e numai la bucuresti sper sa ajunga sa fie in toata...? (mai mult)
Uite deci as vrea sa imi iau un pudel alb mic ...cu 50 EURO dar faza e ca parintii mei nu vor sa il tinem in casa... ca zic ca lasa par si miros :-s ce credeti cum as putea sa-i conving >:)?
Buna ce imi trebui ca imi fac un sait? mersi mult
va rog intrati pe ANIMED ARAD de pe google ca sa vedeti cat de mult le pasa unora de vietuitoare care sunt maltratate, lovite de masinii, sau aruncate in strada! va rog uitati-va...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum ati fi reactionat in locul meu. Anul trecut la blocul meu au stat vreo 13 catei. Ma rog unii se mutau din cand in cand altundeva. Erau 2 femele cu puii lor.Eu m-am atasat foarte...? (mai mult)
Am o catelusa care are 2 luni si ceva, iar joaca ei e sa ma muste pe mine si pe cine mai prinde.Se prinde de mana mea sau de piciorul meu si trage cu dinti pana nu mai poate.Credeti ca va face asa si cand...? (mai mult)
stiti ca vam tot intrebat de rasa de caini etc acum ceva timp! si astazi mi-am cumparat un caine. este negru cret, mititel(are vreo 3 luni, 3 luni si un pic). SI vreau sa ma ajutati sa-i gasesc...? (mai mult)
Am un motanel siamez de 15 ani, castrat. De miercuri nu a mai aparut pe acasa. Mi-e frica sa nu i se fi intamplat ceva, in ultima vreme se comporta ciudat. Nu mi se pare firesc sa...? (mai mult)
Mai cine imi poate descarca fisierul de pe saitul acesta http://fileups.net/1IX7X ca am nevoie de el si sa mi-l dati pe ID bolba_florin VA ROGGG dau fundita.
Sall Cum se numeste melodia aia de ieri de la "Romanii au talent!" care a cantat-o ala din Emiratele Arabe Unite?
Ce hobbieuri va plac?
dati'mi si mie idei de constuit ceva de plictiseala adica cand stau in casa si ma plictisesc vreau sa construiesc sa fac ceva orice da in afara de lego si puzzle sau chestii din astea ceva sa...? (mai mult)
sunt din bucuresti! cine din intamplare are catei mici(prin imprejurimi )si doreste sa ii ajute gsindule casa va rog sa imi spuneti pentru a va da id-ul ...eu pot lua niste catelusi, deoarece mama? (mai mult)
Vreau sa dau funda...cine imi da cele mai imortante lucruri pentru papagali(cum vorbesc, cum ii dresez)sau despre pisici
Ce sa fac pisica mea face treaba mica pe ea si nu e batrana are 3 ani ce sa-i fac plz fundita
De care fata va place de la next top model?
Voi ce le-ati face acestor oameni? eu cred ca i-as jupi de piele sincer...sugerez sa se uite la acest clip doar cei tari de inima http://www.ptroa.co.il/petition/
Unde pot gasi site-uri in care sa gasesc poze cu modele quilling? Va rog ziceti-mi sau dati-mi site-uri!
Http://mercador.ro/hraneste-un-catelus/status/ puteti sa hraniti si voi catelusii de aici dați msg privat care ați hrănit și eu voi da voturi răspunsurilor voastre dati mai departe site-ul si...? (mai mult)
Cine stie ceva despre DOG SCHOOL Bucuresti - Scoala de dresaj sectorul 6 cam care sunt preturile pentru un catelus de 2 ani talie mica
Buna as vrea sa stiu un joc super fain! Sa fie MMORPG gen metin2, 4story, numai ca mai faine va rog!\dau funda! mersi anticipat!
Cine stie nume frumoase de catei baieti rase mici?
Cum se numesc cutiutele astea http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157593557606942&set=a.147858931913738.30135.109807559052209&theater
Buna TPU. Vreau un caine iar chestia este ca ma lasa parintii i-am convins dar nu stiu cate vaccinuri ii trebuie? Vreau sa ma informez de acum.Si ce lucruri sunt necesare pentru el? Dau funda daca imi spuneti....? (mai mult)
Buna as vrea sa stiu un server de metin2 pvp ca la carte, sa se asemene daca se poate cu DigitalMt2! Mersi anticipat! Cel mai bun are FUNDA
La yahoo messenger iti poti schimba numele sa il vada si ceilalti?
Ce nume frumoase de catelus baiat rasa mica va rog spuneti-mi si mie... Cele mai multe si frumoase primesc funda restul voturi :D Plsssss
Sunt din Constanta...si as vrea sa stiu daca la sediul Triton Sports din Constanta se vand si skateboard-uri?
Caut job part-time pentru minori, de preferat impartire pliante/reviste in iasi, disponibilitate de lucru doar in weekend...salar 50lei-100lei pe sapt...rog seriozitate
Http://shatteredd.wordpress.com/ Ce parere aveti?
Cum pot sa fac pe mess Scrisul sa ramana mare si gros? sa nu trebuiasca sa il tot pun eu!
Buna! As dori sa cumpar piranha in acvariu, dar nu prea gasesc. Nu stiti in ce oras exista petshop, unde gasesc? Sau macar un webshop! Preferabil din Cluj-Napoca! Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?