TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1032
  • 1033
  • 1034
  • 1035
  • 1036
anonim_4396
în 6 Martie 2011 |

special pentru cei care locuiesc in craiova dar si pentru cei care stiu craiova.as vrea si eu sa stiu daca in craiova sunt magazine speciale cu animale de companie.as vrea si eu un catelus pechinez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
master1998
în 6 Martie 2011 | master1998 întreabă:

Doresc sa'mi cumpar o placa noua care costa in jur de 400 lei dar parintii mei spun ca pretul este prea mare pentru o bucata de lemn cu roti:)). Astept sugestii pentru. ai convinge sa mi-o cumpere. fundita...(rog? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreea_1043
în 6 Martie 2011 | andreea_1043 întreabă:

Am un pitbull si cineva mi-a spus daca turbeaza trebuie omorat. Si nu stiu de ce. Ma puteti ajuta? Cineva care a mai mai avut pitbull si stie care e treaba?

7
Răspunde Raportează
agirll
în 6 Martie 2011 | agirll întreabă:

Care este culoarea ta preferata? care mi-a place cel mai mult

25
Răspunde Raportează
DanuTzCarbon
în 6 Martie 2011 | DanuTzCarbon întreabă:

Stie cineva cum as putea sa comunic cu perusii? Adica cum sa fac sa inteleaga gesturile mele, ce vor ei.

1
Răspunde Raportează
andreea_3181
în 6 Martie 2011 | andreea_3181 întreabă:

femala guppy când este însărcinată sta ca si cum ar fi murit? adică nemiscata?

3
Răspunde Raportează
xAbbeyDawn
în 6 Martie 2011 | xAbbeyDawn întreabă:

Hey cum pot sa fac si eu personaje 3D? De exemplu cum are http://divajessica2011.sunphoto.ro.Le face ea.Pe ce program le face? Plss dau funda si vot!

3
Răspunde Raportează
funkiehair
în 6 Martie 2011 | funkiehair întreabă:

ma numesc Diana si am 12 ani.as dori din tot sufletul sa am o pisica sau un caine de la adapost! poate multi se intreaba "de ce ar vrea un animal de la dapost"? eu cred ca toate animalele sunt...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mihaelabr
în 6 Martie 2011 | mihaelabr întreabă:

Http://mercador.ro/hraneste-un-catelus/ Mai sunt multi catelusi care nu au primit destule voturi :( deci daca iubiti animalele de companie ajutati-i! P. S. : Puteti sa votati pentru 3 catelusi pe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sweety_3041
în 6 Martie 2011 | sweety_3041 întreabă:

Salut)) Imi trebuie urgent un site pe www.odnoklassniki.ru cine imi face un site... dau funda...:(

3
Răspunde Raportează
Annitu
în 5 Martie 2011 | Annitu întreabă:

Aş dori şi eu să adopt un pui de pisică (3-4 luni). Aş vrea să fie albă sau gri. Mă puteţi ajuta? Mulţumesc?

1
Răspunde Raportează
SakuraHaruno2810
în 5 Martie 2011 | SakuraHaruno2810 întreabă:

Cine imi poate da un cont cu samanca cu par negru lvl 30? cine are sa mi-l dae pe privat

1
Răspunde Raportează
thealchemist
în 5 Martie 2011 | thealchemist întreabă:

Intrebare pentru cei interesati de teoria conspiratiei, ce credeti despre Project Monarch? http://www.hiddenmysteries.org/themagazine/vol14/articles/project-monarch.shtml http://www.trance-formation.com/aboutcathy.htm http://everything2.com/title/Project+...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andreeafbz
în 5 Martie 2011 | andreeafbz întreabă:

Sosul tatichi este bun? tot vreau sa il incerc si nu stiu. niste pareri va rog. e acrisor sau sarat, este dulce:D? daca mie totusi nu imi iese imi comand si tot nu ma las. de preferat as vrea sa imi descrieti...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AleXandra13_3565
în 5 Martie 2011 | AleXandra13_3565 întreabă:

Salutare tuturor! Aş vrea să-mi recomandaţi şi mie, vă rooog, un program video cu care pot să tai diferite secvenţe, fraze dintr-un film, anime, etc. Vă aştept cu raspunsuri. Mulţumesc

2
Răspunde Raportează
funkiehair
în 5 Martie 2011 | funkiehair întreabă:

V-am trimis un mesaj inainte de acesta referitor la legea care urmeaza a fi aprobata. O lege care extermina toti cainii comunitari si care ii amendeaza aspru pe cei care le dau apa si mancare. O lege care...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
JustBelive
în 5 Martie 2011 | JustBelive întreabă:

Salut tuturor! Vroiam sa va intreb: 1)Imi puteti spune cum sa pun un videoclip pe blogul meu? 2)Cum sa-mi pun eu ce tema vreau pe fundalul blogului? funda!

1
Răspunde Raportează
Alina140663
în 5 Martie 2011 | Alina140663 întreabă:

am o problema... mie mu ini merge internetul. folosesc "internet explorer" mi-am descarcat mozila firefox.merge dat nu ma lasa sa intru pe facebook. ce sa fac ma loghez si zice ca nu am cont dar? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2011 |

Tzau all Acum 10 minute cand ma uitam pe net am vazut reclama la Speed Vet, vroiam sa zic ca ma bucur ca avem si noi asa ceva in Romania :D e pacat ca e numai la bucuresti sper sa ajunga sa fie in toata...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
diana0983
în 5 Martie 2011 | diana0983 întreabă:

Uite deci as vrea sa imi iau un pudel alb mic ...cu 50 EURO dar faza e ca parintii mei nu vor sa il tinem in casa... ca zic ca lasa par si miros :-s ce credeti cum as putea sa-i conving >:)?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2011 |

Buna ce imi trebui ca imi fac un sait? mersi mult

3
Răspunde Raportează
funkiehair
în 5 Martie 2011 | funkiehair întreabă:

va rog intrati pe ANIMED ARAD de pe google ca sa vedeti cat de mult le pasa unora de vietuitoare care sunt maltratate, lovite de masinii, sau aruncate in strada! va rog uitati-va...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2011 |

Vreau sa stiu cum ati fi reactionat in locul meu. Anul trecut la blocul meu au stat vreo 13 catei. Ma rog unii se mutau din cand in cand altundeva. Erau 2 femele cu puii lor.Eu m-am atasat foarte...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DeathTheKid
în 5 Martie 2011 | DeathTheKid întreabă:

Am o catelusa care are 2 luni si ceva, iar joaca ei e sa ma muste pe mine si pe cine mai prinde.Se prinde de mana mea sau de piciorul meu si trage cu dinti pana nu mai poate.Credeti ca va face asa si cand...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mynu
în 5 Martie 2011 | Mynu întreabă:

stiti ca vam tot intrebat de rasa de caini etc acum ceva timp! si astazi mi-am cumparat un caine. este negru cret, mititel(are vreo 3 luni, 3 luni si un pic). SI vreau sa ma ajutati sa-i gasesc...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
ioana_9187
în 5 Martie 2011 | ioana_9187 întreabă:

Am un motanel siamez de 15 ani, castrat. De miercuri nu a mai aparut pe acasa. Mi-e frica sa nu i se fi intamplat ceva, in ultima vreme se comporta ciudat. Nu mi se pare firesc sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Flostar2010
în 5 Martie 2011 | Flostar2010 întreabă:

Mai cine imi poate descarca fisierul de pe saitul acesta http://fileups.net/1IX7X ca am nevoie de el si sa mi-l dati pe ID bolba_florin VA ROGGG dau fundita.

1
Răspunde Raportează
GoguStrigoi
în 5 Martie 2011 | GoguStrigoi întreabă:

Sall Cum se numeste melodia aia de ieri de la "Romanii au talent!" care a cantat-o ala din Emiratele Arabe Unite?

6
Răspunde Raportează
Karinakari99
în 5 Martie 2011 | Karinakari99 întreabă:

Ce hobbieuri va plac?

5
Răspunde Raportează
mynameisseby
în 5 Martie 2011 | mynameisseby întreabă:

dati'mi si mie idei de constuit ceva de plictiseala adica cand stau in casa si ma plictisesc vreau sa construiesc sa fac ceva orice da in afara de lego si puzzle sau chestii din astea ceva sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
georgyi
în 5 Martie 2011 | georgyi întreabă:

sunt din bucuresti! cine din intamplare are catei mici(prin imprejurimi )si doreste sa ii ajute gsindule casa va rog sa imi spuneti pentru a va da id-ul ...eu pot lua niste catelusi, deoarece mama? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2011 |

Vreau sa dau funda...cine imi da cele mai imortante lucruri pentru papagali(cum vorbesc, cum ii dresez)sau despre pisici

1
Răspunde Raportează
beautyfull
în 5 Martie 2011 | beautyfull întreabă:

Ce sa fac pisica mea face treaba mica pe ea si nu e batrana are 3 ani ce sa-i fac plz fundita

6
Răspunde Raportează
biuuu
în 5 Martie 2011 | biuuu întreabă:

De care fata va place de la next top model?

10
Răspunde Raportează
katy
în 5 Martie 2011 | katy întreabă:

Voi ce le-ati face acestor oameni? eu cred ca i-as jupi de piele sincer...sugerez sa se uite la acest clip doar cei tari de inima http://www.ptroa.co.il/petition/

20
Răspunde Raportează
alygiorgi
în 5 Martie 2011 | alygiorgi întreabă:

Unde pot gasi site-uri in care sa gasesc poze cu modele quilling? Va rog ziceti-mi sau dati-mi site-uri!

3
Răspunde Raportează
Crystal112
în 5 Martie 2011 | Crystal112 întreabă:

Http://mercador.ro/hraneste-un-catelus/status/ puteti sa hraniti si voi catelusii de aici dați msg privat care ați hrănit și eu voi da voturi răspunsurilor voastre dati mai departe site-ul si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Crystal112
în 5 Martie 2011 | Crystal112 întreabă:

Cine stie ceva despre DOG SCHOOL Bucuresti - Scoala de dresaj sectorul 6 cam care sunt preturile pentru un catelus de 2 ani talie mica

1
Răspunde Raportează
Usturoi
în 5 Martie 2011 | Usturoi întreabă:

Buna as vrea sa stiu un joc super fain! Sa fie MMORPG gen metin2, 4story, numai ca mai faine va rog!\dau funda! mersi anticipat!

5
Răspunde Raportează
SsAa
în 5 Martie 2011 | SsAa întreabă:

Cine stie nume frumoase de catei baieti rase mici?

23
Răspunde Raportează
Alexa_9443
în 5 Martie 2011 | Alexa_9443 întreabă:

Cum se numesc cutiutele astea http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157593557606942&set=a.147858931913738.30135.109807559052209&theater

2
Răspunde Raportează
5SOS
în 5 Martie 2011 | 5SOS întreabă:

Buna TPU. Vreau un caine iar chestia este ca ma lasa parintii i-am convins dar nu stiu cate vaccinuri ii trebuie? Vreau sa ma informez de acum.Si ce lucruri sunt necesare pentru el? Dau funda daca imi spuneti....? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Usturoi
în 5 Martie 2011 | Usturoi întreabă:

Buna as vrea sa stiu un server de metin2 pvp ca la carte, sa se asemene daca se poate cu DigitalMt2! Mersi anticipat! Cel mai bun are FUNDA

2
Răspunde Raportează
PikaRawrr
în 5 Martie 2011 | PikaRawrr întreabă:

La yahoo messenger iti poti schimba numele sa il vada si ceilalti?

4
Răspunde Raportează
SsAa
în 5 Martie 2011 | SsAa întreabă:

Ce nume frumoase de catelus baiat rasa mica va rog spuneti-mi si mie... Cele mai multe si frumoase primesc funda restul voturi :D Plsssss

9
Răspunde Raportează
master1998
în 5 Martie 2011 | master1998 întreabă:

Sunt din Constanta...si as vrea sa stiu daca la sediul Triton Sports din Constanta se vand si skateboard-uri?

1
Răspunde Raportează
Ella_6549
în 4 Martie 2011 | Ella_6549 întreabă:

Caut job part-time pentru minori, de preferat impartire pliante/reviste in iasi, disponibilitate de lucru doar in weekend...salar 50lei-100lei pe sapt...rog seriozitate

2
Răspunde Raportează
Neuros
în 4 Martie 2011 | Neuros întreabă:

Http://shatteredd.wordpress.com/ Ce parere aveti?

1
Răspunde Raportează
QAlessia
în 4 Martie 2011 | QAlessia întreabă:

Cum pot sa fac pe mess Scrisul sa ramana mare si gros? sa nu trebuiasca sa il tot pun eu!

5
Răspunde Raportează
bartimre88
în 4 Martie 2011 | bartimre88 întreabă:

Buna! As dori sa cumpar piranha in acvariu, dar nu prea gasesc. Nu stiti in ce oras exista petshop, unde gasesc? Sau macar un webshop! Preferabil din Cluj-Napoca! Multumesc!

2
Răspunde Raportează
  • 1032
  • 1033
  • 1034
  • 1035
  • 1036
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • DnIon
    trimisă acum 22 ore

DnIon întreabă:

Oare cand se va termina razboiul din ucraina?
    48 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 17 Ianuarie

9PM întreabă:

Mi- am luat un parfum, mai exact celebrul Lataffa Khamrah. In prima zi s- a simțit mirosul ăla divin, dar după ce mai m- am dat odată cu el nu l- am mai simțit! Am întrebat și niște cunoscuți ...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă acum 22 ore

DnIon întreabă:

Buna seara o sa adresez si eu asa o intrebare sper sa am mai multe raspunsuri… Ce parere aveti de Nicusor dan ca presedinte?
    19 răspunsuri
  • LauriucStefanMihai
    trimisă pe 17 Ianuarie

LauriucStefanMihai întreabă:

Bună, am găsit în tele soției mele mesaje intime de la un bărbat și chiar au vb cât de dur era și ea ii s- a plâns ca sunt lent etc și ca nu ii fac toate poftele dar ea ultima oara nu îmi dădea...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.018
  • Întrebări: 3.955.311
  • Răspunsuri: 17.671.415
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Duete celebre

Duete celebre

Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?

Start quiz
Categorii
  • 652.123 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.906 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.142 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.470 Conversaţii