Am de facut la engleza o scena dintr`un film, adica sa interpretez rolurile respective impreuna cu cativa colegi. noi ne gandeam la un film de comedie sau ceva cu multe replici amuzante. aveti idei de...? (mai mult)
Hello! Vreau si eu legenda hotelului Cismigiu! merci.
Cine face graffiti? Am descoperit aceasta "arta" acum cateva luni si imi place foarte mult si vreau sa devin unu din cei care fac fara nici o problema dar cand fac imi tremura mana si imi ies mai naspa!...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cateva nume de catei fete rasa yorkshire terrier toy... va rog voturi tori iar cel mai bun raspuns Funda normal
Cum se fac felicitari de genu cand deshizi sare o inima? Dar ceva pentru 8 Martie.
Http://wwwionny.blogspot.com/2011/02/viata-sexuala-barbatului.html
stiti vreun site de unde pot lua poze din anime ca-mi trebuie, ...plsz dati-mi siteuri ca dau fundita...multumesc
Cati ani traieste o veverita domestica normal?
Am si eu o intrebare. Americani dau si ei martisoare ca noi, cred ca catolicii sau nu
Caut un catel bichon maltez sau frize sau bolongnese...mai ieftin. care are raspuns va rog...imi doresc foarte mult. dar nu am posibilitati sau dau mult p el.rasp.va multumesc
Vreau sa adopt o nimfa daca aveti idee astept link'uri cu anunturi mersi mult
Hey, ce parere aveti despre blogul meu? Este dedicat animalelor. Momentan articolele recente sunt doar despre caini, dar voi mai adauga si despre alte animalute :X Cum vi se pare? http://despre-animalute.blogspot.com/ ...? (mai mult)
Azi veneam de la scoala cand am intalnir pe strada un catel mic si jucaus. Este fetita si este scumpika rau de tot.Insa nu o pot lua acasa deoarece mai am un catel.Este a cuiva Insa vreau sa va spun ca...? (mai mult)
Ce site-uri stiti despre rase de caini de pisici etc?
Sall sunt cls a 5a si vr sa stiu daca e bine sa duc maine de 1 martie la fete cate o ciocolata la fiecare? dau funda
Buna ziua am un catel bischon bolognese de 6 saptamani cu carnet de sanatate pe ungureste si 2 vaccinuri adus recent din Ungaria vreau sa stiu daca pot sa i fac carnet de sanatate pe romaneste?
Cum pot sa-l conving pe tata ...sa-mi ia un papagal hamster sau caine ...stau singura de la 2 si ma plicti pana la ora 9. as vrea pe cineva langa mine cu care sa ma joc :). ma puteti ajuta?:) funda :)? (mai mult)
Stiti de ce nu mai merge metin2tim :((?
Cat timp pot rezista papagali fara iubit/a? dau funda.
Scrie cineva poezii şi aveţi vreun blog pe care vi le postaţi? Dacă da, scrieţi, ce temă/ teme abordaţi?
Am o pisica numita Leonardo si as vrea sa il invat sa faca la baie. Nu am cutie dar vreau sa il invat sa faca la lighean sau in cada... Ma puteti ajuta? pls... ce merge dau fundita!:((
Stiti vreun targ de animale, un adapost in special de pisici?
Http://wwwionny.blogspot.com/ ce parere aveti este bun blogul?
Buna TPU.ro! Am neaparata nevoie de ajutorul vostru! cum il pot convinge pe tatal meu sa imi cumpere un bichon maltez? va spun ca este cam greu de convins, si se supara cam repede deci am nevoie de...? (mai mult)
Ce rasa de caine ma sfatuiti sa imi cumpar?
Am o intrebare despre Webkinz. Cum pot pune niste poze amuzante cu Webkinzurile mele pe Webkinz la Mesterii Priceputi? Dau funtita. Si va dau si un cod daca e nevoie.
Buna ziua! Ma puteti ajuta, sa imi spuneti cum sa bag mai bine la pariuri sportive la fotbal? Ofer fundita la cel mai bun raspuns! ales de mine!
Va rog frumos, am o intrebare! Cum se da funda? Sunt membru nou si nu stiu!
Stiti vreun site care sa desfosoare un concurs[si sa fie inca valabil] unde pui o poza cu cainele tau si cel care a fost votat cel mai mult castiga hrana uscata sau ceva de genu. Dau fundita. Urgent!
Care este diferenta dintre lupii alpha si lupii omega?
Oferta de la Whiskas si Pedigree cu mancarea gratis mai este valabila?
Pt cei ce lucreaza cu power point: imi puteti spune si mie unde se dadea pentru a incepe fiecare poza in slide show in ce "gen" vreau eu, de ex: prima poza din slideshow sa intre din sus, a doua de jos...? (mai mult)
Vreau si eu informatii despre cum e sa ai un porcusor de guineea.:-d (de ex : necesita multa ingrijire? etc)
Vreau si eu statusuri amuzante! NU dau fundita pentru ca veti da multe si chiar nu am timp sa le citesc dar primiti vot
Hei, buna blogul meu este http://andrasidiana.blogspot.com si daca aveti sugestii cu ce sa mai pun pe el spuneti-mi mersi :x
Mie imi plac cateii asa ca va rog sa imi dati un site de unde pot cumpara o carte pentru dresaj cand cresc cei 3 catelusi mari :) pls cel mai bun raspuns funda puteti sa dati site-ul in pana cand cateii...? (mai mult)
Am si eu o intrebare fiti atenti mi-am luat Empiremt2 si nu stiu cum sa intru l-am downloadat l-am instalat si nu-mi apare la auto pach play sau ceva cine stie ce sa fac plz
Catelusa mea a fatat 3 puisori si toti 3 dorm mult in fiecare zi doar 1 ora sau 30 de minute is treji. E bine daca dorm atat? E ceva rau?
Care im va da un cont super de stardoll va primi fundita si vot insa pe privat prin mesaj puteti scrie aici,, eu,, si pe pv contul.
Imi plac mult animalele. dar mi-am dat seama ca e destul de greu sa fac curat in cusca unui hamster.deci prefer un catel, dar parintii mei nu sunt deacor. Ce sa fac sa-i conving?:'(
Am o problema sa spunem am o pisica de 5 anisori nu a fost data la motan niciodata si astazi un prieten de-al tatalui meu a adus motanelul la noi(motanul are 1 an si ceva). Pisica mea il cam respinge adica...? (mai mult)
Heeiiii aziii am vrutt sa recitesc o carteee numita zodiac girls -leo si am observat ca primele 8 pagini sunt goale de fapt... in josul unor paginii sunt sc cateva randuri si dup iaarrr gooll si iar? (mai mult)
Va place blogul lui DoDo? http://cutzu-cutzu.blogspot.com/2011/2/povestea-lui-peticel.html ? Ce parere aveti imi place mie una.
Hello! Cum pot obtine pedigree pentru un caine(ciobanesc caucazian).
ofer spre adoptie metis labrador are 9 luni este baiat si fff ascultator nu il mai pot tine deoarece ma mut, sunt din brasov cine este interesat ai pot oferi si poze si detalii, predare in Brasov...? (mai mult)
Sall` TPU.ro...Deci vreau sa va spun ca am observat ca nu mergea linkul acela cu clogul insa am obbservat greseala si vi-l voi da... Voi aveti bloguri? Dati-mile si mie va rog frumos. Multumesc. Si? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest blog azi l`am facut:Lasati comentarii va rog: http://cutzu-cutzu.blogsport.com/2011/2povestea-lui-peticel.htlm Sper sa va placa cateva comentarii poate.`mersi
Ce parere aveti despre acest blog azi l`am facut:Lasati comentarii va rog: http://cutzu-cutzu.blogsport.com/2011/2/povestea-lui-peti cel.htlm
Vreau si eu nume de catei(si pentru fata si pentru baiat)dar NU in gen:kyky, tutzi, ursuletz, scumpy, etc.Ms mult:X
Ce parere aveti despre acest blog azi l`am facut:Lasati comentarii va rog: http://cutzu-cutzu.blogsport.com/2011/2povestea-lui-peticel.htlm
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?