Cum faceti pe hi5 caracterele alea speciale(sau cum se numesc)
Am si eu o nelamurire. De ceva vreme am achizitionat prinzatoarea aceea de par de tot face reclama la teleshopping la ea. E ceva cu doi piepteni si un elastic pe mijloc cu margele care ii uneste. Da' nu...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cum sa-mi prind parul la scoala? Ca nu mai am nicio idee. accept orice nu am anumite preferinte. Sa nu spuneti coada de cal sau coada impletita ca m-am saturat de ele! Puneti si poze...? (mai mult)
Care face karate? Si ce centura are? Eu verde si fac de vreo 3 ani :x, ador karatele, deci de curiozitate ce centura aveti? daca faceti karate?
Am un bichon havanez. S'a nascut pe 31 octombrie 2010. deci are vreo 3 luni jumate si are 3 kg. cate kg e normal sa aiba la aceasta varsta? (specific ca este potrivita nici prea slaba nici prea grasa)
Link de unde sa iau jocu dynasty warriors full plzzz dau funda
Cine se ocupa cu vraji si chestii din astea? Vreau si eu niste sfaturi pentru vraji ReAlE de invizibilitate...si altele pls.
In cat timp se fac copii adulti la sims 1?
Cum scap de alergia la pisici? De fapt le urasc si, incep sa ignesc cand le vad.Nu le suport.Merci
Imi dati va rog frumos de tot multe, multe nume pentru hi5(sunt fata)? dau funda mare mare de tot :X + vot "inteligent"
Salut, Era un joc cu wrestling, simulator. La inceput iti puteai alege miscarile pentru luptator, apoi in meci tu erai un manechin rosu si adversarul era albastru, puteai iesi afara din ring sa-ti...? (mai mult)
La ce pret este Incubator (clocitoare) oua MINI? mersi
Http://www.4animals.ro/sterilizari.html Dacă doriți să vă sterilizați animalul de companie sau câini și pisici de care aveți grijă de prin jurul blocului și nu vă permiteți, aici găsiți...? (mai mult)
As vrea si eu cateva bloguri despre fashion dragute. Funda:]
Daca va plictisiti si vreti sa radeti, uitati-va la video! :)) http://www.youtube.com/watch?v=-UaGaXS1RGU Daca va place, apreciati! Astept pareri! :)) Have fun! :)):*
Dati-mi si mie niste site. uri cu skateboarduri ca mi s-a rupt placa 8-| si eu mi l-am luat skate. u vechi din intersport austria. Dau funda si folositor;)
Buna TPU...Azi mi-am luat un catel micut de nici 2 luni si nu stiu de ce scoate limbutza afara si face ca si cum i`ar fi sete...cine ma ajuta? funda:d
Buna:) cine stie ceva texte pentru hi5 despre minde?;;)
Va rog frumos sa imi dati un cod nefolosit sau un cont webkinz
Am gasit acest video http://www.youtube.com/watch?v=hfCRnUl6RNs& feature=watch_response asa ca va rog sa-mi clarificati ceva.Perusii vorbesc? Acest video ma face sa cred ca da dar nu sunt sigura daca e...? (mai mult)
De unde pot downloada hack hp pentru metin2 pentru ca pe filecorp si alte site-ri nu sunt bune?
De unde pot downloada hack HP fiindca pe multe site-uri precum filecorp nu is bune?
Cine imi da 2/3 servere la cs cu paintball mod are funda!
Ma ajutati va rog frumos! Doresc si eu sa stiu jocuri gen: nfs sau Flat out! Dar vrea sa mai stiti urmatoarele lucruri: Placa Video: 256 Mb. ...? (mai mult)
Cine are cont pe WoWFreakz cu un char de cel putin 4.5k gs si nu are ce face cu el? pls raspuns urgent!:)
Cine vrea cusu Chow Chow de 1 anisor? Sunt din Turda/Cluj la pretul de 200 euro
TUNING MACHETE AUTO.Salut TPU, am vazut in multe forumuri ca body kitul se face din poxilina si am zis sa incerc si eu.Acm as dori un tutorial video pentru a vedea cum se aplica etc. dau funda :X
am si eu o intrebare.am avut un caine de talie mica, si din cauza ca nu puteam sa-l invat sa se ceara la wc l-am vandut ft repede, stiu ca nu e o jucarie, dar totusi stiu ca acum sunt mai responsabila...? (mai mult)
Hi! Vreau si eu niste nume super pentru hi5 :d si sunt in pana de idei :( ma-ti putea ajuta cu cateva nume? :D Dau fundita :)
Cat face 58:7x9:0x8=?
TPU am nevoie de ajutorul vostru.Am 3 papagali de 3 ani (2 baieti si o fata baieti nu se bat) cand am cumparat fetita i-a fost nasul alb dupa 1 an i s afacut maro si acum e la mijloc maro si lateral albastru.De...? (mai mult)
Cam cat costa un hamster cu tot cu cusca? fundita
Cum cumpar un server de cs? Care sa fie public? ma puteti ajuta?:)(Dau fundita )
am si eu o problema ...nu stiu unde e,, directory " de la Gta Vice City Mamaia. Ma puteti ajuta? Va multumesc!
Cum vi se pare? http://kosminica-despremine.blogspot.com/2011/02/cele-mai-neinspirete-cuafuri-de-la.html
Hei!:)...am o catelusa de vreo luna de zile, imi este ft draga iar ea este constienta de asta, probabil din vina mea sau dandu-i prea multa atentie am ceva probleme cu ea, poate suna aiurea dar ea are? (mai mult)
In jocul Barn Buddy la hi5, la ce nivel primesc ananas?
Hei cum doriti sa va numeasca prietena voastra cu nume de vedeta_ Selena debby Demi...
Unde pot vedea primul episod din "Romani au talent" ca am uitat sa ma uit si chiar vroiam sa vad emisiunea aceasta? Va rog mult dau fundita :(.
La facebook imi apare"publica pe peretele tau"spatiu sa scriu eu.si apoi imi zice ce am raspuns la alti... ce trebuie sa scriu acolo?:d funda
Funda! Cum se face nodul invers la bratarile impletite din ata?
Este tarziu sa inmultesc acum coacazul negru prin butasi? mersi anticipat
Care imi faci cont pe second-life, va dau 20 de fundite. :)) Mersi!
sunt din bihor...si as dori sa imi cumpar un bichon bolognez, sub 100 euro, ajutati-ma va rog cu site-uri despre asa ceva ( funda );)
Vreau si eu njiste stausuri dar fara rime...
Ce parere aveti despre rasa de caini chiuaua? sunt pretentiosi?
Cine stie sa faca credite pe imvu dau fundita jur eu nu sunt ca altsi care se fol de rasp si nu dau fundita intodeauna am dat si asa va fi ni continuare? ajutati-maaaa plisssss
Va uitati la o mare de pasiune de pe acasa tv. Ce s-a intamplat cu rpofesoara aia violeta
"Din gandurile unui catel maidanez catre un catel de rasa" http://www.youtube.com/watch?v=aaJpAJuHUBs
Stiti de unde as putea sa imi cummpar sau sa adopt o pisicuta birmaneza (de preferat pui)? De undeva. un petcenter din ploiesti unde sunt pisici sau un adapost ceva... Nu stiu de unde sa gasesc si? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
Misteriosul333 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?