TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1049
  • 1050
  • 1051
  • 1052
  • 1053
mihaela23
în 11 Februarie 2011 | mihaela23 întreabă:

Poate sa imi dea cineva un cont zoo mumba? Trimitetimi un mesaj cu codul. Dau funda

1
Răspunde Raportează
DoDo
în 11 Februarie 2011 | DoDo întreabă:

Buna din nou TPU`! Am cateva intrebari daca imi puteti raspunde ofer si o fundita in schimb! 1.Doresc sa fac un blog. Dar vreau sa pun si eu texte miscatoare de gen buna welcome to my page etc cum pot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Asdffd
în 11 Februarie 2011 | Asdffd întreabă:

Cum sa iau masuri? Stau in Timisoara, cum dau de hingheri, daca ii sun nu vin :|. In primul rand azi dimineata cand plecam spre scoala la 10 metri de bloc vre`o 15 caini dormeau si eu i-am trezit:| bine...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
0marry0
în 11 Februarie 2011 | 0marry0 întreabă:

De ceva timp, acvariul meu are o apa murdara, laptoasa. Cum il pot curata? Ce sa fac, folosesc? Mentionez ca schimb apa in fiecare saptamana, am pompa si incalzitor de apa. Am schimbat acvariul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ccrank
Întrebare recomandată în 11 Februarie 2011 | ccrank întreabă:

Rottweiler sau Pitbull? Zice timi si mie care rasa este mai buna adica ca intretinere, boli chestii din astea? dau funda.

4
Răspunde Raportează
paul21
în 11 Februarie 2011 | paul21 întreabă:

De curand, cateaua mea a nascut 4 catei ( un catel si trei cateluse). Inca nu am botezat puii si nu pot sa ma hotarasc ce nume sa le dau. Ma puteti ajuta cu cateva idei? As fi mai mult interesat...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
mardeamor
în 11 Februarie 2011 | mardeamor întreabă:

Cele mai multe si frumoase poze cu catei chihuahua pui? astept link'uri mss

6
Răspunde Raportează
mardeamor

Ce site'uri stiti cu imbracaminte de catei chihuahua?

1
Răspunde Raportează
mardeamor

Vreau sa stiu totul despre sarcina cateluselor chihuahua? de la cate luni poate ramane? in cat timp naste? cati pui? si tot ce mai stiti fara link'uri va rog; )si fara comentarii pentru ca nu le bag in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nightqueen_4559
în 11 Februarie 2011 | Nightqueen_4559 întreabă:

Hey! Cine imi trimite cadouri pe webkinz pe numele dragonbluewebkin va trimit si eu obiecte rare si exclusive(super paturi) am foarte multe si nu am ce face cu ele

4
Răspunde Raportează
JustinEIubyMeu
în 11 Februarie 2011 | JustinEIubyMeu întreabă:

Ce rasa de caini va place? funda!

17
Răspunde Raportează
KittyPinker
în 11 Februarie 2011 | KittyPinker întreabă:

aici va scriu cateva nume si sa-mi ziceti care este cel mai urat si care este cel mai frumos; ) : Ioana, Oana, Armida, Ilinca, Diana, Carla, Catalina, Ada, Alexandra, Maria, Denisa,...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
M3lania
în 11 Februarie 2011 | M3lania întreabă:

Am o problema cu papagalul meu. E perus iar de la un timp este foarte ciudat. Inainte avea ciocul mov iar acum este maro. I-am dat drumul prin casa si vad cum nu poate sa-si mentina echilibrul. Sta cu aripile...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
georgianaa_6176
în 11 Februarie 2011 | georgianaa_6176 întreabă:

Bunaa. azi o sa primesc un porcusor de guineea dar nu am avut posibilitatea sa-i cumpor o cusca speciala. asa vrea sa stiu daca ma puteti ajuta spunandu`mi in ce as putea sa-l pun pana ii achizitiones o...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MaxiDux
în 11 Februarie 2011 | MaxiDux întreabă:

As vrea sa va intreb daca sunteti interesati de muzica... Mai bine spus, ati vrea sa cantati intr-o formatie? Avem nevoie neaparat de un pianist. Avem toate instrumentele : pian, chitara si tobe (inca? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KeoAndrewDo
în 11 Februarie 2011 | KeoAndrewDo întreabă:

Cumpar husky-ofer 200 lei-din Vaslui id detalii v6zone@yahoo.com

5
Răspunde Raportează
Florencia
în 11 Februarie 2011 | Florencia întreabă:

Imi puteti da linkul cu magazinul ascuns pe stardoll unde pot sa cumpar capa cu manusi si ceai|? va roog dau funda!

2
Răspunde Raportează
lucybzz
în 11 Februarie 2011 | lucybzz întreabă:

Cum rezolv erroarea Couldn't allocate dedicated server ip port 27015 de la serverul de cs? am incercat o gramada de chestii dar nu functioneaza. pot sa pun orce port tot imi da aceasta erroare... ce pot? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
lucybzz
în 11 Februarie 2011 | lucybzz întreabă:

Stiti vreun program care scrie ceea ce vorbesc la microfon? sau exista asa ceva?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie 2011 |

Buna din nou TPU:*. As vrea si eu niste walpapere(sau cum se scrie;;) sau niste linkul`ri cu samoyezi.Multumesc.Dau fundoi:x.(Si va rog sa fie walpapere nu poze mici.)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie 2011 |

Buna TPU.Am si eu un papagal galben cu verde la coada.Pe corp are culoarea verde, iar la gat este galben si la cap un cerc mai mare galben.Aaa...si pe spate este verde deschis.Narile le are albastre.Este? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
мαяdυк
în 10 Februarie 2011 | мαяdυк întreabă:

Pt cei care jucati metin dau contul asta http://www.youtube.com/watch?v=44TgbEGLw1M la schimb pe altul de pe alt server privat, lvl 97 iteme bunicele. avand in vedere ca pe sv asta inregistrarile romanilor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Christian515
în 10 Februarie 2011 | Christian515 întreabă:

Care este piesa voastra preferata? (in afara de manele, pls)

18
Răspunde Raportează
BabyBugsBunny
în 10 Februarie 2011 | BabyBugsBunny întreabă:

Voi ce ati face daca ati vedea un om chiunuid un caine nevinovat care nici nu s-a uitat la el?

4
Răspunde Raportează
DoDo
în 10 Februarie 2011 | DoDo întreabă:

Sall``Revin cu o intrebare.Sunt curioasa doar Care dintre voi a invatat sau invata la scoala nr.99 din bucuresti sectorul4?

1
Răspunde Raportează
Addaaa99
în 10 Februarie 2011 | Addaaa99 întreabă:

HEEII! Ce facetiii? Auzitii. care e diferenta intre ziua intdragostitilor si dragobete? Merciii.

12
Răspunde Raportează
Dadda
în 10 Februarie 2011 | Dadda întreabă:

Hei`:D Cei care jucati barn buddy.nu stiti cumva ce primesti la levelu` 43?; ; ) Si inca una, la unii am vazut ca planteaza kiwi sau am vazut acolo la cupe fructul pasiunii, mango. apar la un nivel...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Yzzza
în 10 Februarie 2011 | Yzzza întreabă:

Voi ce antivirus folositi? Sau ce antivirus considerati ca este foarte bun?

8
Răspunde Raportează
OrangeRoIt
în 10 Februarie 2011 | OrangeRoIt întreabă:

Buna TPU imi puteti da si mie un program bun de modificat poze dar sa fie si free daca nu si versiune de testare dau funda

9
Răspunde Raportează
Anutza_8450
în 10 Februarie 2011 | Anutza_8450 întreabă:

am o catelusa de veo 7 ani o iubesc dar e bine sa o lasi sa te linga la rani pentru ca cainele nasului meu din greseala ma muscat si acum ea ma linge acolo e bine sau nu dau funda!

8
Răspunde Raportează
sticksulet
în 10 Februarie 2011 | sticksulet întreabă:

Buna:) sunt aproape incepatoare la facut bratari din acelea ale prieteniei, adica stiu sa fac, dar doar in V. imi puteti da si mie un link ceva in care sa-mi arate cum sa fac in linii oblice? ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
fetitzacufitze
în 10 Februarie 2011 | fetitzacufitze întreabă:

O sa imi iau 2 pestishori [mici si albastri] si nu stiu de nume sa le pun. nisthe nume... Dau fundita Mersi!

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie 2011 |

O sa imi iau 2 pestisori mici(si albastrii) dar nu stiu ce nume.ma ajutati? (nu gen lola sau fliper)

9
Răspunde Raportează
andrei_1493
în 10 Februarie 2011 | andrei_1493 întreabă:

As dori sa achizitionez o macheta kia ceed de unde pot?

2
Răspunde Raportează
Xeris
în 10 Februarie 2011 | Xeris întreabă:

Ce hobiuri va plac? fundita la cele mai interesante.

7
Răspunde Raportează
Mileeee98
în 10 Februarie 2011 | Mileeee98 întreabă:

~>cum pot pune un profil de facebook privat numai prieteni sa poata sa il vada? ~>ca am uitat...:((

2
Răspunde Raportează
Annnd
în 10 Februarie 2011 | Annnd întreabă:

Http://www.ptroa.co.il/petition/index.php Intrati, vizualizati video'ul si semnati petitia. Nu va costa nimic.

6
Răspunde Raportează
oK_4173
în 10 Februarie 2011 | oK_4173 întreabă:

Spuneti-mi niste siteuri cu cei mai mici caini din lume si niste site-uri cu vanzari chihuahua si pinscher pitic ( nu prea multi bani )

1
Răspunde Raportează
misker
în 10 Februarie 2011 | misker întreabă:

La ultimul amical de fotbal Franta-Brazilia puteti sa-mi spuneti cat s-a terminat scorul si daca aveti un site care arata toate fazele meciului?

1
Răspunde Raportează
KittyPinker
în 10 Februarie 2011 | KittyPinker întreabă:

Hey everybody! v'am zis ca am corby si ca as vrea carcase colorate.:D :))deci intrebarea mea este daca este cineva din cluj care sa vanda carcase la corby roz sau alte modele ce nu se gasesc la magazine....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie 2011 |

Ce site-uti mai stiti in care pot pune un video cu mine si sa fiu remarcat de cineva in legatura cu actoria? in afara de youtube. dau funda

6
Răspunde Raportează
denisab2
în 10 Februarie 2011 | denisab2 întreabă:

Http://www.mafiacreator.ro/JocuriBrowserOnline/register/denisab2 Hey! am gasit jocul acesta si mi se pare ok, care vrea sa intre, sa isi faca cont sa imi spuna parerea lui, cea mai buna primeste fundita:D...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BlueCupcake
în 10 Februarie 2011 | BlueCupcake întreabă:

TPU! Am de gand sa mai imi cumpar un animalut Webkinz (al doilea), dar am o intrebare: o sa mi se mareasca termenul de "valabilitate" al contului? Daca da, cu cat? Multumesc! :-*

2
Răspunde Raportează
malinasulall
în 10 Februarie 2011 | malinasulall întreabă:

Va rog imi spuneti niste private mt2 care merg dar in afara de beta mt2 si va mai rog sa-mi spuneti si unde sa intru ca se ma inregistrez si sa il descarc?

1
Răspunde Raportează
manuelaaa
în 10 Februarie 2011 | manuelaaa întreabă:

Am carnaval. vreau sa ma imbrac in ceva tare, sa primesc premiu dar sa nu fie greu de facut, sa pot improviza si sa nu am nevoie de cumparatauri.idei? fundee:*

6
Răspunde Raportează
TRIPLEX
în 10 Februarie 2011 | TRIPLEX întreabă:

Haideti pe shutbox

1
Răspunde Raportează
bLaKie
în 9 Februarie 2011 | bLaKie întreabă:

As dori sa cumpar un caine, cine sta in Constanta si are puii de aproape orice rasa (nu vreau talie mare) sa ma contacteze pe email: pitbull4fun@yahoo.com De preferat sa fie Beagle. Dau fundita...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreycz
în 9 Februarie 2011 | andreycz întreabă:

Imi spuneti si mie va rog ce inseamna unele sunete ale hamsterilor adica limbajul lor ce inseamna pentru ei de ex un sunet.Am observat ca la porcusor de guineea si la iepure au aparut referate cu limbajul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Adelin_1656
în 9 Februarie 2011 | Adelin_1656 întreabă:

Salut, recomandati-mi va rog niste jucari, de mana, gen NeoCube sau YoYo, ceva asemanator sa-mi tina mainile ocupate. Nu jucari pentru copi de 3 ani, sper ca ati inteles despre ce vorbesc. Astept sugestii,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Februarie 2011 |

Server de metin2 GM MODE! Non-hamachi! Linck-ul please! Multumesc! Dau funda si vot!

3
Răspunde Raportează
  • 1049
  • 1050
  • 1051
  • 1052
  • 1053
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

In toate tarile UE a crescut cu 70-80% la proprietăți impozitul? Sau doar la noi?
    24 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 15 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

Mi se pare ca mulți oameni care spun ca vor, , suveranism" nu înțeleg o chestie : Nu exista asa ceva, suntem în secolul XXI, lumea este unita, chiar și țări precum Coreea de Nord, Iran, ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • MiraBurgertung
    trimisă acum 7 ore

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o întrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se întâmplă acum în țară Vorbim aici de politică și ce se petrece cu lumea Parcă au înnebunit TVA...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

Ce s- a întâmplat cu tipa blonda ce se crede mai frumoasa decât Britney Spears? Și se crede și geniu și carismatica și spirituală? Își dă singura calde că e cea mai faină, da nu are decât...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.980
  • Întrebări: 3.955.260
  • Răspunsuri: 17.670.936
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Dorian Popa

Dorian Popa

L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!

Start quiz
Categorii
  • 652.118 Adolescenţi
  • 55.633 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.905 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.467 Conversaţii