Poate sa imi dea cineva un cont zoo mumba? Trimitetimi un mesaj cu codul. Dau funda
Buna din nou TPU`! Am cateva intrebari daca imi puteti raspunde ofer si o fundita in schimb! 1.Doresc sa fac un blog. Dar vreau sa pun si eu texte miscatoare de gen buna welcome to my page etc cum pot...? (mai mult)
Cum sa iau masuri? Stau in Timisoara, cum dau de hingheri, daca ii sun nu vin :|. In primul rand azi dimineata cand plecam spre scoala la 10 metri de bloc vre`o 15 caini dormeau si eu i-am trezit:| bine...? (mai mult)
De ceva timp, acvariul meu are o apa murdara, laptoasa. Cum il pot curata? Ce sa fac, folosesc? Mentionez ca schimb apa in fiecare saptamana, am pompa si incalzitor de apa. Am schimbat acvariul...? (mai mult)
Rottweiler sau Pitbull? Zice timi si mie care rasa este mai buna adica ca intretinere, boli chestii din astea? dau funda.
De curand, cateaua mea a nascut 4 catei ( un catel si trei cateluse). Inca nu am botezat puii si nu pot sa ma hotarasc ce nume sa le dau. Ma puteti ajuta cu cateva idei? As fi mai mult interesat...? (mai mult)
Cele mai multe si frumoase poze cu catei chihuahua pui? astept link'uri mss
Ce site'uri stiti cu imbracaminte de catei chihuahua?
Vreau sa stiu totul despre sarcina cateluselor chihuahua? de la cate luni poate ramane? in cat timp naste? cati pui? si tot ce mai stiti fara link'uri va rog; )si fara comentarii pentru ca nu le bag in...? (mai mult)
Hey! Cine imi trimite cadouri pe webkinz pe numele dragonbluewebkin va trimit si eu obiecte rare si exclusive(super paturi) am foarte multe si nu am ce face cu ele
Ce rasa de caini va place? funda!
aici va scriu cateva nume si sa-mi ziceti care este cel mai urat si care este cel mai frumos; ) : Ioana, Oana, Armida, Ilinca, Diana, Carla, Catalina, Ada, Alexandra, Maria, Denisa,...? (mai mult)
Am o problema cu papagalul meu. E perus iar de la un timp este foarte ciudat. Inainte avea ciocul mov iar acum este maro. I-am dat drumul prin casa si vad cum nu poate sa-si mentina echilibrul. Sta cu aripile...? (mai mult)
Bunaa. azi o sa primesc un porcusor de guineea dar nu am avut posibilitatea sa-i cumpor o cusca speciala. asa vrea sa stiu daca ma puteti ajuta spunandu`mi in ce as putea sa-l pun pana ii achizitiones o...? (mai mult)
As vrea sa va intreb daca sunteti interesati de muzica... Mai bine spus, ati vrea sa cantati intr-o formatie? Avem nevoie neaparat de un pianist. Avem toate instrumentele : pian, chitara si tobe (inca? (mai mult)
Cumpar husky-ofer 200 lei-din Vaslui id detalii v6zone@yahoo.com
Imi puteti da linkul cu magazinul ascuns pe stardoll unde pot sa cumpar capa cu manusi si ceai|? va roog dau funda!
Cum rezolv erroarea Couldn't allocate dedicated server ip port 27015 de la serverul de cs? am incercat o gramada de chestii dar nu functioneaza. pot sa pun orce port tot imi da aceasta erroare... ce pot? (mai mult)
Stiti vreun program care scrie ceea ce vorbesc la microfon? sau exista asa ceva?
Buna din nou TPU:*. As vrea si eu niste walpapere(sau cum se scrie;;) sau niste linkul`ri cu samoyezi.Multumesc.Dau fundoi:x.(Si va rog sa fie walpapere nu poze mici.)
Buna TPU.Am si eu un papagal galben cu verde la coada.Pe corp are culoarea verde, iar la gat este galben si la cap un cerc mai mare galben.Aaa...si pe spate este verde deschis.Narile le are albastre.Este? (mai mult)
Pt cei care jucati metin dau contul asta http://www.youtube.com/watch?v=44TgbEGLw1M la schimb pe altul de pe alt server privat, lvl 97 iteme bunicele. avand in vedere ca pe sv asta inregistrarile romanilor...? (mai mult)
Care este piesa voastra preferata? (in afara de manele, pls)
Voi ce ati face daca ati vedea un om chiunuid un caine nevinovat care nici nu s-a uitat la el?
Sall``Revin cu o intrebare.Sunt curioasa doar Care dintre voi a invatat sau invata la scoala nr.99 din bucuresti sectorul4?
HEEII! Ce facetiii? Auzitii. care e diferenta intre ziua intdragostitilor si dragobete? Merciii.
Hei`:D Cei care jucati barn buddy.nu stiti cumva ce primesti la levelu` 43?; ; ) Si inca una, la unii am vazut ca planteaza kiwi sau am vazut acolo la cupe fructul pasiunii, mango. apar la un nivel...? (mai mult)
Voi ce antivirus folositi? Sau ce antivirus considerati ca este foarte bun?
Buna TPU imi puteti da si mie un program bun de modificat poze dar sa fie si free daca nu si versiune de testare dau funda
am o catelusa de veo 7 ani o iubesc dar e bine sa o lasi sa te linga la rani pentru ca cainele nasului meu din greseala ma muscat si acum ea ma linge acolo e bine sau nu dau funda!
Buna:) sunt aproape incepatoare la facut bratari din acelea ale prieteniei, adica stiu sa fac, dar doar in V. imi puteti da si mie un link ceva in care sa-mi arate cum sa fac in linii oblice? ...? (mai mult)
O sa imi iau 2 pestishori [mici si albastri] si nu stiu de nume sa le pun. nisthe nume... Dau fundita Mersi!
O sa imi iau 2 pestisori mici(si albastrii) dar nu stiu ce nume.ma ajutati? (nu gen lola sau fliper)
As dori sa achizitionez o macheta kia ceed de unde pot?
Ce hobiuri va plac? fundita la cele mai interesante.
~>cum pot pune un profil de facebook privat numai prieteni sa poata sa il vada? ~>ca am uitat...:((
Http://www.ptroa.co.il/petition/index.php Intrati, vizualizati video'ul si semnati petitia. Nu va costa nimic.
Spuneti-mi niste siteuri cu cei mai mici caini din lume si niste site-uri cu vanzari chihuahua si pinscher pitic ( nu prea multi bani )
La ultimul amical de fotbal Franta-Brazilia puteti sa-mi spuneti cat s-a terminat scorul si daca aveti un site care arata toate fazele meciului?
Hey everybody! v'am zis ca am corby si ca as vrea carcase colorate.:D :))deci intrebarea mea este daca este cineva din cluj care sa vanda carcase la corby roz sau alte modele ce nu se gasesc la magazine....? (mai mult)
Ce site-uti mai stiti in care pot pune un video cu mine si sa fiu remarcat de cineva in legatura cu actoria? in afara de youtube. dau funda
Http://www.mafiacreator.ro/JocuriBrowserOnline/register/denisab2 Hey! am gasit jocul acesta si mi se pare ok, care vrea sa intre, sa isi faca cont sa imi spuna parerea lui, cea mai buna primeste fundita:D...? (mai mult)
TPU! Am de gand sa mai imi cumpar un animalut Webkinz (al doilea), dar am o intrebare: o sa mi se mareasca termenul de "valabilitate" al contului? Daca da, cu cat? Multumesc! :-*
Va rog imi spuneti niste private mt2 care merg dar in afara de beta mt2 si va mai rog sa-mi spuneti si unde sa intru ca se ma inregistrez si sa il descarc?
Am carnaval. vreau sa ma imbrac in ceva tare, sa primesc premiu dar sa nu fie greu de facut, sa pot improviza si sa nu am nevoie de cumparatauri.idei? fundee:*
Haideti pe shutbox
As dori sa cumpar un caine, cine sta in Constanta si are puii de aproape orice rasa (nu vreau talie mare) sa ma contacteze pe email: pitbull4fun@yahoo.com De preferat sa fie Beagle. Dau fundita...? (mai mult)
Imi spuneti si mie va rog ce inseamna unele sunete ale hamsterilor adica limbajul lor ce inseamna pentru ei de ex un sunet.Am observat ca la porcusor de guineea si la iepure au aparut referate cu limbajul...? (mai mult)
Salut, recomandati-mi va rog niste jucari, de mana, gen NeoCube sau YoYo, ceva asemanator sa-mi tina mainile ocupate. Nu jucari pentru copi de 3 ani, sper ca ati inteles despre ce vorbesc. Astept sugestii,...? (mai mult)
Server de metin2 GM MODE! Non-hamachi! Linck-ul please! Multumesc! Dau funda si vot!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!