Am un samsung yp s3 si incerc de multa vreme sa pun un film pe el problema e ca am incercat cateva programe de convertit filme dar nu merg am pus filmul neconvertit insa nimic deosebit sugestii?
Ce nume de papgali stiti... Dau funda la cele mai frumoase!
:)! Am si eu o intrebare. hamsterii pot lua raceala de la om? mi-am luat un hamster de curand si sunt racita si ma joc cu el in fiecare zi si imi e frica sa nu raceasca :-s!
Cine ma poate ajuta cu ceva date poate chiar un referat care sa contina detalii despre traditiile si obiceiurile ale unui botez evreiesc? va multumesc
Spuneti-mi si mie animalele voastre preferate si daca ati dori sa aveti unul
Cum as putea sa fac ca papagalii mei sa stea pe un deget bineinteles ii iau la rand :D ca am citit o gramada de lucruri pe net dar nimic nu ma ajutat deci daca cineva stie spuneti-mi da funda+ vot P. S....? (mai mult)
Unchiul meu are o pisica birmaneza cam de 8 ani si a inceput sa ii pice parul de pe picioare ce ar putea face sa nu ii mai pice.
stie cineva site-uri de cursuri de machiaj, sau aranjamente florale?
Ptr. cei care joaca Trophy Manager:-La un jucator ce este aia "Rutinã"? Funda si Vot!
Credeti ca o sa imi mearga fifa 2009 pe ati radeon 9250 de 128mb?
Call of Duty Black Ops [PS3] Cum pot sa schimb limba? [E in spaniola ] P. S.--Nu e original Funda :-)
Hey, ce faceti :D? am si eu o intrebare cum se ingrijeste blana la bichonul maltez?
Care e animalul vostru favorit ?
Voi ce hobiuri aveti? Le puteti descrie?
Sunt la cativa pasi de a avea un caine doar un "obstacol" mare imi sta in cale mama e gata rezolvat dar tata e de gheata vine cu un 2 argumente 1-lasa par si ne intra in plamani si atunci pune intrebarea...? (mai mult)
Buna :-* Era un site, dar nu mil mai aduc aminte. un joc virtual cu zane. ceva gen "Clopotica" Ma puteti ajuta? :) Dau funda :-p;)
Am un bichon bolognez! este racit
Pls! Codul de bani de la sims 2!(fundita)
Salut as avea o intrebare daca colectionez arme sa zicem cutite bastoane nunchuck catuse rozete electrosoc chestii de genu asta si sa zicem ca politia ar veni la mine acasa pentru o perchezitie fara motiv...? (mai mult)
Buna TPU credeti ca sunt cam scunda la 11 ani - am 1.50 inaltime? dar grasa am 51 kg?
Cum se ingrijeste un perus? Nu ca nu as sti, dar poate aflu ceva nou...
Am o intrebare care ma macina de mult timp.Cum se realizeaza actul sexual intre gaina si cocos? :| Am studiat asta foarte mult.:)). Adica. cocosul sare pe gaina, o ciupeste cu ciocul de ceafa si atat.Cocosul...? (mai mult)
Buna din nou! As vrea sa stiu si eu niste antrenori ne dans interesati sa antreneze o trupa de dans "Punk4Ever"; ) Daca da imi spuneti si mie? Va rog! Imi spuneti si cati bani ar vrea acea persoana? Dau...? (mai mult)
Salut, am un pistol metalic Gohner pe capse si mi s-a terminat "munitia" :)) stie cineva unde pot gasi capse pentru el?:| funda:)
Joc un joc pe facebook numit Lucky Train si nu stiu cum sa adaug stop am doar 3 variante si nu stiu cum alti jucatori au mai multi, stie cineva ce trebuie facut dau funda :)!
Intrebarea aceasta este pentru cei ce se joaca pe MissBimbo.Ieri bimbo a mea era foarte vesela, insa azi cand sa intru o vad foarte trista.Nu stiu ce sa fac ca sa o inveselesc.Multumesc mult....? (mai mult)
Stiti ceva despre papagali? Daca da imi puteti spuune? Fundita pentru cel mai bun raspuns!
Cat costa un pacet national geografic "Minunile Planetei Noastre". funda, va rog raspuns rapid!
Ce nume i-ati pune unei pisici/pisoi?
Salut spuneti-mi si voi ce faceti sa treaca plictiseala prin casa acum ca este frig afar? ca nu mai stiu ce sa fac ma plictisesc de mor:D sau niste jocuri pe comp daca imi dati destul de faine:D
Care ar fi mai bun Nikon d3100 sau Canon Eos 550D?
Care aveti animalute vreti sa vb pe mess? Dati-mi id-ul vostru pe pv
Buna s vrea si eu sa-mi ziciti unde pot gasi reksio_si_capitanul_nemo_Romana. sa dowanlodez dau funda plz daca e sa-mi dati ilincul
Vreau sa cumpar pui de norvegiana de padure, preferabil din bacau. este cineva?
Mi-am cumparat niste papagalii. Unuu sta cu ciocu(botul)In castronul acela cu mancare sau cum s-or numi. Credeti ca are ceva. Apropo el este baiatul. Daca stiti ceva despre papagali imi puteti spune? Cum...? (mai mult)
Culorile de la Fimo se pot combina, adica din albastru si rosu sa faci mov?
Am campionat de volei pe 18.EU cu fetele din echipa ne gandeam la un imn ceva inainte de meci. Ce propuneti?
Ce dulce este acest pisoias, nu? file:///C:/Documents%20and%20Settings/daniel/Desktop/3132705f.jpg
Buna TPU.:* imi puteti da niste nume de catei Husky?:o3 Va rog mult...:)
Ziceti-mi un nume de catel imi cumpar catel si nu stiu ce nume sa ii pun.
De ce nu imi mai merge barn buddy pe hi5? nu imi mai merge in schimb pe facebook merge bine!
Ieri mi s-a intamplat ceva ce m-a acum speriat...eu iubesc mult cainii si am o catelusa cu care ma joc, o pedepsesc daca nu face ce trebuie si asa...am citit multe carti, dar ieri, cand a facut ceva(nu? (mai mult)
Am si eu o broasca testoasa cam de 2 luni.Pana acum s-a simtit bine dar de vreo 2 zile nu mai mananca si nu isi mai deschide ochii.Am auzit ca poate a intrat in hibernare dar nu stiu sigur. Ce sa-i fac?...? (mai mult)
Hai vreaua si eu niste ip de cs pe mapa cs italy sau de_dust2 sau fly_snow dau fundita pentru cele mai multe ip-uri
Toamna trecuta papagalul meu pertus a murit... am avut o perioda grea plangem in fiecare zi si cand mai vedeam de la scoala mereu ma intampina acum... nu mai am pe nimeni care sa ma intampine caci parintii? (mai mult)
Stiti cumva de unde sa descarc un joc yugioh pentru telefon?
Salutare all pentru cei care joaca metin.cum ati facut a 2a magie la master eu sunt pe corp si l-am pus de 3 ori pana acum si tot nu iese la 17(ma usuca de bani banderolele:| ), cand ati pus punctele v-ati...? (mai mult)
Hello.am si eu o problema vreau sa instalez metin2 dinamik, dar imi i-a foarte foarte mult timp(o data am asteptat si juma de zi si tot nu s-a facut acel update)si nu mai stiu ce sa fac. cand vad cat...? (mai mult)
Daca ai un cont pe metin2ro, as dori foateb tare sa imi dai... poate de peste lvl 30...multumesc anticipat(nu mai imi fac eu cont deoarece pur si simplu cineva imi afla tot timpul numele si parola si imi? (mai mult)
Am un catelus pe care il iubesc enorm.insa el sta la tatal meu. cum s-o conving pe mama sa il pastrez. spune ca lasa par si e greu de ingrijit.am incercat cam tot.ma rog de ea de 2 ani :|
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!