Salut de unde downloadez need for speed va rog ajutati-ma va dau fundita plsss.
TPU sper ca stiti jocul(sportul) Bowls. Exista si in romania scoli sau concursuri de bowls? fundita! :)
Sall.Am si eu o intrebare plz help :o3.Deci eu cand eram mica ma jucam cu sora mea un joc super misto puteai sati alegi personaj dintre un raton(avea o crosa de golf), o broasca, un sconcs(lupta cu o...? (mai mult)
Cine imi spune de unde pot lua "need for sped carbon"' [DAU FUNDA]
Hey! Sunt din Targu Mures, am 11 ani si as fi interesata sa gasesc o profesoara de pian. Ma poate ajuta cineva? ( daca da pune-mi si un numar de telefon )
Stie cineva cele mai noi si eficiente secrete si smeherii la barn buddy? M-am mai uitat pe net si am vazut ca cica poti fura cu caine cand apesi tab sau sa schimbi data dar cand eu schimb dat si incerc...? (mai mult)
OK, revin cu o a treia întrebare pe ziua de azi. Am o prietenă care doreşte şi ea o pisicuţă, dar nu ştim de unde să luăm (a mea n-o dau la împerecheat fiind prea mică -3 luni-). Ştiu că...? (mai mult)
Cum pot sa instalez Sism 3 Expansions [Late Night, Ambitions etc. ] fara sa fac update :)? Ca daca fac update nu mai merge Sims... [ Nu e original :)) ] Fundaa :)
Am instalat un joc care se numeste The Godfather(e 1 nu 2), si l-am instalat, dupa care mi-a cerut d3dx9_27. dll. L-am copiat, dupa care mi-a dat don't send.Am instalat si directx 9.0 si la fel aceeasi...? (mai mult)
Deci povestea este urmatoarea: am fost la magazin de instrumente cu ideea sa imi cumpar chitara electrica, dar m-am "indragostit" de o chitara bass, asa ca am luat-o, iar acum incep sa regret....? (mai mult)
Am vrut sa stiu daca cineva vrea sa creeze un server de metin2 impreuna! Daca da contactati-ma la adresa de messenger:adytzu_drakutzu123
De ce nu ma lasa sa vad raspunsurile de la o intrebare. chiar daca am.[4 raspunsuri]? P. S. de pe TPU
Spuneti-mi ceva despre sims 3. e fain? cine spune mai multe primeste funda! gen(cum se joaca, daca va place etc.)
Va plac bijuteriile handmade?! Sau in general produsele de artizanat :)... Eu ma ocup cu asa ceva de mai bine de 3 ani de zile...intr-un timp mergea bine oare de ce numai e asa si acum? Credeti ca e criza? (mai mult)
Cat timp poate trai un perus? Primul are funda!
Care este papagalul vostru preferat? dau findita.
La sims 3 patesti ca la sims 1? adica vine o femeie si iti ia copilul daca nu il ingrijesti?
Buna TPU as vrea si eu niste nume de bichon: baiat si fetita ca nu stiu exact ce o sa fie va rog frumos
va rog ajutati`maaaa :(( cum se numeste pasarea care seamana foarte putin cu o barza... aceasta pasare, depune doua oua, unul il tine de rezerva daca celalalt ou nu eclozeaza, specia aceasta de? (mai mult)
a venit o ptietena pe la mine si am servito ca fistic.noi am plecat putin din camera dar in timpul asta catelusa mea sa catarat pe masa si le-a mancat cu coaja cu tot. ce ar trebui sa fac?...? (mai mult)
Dau funda si vot la primul care raspunde corect! Am vazut pe un Server Privat de Metin2 ca o sura s-a facut invizibila cu un cod, dar am incercat toate codurile si nu m-am facut invizibil... Imi? (mai mult)
Metin2United este online? Sper ca nu este off... Multumesc!
Papagalul meu a cazut si s-a lovit la aripa si nu mai poate zbura de vreo 2-3 zile si nici macar nu mai canta. Crdeti ca ar trebui sa il duc la veterinar? Si daca DA cum sa-l duc (deoarece afara este foarte...? (mai mult)
Dati-mi si mie idei de cadouri facute manual pentru14 febroarie, sa fie usor de facut. Funda!
Daca s-ar putea sa imi spuneti si mie de vreun hack la Strike MU...adica la Mu, nu hackurile acelea pentru jwl sau pentru agility...hmmm cum ar fi hack pentru credite la MU?
Poate o sa vi se para ciudat. dar am si eu o curiozitate ce animal moare singur?
Heey;;) In photo :-l shop poti sa decupezi pe cineva dintr'o poza si sa ii pui corpul pe un fundal oarecum "abstract". De unde as putea sa iau acele fundaluri? Multumesc mult:*
In aceasta perioada sunt foarte tensionata suparata si ma ia valurile de frica! Credeti ca daca ma voi spovedi ( nu am mai facut-o pana acum ) ma voi linisti si viata mea macar acum pe moment se va schimba?...? (mai mult)
Am nevoie de idei. Trebuie sa fac un videoclip cu mine si prietenii mei si trebuie sa inebunim, in fine cum suntem noi. Si am nevoie de muzica si un program de incredere. Ajutati-ma Funda pentru cei care...? (mai mult)
Unde gasesc in Bacau tenis de camp?;;)
Cum fac rost de diamante la lady popular? funda
In urma cu aproximativ o luna am visat ca stateam cu mama si in casa se vedea o fantoma pe pereti si plangeam pentru ca imi era frica sa nu fie vampir si sa ne muste. de atunci in casa mea s-au intamplat...? (mai mult)
Am primit cadou un porcusor de guineea si nu ma pricep sa-l ingrijesc.Cine ma ajuta?
Exista vreun pet shop in Piatra Neamt de unde pot sa cumpar un acvariu si pesti? Unde? Am nevoie urgent! FUNDITAA!
Ce animal imi recomandati daca sunt o tipa buna (pentru o prietena :)) )?
Va rog imi dati va rog din toata inimioara mea, un cod de Webkinz (Hamster Mazin'?)Oricare rasa! DAU FUNDA! Trimiteti-mi un mesaj. Nu scrieti direct aici!
Ce rasa de caine imi recomandati sa imi iau de la adapost? Sa nu fie prea jucaus; sa nu ma intelegeti gresit nu vreau un shar-pei cara sa dorma mult.Sa fie foarte asculator si bland.Garantez fundita.Sa...? (mai mult)
Ce jocuri gen my new room2 stiti>> dau funda
Vreau sa ii cumpar iubitului meu un caine cadou. El a mai avut un pitbull dar din pacate a murit:( ma gandeam sa ii cumpar tot un pitbull sau un cane corso.De unde pot cumpara un pui de pitbull sau...? (mai mult)
Ce rasa de caine este foarte cuminte rabdatoare ascultatoare si usor de dresat si nu prea activa dar nici sa dorma toata ziua putin mai activa doar garantez fundita
Ce programe de editat poze stiti in afara de photo scape si photo shine?
Ce programe de editat poze in afara de photoscape si photoshop stiti?
Ce fel de flori prefera baietii sa cadoneze fetelor?
Ce animal va doriti?(dat-i si un nume)
Unde gasesc tenis de camp in Bacau?;;) Dau funda! 1
Unde pe internet as putea citi academia vampirilor (volumul 3)(dar nu vrea sa mi-l povestiti voi vreau sa-l citesc) pls (DAU FUNDA)
; ; ) am si eu o catelusa caniche si pot spune ca este foarte rea, ex: matusa mea a venit pe la mine cu catelusa ei iar catelusa mea a muscat`o se bat mereu si alte cele.../pisicul unei vecine? (mai mult)
Cine ofera spre adoptie pui de Rottweiler? O sa am mare grija de el, poate sa stea la casa sau la bloc.Astept raspunsurile voastre! P. S:Eu sunt din Tm.
Deci am o problema. Un baiat cu 2 ani mai mare ca mine ma place. Ne-am cunoscut intr-o excursie cand m-am simtit bine dar dupa aceea ma sufoca de-a dreptul. La scoala nici buna nu zice cand trece pe langa...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste retete haine webkinz? Acea rochie frumoasa cu aripi de zana sau altele! mersi:X Funda pentru cele mai frumoase:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
anonimusszkkkhhf întreabă:
Mirela0522 întreabă:
Eva1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?