Am doi papagali un mascul verde si o fata bleu cu alb... Baiatul vrea sa o prinda sa o calce sa faca oua, dar aici e problema femela e sperioasa si nu vrea sa stea. Ce trebuie sa fac sa stea la? (mai mult)
Cum se poarta parul anul acesta? Lasat liber, drept, ondulat, breton, coada, coc?
Joc de cateva zile un joc pe Hi5 (Millionaire City) M'am uitat peste cateva video'uri de pe utube si cateva surse de pe guagal si gasesc numa` fake cheats Joaca cineva si stie cum pot face rost...? (mai mult)
Imi puteti spune sh mie cum imi pot confectiona singura un "Danbo".;)) Imi place foarte mult sh de asta as vrea sa am si eu unul:d.Multumesc
Parintii mei se cearta des. ca sa intelegeti despre ce e vorba am sa va povestesc o cearta mai dura. Era sambata seara, ora 9:00 seara ( mi-a fost greu sa uit ) tata a iesit din baie isi facuse dus iar...? (mai mult)
Bunaa TPU! Am si eu o intrebare : dati-mi si mie niste linkuri cu poezii cu flori:) Funda maree!
Are cineva un program pentru a face propriul joc? Sau poate linkuri? Mai vorbim.
Buna TPU.[ma refer la serialul nini] cine poate sa'mi descrie fiecare personaj primeste **funda**[PinkyFlor sper ca uh.]
Cockerii naparlesc? Dau fundoiii
Am visat ca eram intr-o clasa cu colegii mei brusc langa mine in banca a aparut un baiat pe care l-am placut dar acum nu-l mai plac iar apoi s-a facut foarte intuneric iar cand s-a aprins lumina clasa era...? (mai mult)
Hi, as dori si eu site`uri cu jocuri online sau care se pot dowlanda :D dar sa fie Jocuri care se pot juca in 2 sau mai multi (de pe acelasi pc)! dau fundita pentru cel mai bun:*... Multumesc anticipat!? (mai mult)
Ce parere aveti despre blogul asta? eu l-am facut...va place? http://myheartisadiary-ally.blogspot.com/
Am nevoie de cateva balerine pentru a da un spectacol.Va rog frumos ajutati-ma.(Fara insulte). Cine poate sa ma ajute sa imi trimita un mesaj pe ascuns...Merci.
Cum pot castiga GRATIS monede facebook?
As vrea sa-mi iau un catelus...imi si mie cineva o idee de rasa?
Ce carte interesanta imi puteti recomanda?
Am o broscutza de ceva vreme[3-4 ani] si mai nou refuza mancarea ei speciala [gammarus pestisori etc chestii din alea uscate] pe care mai demult o manca imediat. Am crezut ca vrea sa intre in hibernare...? (mai mult)
Am nevoie de parerea voastra...Sa imi cumpar Mastiff sau Pittbull... e grew de ales vroiam ceva mai mik. da am nevoie de un paziotr mare.=]] va rog e urgent... dau Fundoi:X Trebuie sa le fac vaccinuri? (mai mult)
Sunt in clasa a5a si sunt putin cam plinutza. Tin un fel de regim dar as vrea sa-mi spuneti ce fel de mancare gatita ( ex : supa., ciorba., mancare de. ) as avea voie sa mananc si ce exercitii...? (mai mult)
Salut.Top 10 cei mai frumosi, isteti, jucausi, simpatici catelusi de companie.
Vreau sa stiu ce credeti despre http://stardollchanel.blogspot.com/... Daca aveti cont pe twitter sau google, dati follow. Dar tot vreau sa stiu ce credeti despre el :)
Vreau o pisica in casa. Stau in bloc si cam nimeni nu e acasa 6 ore din 24. Mami nu prea vrea dar eu vreau foarte tare. ziceti-mi ce sa zic la ea ca sa ma lase sa'mi iau. Ce credeti nu ar rezista pisica...? (mai mult)
Heii! mi-am luat catelul dar caniche pitic acum vreau si eu un nume pentru el. dar unul special...si nu vreau sa imi dati liste cu nume ca sunt satula de alea Tineti mine : e baiat, crem? (mai mult)
Buna TPU...cum fac rapid bani pe webkinz ca am foarte nevoie de ei. puteti sa ma ajutati sau sa imi trimiteti si mie cadouri.deeaandreea1999 numele de utilizator. pa pa... dau funtitza
Cine poate sa-mi spuna cum sa fac sa dispara petele alea de pe cioc-nas a papagalului meu, sunt disperata. Desi, il iubesc ft. multt > love struck Funda>:D
Cine poate sa-mi spuna cum sa fac sa dispara petele alea de pe cioc-nas a papagalului meu, sunt disperata. Desi, il iubesc ft. multt > love struck
Deci in sims 1 poti sa ai masina? si daca da cum? si daca nu atunci de ce la inceput akl cand incepe jocu imi arata ca pot sa am?:D
Va rog Care aveti un account Pe Empiremt2 Hero de 116 117 sau mai mare si ce ati vrea pe el
Cum sa stiu daca papagalul meu e fata sau baiat spunetem plizzzzz
Sall all.Stie cineva de unde iau hacku 3x dmg pentru metin2?:D
Vreau niste nume mai interesante pentru conquistador. Funda+VOT.
Înca o intrebare de la mine:)) Banuiesc ca majoritatea(pentru fete) aveti Facebook.Si este un joc numit It Girl.Sunt nivelul 7 si am un "quest"(sarcină) să mă întalnesc cu o fată numită...? (mai mult)
Fratemio intreaba disperat : De unde pot download`a GTA San Andreas Real? Sora`sa adauga : Dau funda! Piisu` :)
Stiti cumva jocuri de downloadat in care sa iti faci propriul restarant, pe care sa il decorezi tu si apoi sa-ti angajezi bucatari care sa gateasca si sa vina clienti? Va rog ajutati-ma si pe...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o intrebare legata de Webkinz din nou.Deci am un prieten care a dat o petrecere. Ok, puteam sa ma duc, dar nu aveam cum, deoarece in invitatie scria ca zona petrecerii e GOLD. Ce este...? (mai mult)
Ce ati alege? O femela nimfa sau un mascul? De ce? Funda(raspunsul explicat)
as vrea sa stiu ceva...Pe cateaua mea am dat-o sa faca pui dupa o saptamana dupa revelion si nu sunt sigura daca a ramas insarcinata. Dar mananca mult mai mult ca de obicei si are sfarcurile cam tari.Si? (mai mult)
Deci am ca un fel de fobie : in august anul trecut de sf maria seara la 22:30 un om baut a incercat la usa (pentru a 3a oara ) s-a ajuns la politie. de atunci cand sunt doar cu mama acasa seara imi este...? (mai mult)
dati-mi si mie un link de net unde sa vad TOATE personajele din Dragon Ball Z cu poze! Funda si Vot!
Heii, TPU!:). vreauu sh' euu un site de editatt pozee...in caree pot sa'mi scchimbb` culoareaa ochiiilor... fundita:D
Salut.am 3 caini in varsta de 7 luni, cum as putea sa ii fac rai cu straini? as dori niste sfaturi utile. funda
Papagalului i se rupe ciocul (arata ca o unghie exfoliata) :D Help me!> Funda* :)
Pisica mea a venit azi cu urechea insangerata... mare parte. A mai venit o data asa, dar cu rana mult mai mica. In primul rand, ce pot sa ii fac eu, in afara sa o duc la medic? Si care credeti ca sunt? (mai mult)
De unde pot downloada pentru niste desene ce pe messenger unde iti alegeai de la bara de conversatii era ochestiu de unde aprindeai dinamita.Nu stiti cumva cum se nymeste? funda serioasa
Aloha; x dragii mei useri TPU am nevoie de ajutor; )) cel mai mare FUNDOI posibil pentru cel mai bun raspuns:X am un CANICHE (2 saptamani)...si tocmai ce voi merge maine pe la PetShop:) de ce are? (mai mult)
De ce lumea e atat de rea? Aveam un caucazian, de-a dreptul superb. Avea doar 2 ani jum. iar toata lumea il admira. Mare, frumos, istet... Iar azi dimineata l-am gasit in curte mort. Era sanatos tun,? (mai mult)
Dati-mi si mie niste site-uri unde se poate vedea filmul,, THE LAST SONG" online! Multumesc! FUNDA:*@(
Va rog sa-mi dati si mie filme de comedie misto...multumesc! funda:*
as dori sa am need for speed full game cu toate modificarile as vrea va rog dati-mi un site sau imi dati voi ceva plssss contez pe voi cine imi da primeste funda ma jur pe ce vrei oricare nfs...? (mai mult)
Va place sa cantati? Cel putin eu ador acest lucru!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
anonimusszkkkhhf întreabă:
Mirela0522 întreabă:
Eva1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?