Heey. Vreau si eu sa fac o story pe thesims3.com cu simsii mei. Doar ca m-am saturat de povestile alaeeaa cu draagoste tampite. Asa deci puteti sa imi dati si mie o idee? Dar sa fie cat mai interesant....? (mai mult)
Sall, imi da si mie cineva un cont de oruworld? Plss, nivel cat mai mare (peste 30). Vaaa roog, sunt disperata, eu mi-am pierdut contul. puteti sa confirmatzi pe pag asta, ziceti lvl si detalii si...? (mai mult)
Vreau si eu un site care are jocuri 3D gratuite! Dar sa fie si jocuri cu animale... pisici, catei, si asa mai departe! Jur ca dau FUNDA le cel mai bun link
Imi spuneti si mie care va pricepeti la saci de dormit, unul bun cam ce extremitati trebuie sa aiba( adica pana la ce grade sa reziste - cat, cum sa fie etc ) Funda:X
Ce fel de seminte mananca hamsterii pitici?
Despre Club Penguin : Cum il bat pe Sensei la club penguin? va rog ajutati-ma!
Cat costa pietrisul, plantele, filtrul, termometrul razuitor magnetic pentru acvariu?
Sunt dispusa sa cheltuiesc cal 300-350 lei. din acesti bani as vrea sa iau plante, pietris, pietre mai mari, termometru filtru si un razuitor magnetic pentru acvariul de pesti. intrebarile mele sunt...? (mai mult)
am vrea sa stiu cat costa un acvariu special pentru pestii Beta? am gasit dar nu as vrea sa-l iau fara sa mai vad alte modele. as fi dispusa sa cheltuiesc in jur de 300 de lei ( 3 milioane, ...? (mai mult)
Ce metine private sa mai joc? funda pentru cele mai multe si cele mai bune
ce nume sa-i pun pestisorului meu Beta? are culoarea albastru inchis, cu mov, cu roz si cu negru ( foarte putin negru).
Nu mai stiu ce sa fac. Ma plictisesc. Voi cu ce va umpleti timpul?
ieri ( 16 ianuarie ) mi-am luat un pestisor Beta. deocamdata l-am pus itr-un borcan de un litru. se simte bine, dar... as vrea sa-i iau un acvariu sau un bol din acela mare si cu pietris si cu plante? (mai mult)
Imi ziceti si mie rase de caini care sa nu dauneze astmaticilor, deoarece mama mea este si nu as vrea sa pateasca ceva, dar ar fi bine sa fie caini de talie mica deoarece eu stau la apartament... dau? (mai mult)
Vreau sa adopt un caine caniche (a se citi canish). Sa fie mascul, sa fie pui (maxim 5luni); nu conteaza culoarea. Are cineva de pe aici? ...Sau, cunoasteti pe cineva care are (de dat)? Multumesc!? (mai mult)
De ce zboara parul de pisica prin toata casa?
Este adevarat ca un caine ii e credincios stapanului si atunci cand stapanul sufera si el sufera la fel?:)mersi
Care este cea mai frumoasa sau credincioasa rasa de caini de talie mare?
Stiti si alte manere ciudate decat cele de aici? Ajuta-ma sa fac un articol mai complet http://www.depozitdeusi.ro/blog/manere-neobisnuite-metoda-de-publicitate-neconventionala/
Mi-am luat un hamster de 2 zile si este foare respingator. Eu ma port frumos cu el, ii acord atentie, il mangai, vorbesc cu el, in schimb el se catara pe cusca de parca`ar vrea sa iasa, se ascunde...? (mai mult)
Cine ghiceste rasa mea preferata de caini? Dau funda Indiciul: alegeti din : a)pechinez b)bulldog c)ciobanesc german d)huski e)dalmatian c)ceuaua
Cam cate mese ar trebui sa mannanc funda.
Ce mananca porcii de guineea dau funda
Dau la schimb shar-pei pentru un bichon frize, sau vand cu 8 milioane jumate
Aveti idee cat costa un pui de british shorthair de origine controlata?
vreau sa cumpar un puiuts de bichon ( de preferat maltese) la un pret cat mai mic. :X ma poate ajuta cineva? :X:X:X
Hey :) Vreau sa va intreb ce parere aveti de Programul Movie Maker? :D
Daca ar fi un meci Undertaker & Goldberg vs Cena & Stone Cold cine ar castiga?
Buna TPU...[cine are perusi] cum i-ati dresat si in cat timp. ce culoare preferati sa-i fie penele, al vostru ce culoare a fost, ce nume i-ati pus, ce preferati fata sau baiat. mersi:x:x FUNDA!
De unde pot sa-mi i-au si eu un YOYO? mai exact tara si din ce magazin sau site ceva, dar nici chiar asea de scuMpp, vreau si eu un yoyo pentru incepatori
Are cineva vreun pui de pisica birmaneza sau radgoll. ofer maxim 4 mil.sunt din vrancea
Pls help! la jocul imvu am luat noua versiune.si acum nu imi mai arata ala unde hranesc catelul...si altele...pls spuneti ce sa fac si dc s-a intamplat asta! Fundita
HeLLo :D vreau si eu niste programe de editat/facut filmulete usoare de folosit, gen programul Proshow Gold :D si sa mearga sa pun fotografii gif :)... daca se poate si un link-uletz de unde pot downloada? (mai mult)
Buna din nou :X recomadati-mi si mie niste jocuri super care sa incapa pe un dvd sau pe un stick de 4 GB. ceva super va rog moooLt :x Dau funda:*:X
Salut am o intrebere : 1. sunt nou in handbal ( ca portar ). 2. Daca ma puteti ajuta cu niste miscari de portar de handbal. Cum ar fi : -Fluturele
as vrea sa-mi i-au un caine :-s dar vreau ceva gen husky, labrador. problema e ca eu stau la bloc, plec la 12 si vin la 6 de l scoala. :-@ dar il plimb la 12 si la 4:30 5 vine fratele meu de...? (mai mult)
Daca are cineva un cont pe metin2ro(lupus)mai mare de lv 23 si poate sa mi-l dea sa bage in lista c_m.alexandru96.>>Dau funda
Care animal va place mai mult, cainele sau pisica?
AM nevoie de niste trucuri pentru Barn Buddy. Dar niste trucuri care merg...FoNdItSa Logic:X:)
Care este cel mai bun joc fps-rpg sau aventura ceva de genu prince of persia
Am adoptat un caine si nu stiu dc nu manca mancare de caimi... ce sa fac?
Hi salut dau funda pentru cel care imi da linck pentru dawnload hack metin 2 ro plz hack de luat conturi plz va rog dau FUNDA
Puteti sa-mi spuneti si mie despre pestii Beta? mi-am luat azi unul si vreau sa stiu mai multe despre el.
Iepuri au voie ciocolata?
Stiti niste cluburi sa ceva sa fac carate dar serios si sa fie insectorul 6 sau1? funda+vot
La ce varsta se poate castra un caine? Cat costa castrarea? Repede va rog, am nevoie rapid de acestea lucruri va rog multe! Plase me
Cum pot sa fac un homepage pentru metin2, dar sa-mi spuneti si cum scap de problema cu mysql va roog
Mi-am luat un hamster si ma sperie. De obicei imi era putina frica de soareci, dar. asta chiar ma sperie. Stiu ca e in perioada de acomodare si de aia nu e asa dragut, dar sta numai in spatele rotitei...? (mai mult)
Ce ati pune intr-o capsula care ar trebui ingropata si apoi dezgropata dupa 300 de ani?:) ma refer. ceva de genu`: "despre comunism: avantaje si dezavantaje" si chestii d`astea. in afara de poze:D.
Cine imi da niste gifuturi cu vacute
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!