Buna TPU.Am un papagal (pui) il am de 3 luni si inca nu vine pe deget. Ce trebuie sa fac?
M-am jucat mai demult un joc care semana cu pacman, dar nu era pacman si nici pacman 2, 3, 4... aveti vreo idee:> fundita>:D
Hei, cam la cate saptamani trebuie sa-i faci catelului vaccinurile si cam cat ar costa?
Vreau un papagal si nu stiu cum sa imi conving parintii! Zice ca fac zgomot si mizerie. PS:mai am un hamster DAU funda
Este cineva din bucuresti care sa aiba de vanzare puii de shih tzu? Vreau sa cumpar un pui de shih tzu, insa nu vreau sa apelez la canise. PM daca e cineva :). Multumesc :*
Care e diferenta dintre Golden Retriever si Labrador? Dau funda si de asemenea dau voturi si pentru ale informatii utile despre cresterea, hranirea, timpul petrecut impreuna cu familia, greutatea ideala...? (mai mult)
SalutY! Ati facut vrodata gesturi nobile? Daca da, le-ati facut din inima si cate?
Care este cel mai bun animal de companie dar sa nu fie caine sau pisica si nici papagali
O doamna nebuna de pe strada mea cred ca a dat mancare in care a pus ace cateilor... ce as putea sa le fac pentru ca se simt foarte rau?
1.Imi dati informatii despre bursuci? 2. Bursucul e acelasi cu viezurele? 3.Imi ati informatii despre marsupiale?
SALLL TPU! am un joc http://fifaonline2.iahgames.com/site/index.aspx cand intru in el mi se innegreste si asa ramane pana la nesfarsit pc-ul meu indeplineste toate cerintele si nu stiu ce sa fac
Daca iti speli pisica cu sampon normal dauneaza?
As vrea xats gratis pe xat.com exista vreun hack?:)
Ce va place in muzica? (explicati)
Cand apare Mafia 3?
Cine ghiceste ce rasa de caine imi place primeste fundita!:X
Am un hamster sirian femela si e teddy bear adica dala mai pufos. A inceput sa naparleasa si are riduri. spuneti-mi e pe moarte?
Ce animal va place dau funda cine raspunde primul
am si eu nevoie de niste sfaturi. FUNDA! deci eu vreau sa merg la chitara si la canto, insa parintii mei zic mereu ca nu am destul timp si ca nu am ureche muzicala.eu nu sunt omul cu sportul, eu...? (mai mult)
Mai demult aveam un joc care acum as vrea sa il rejoc; ; ) Era un joc in care tu erai cu un barbat slab si mergeai in casa altui barbat da graas si trebuia sa ii faci farse cand nu se uita! Daca...? (mai mult)
cine imi poate da va rog niste coduri pentru Zoomumba sau Fermarama? va rog...astept raspuns :D
Caut niste prieteni pentru CityVille. Facebook-ul meu este: http://www.facebook.com/? ref=home#!/profile.php?id=100000631847361! Rog seriozitate:D:D
Ajutor! am un perus fetita este foarte cuminte si dragalasa am primit-o doar de 3 zile cand am primit-o era ca o papusa puteai face ce vrei cu ea s-o iei in mana venea pe deget canta are in jur la 8 luni...? (mai mult)
Cum pot sa mut un animalut webkinz pe un alt cont?
CE pot sa imi pun la avatarul de la IMVU? Explicati-mi! fundita! Am Avut un cont de Imvu lolxxxloll si passu nu il mai stiu iar id-ul nu il mai am! Cum o recuperez/fundita
Ce animal de companie ai vrea sa ai?
As vrea sa`mi iau si eu un hamster dar nu sunt foarte sigura.:-? Ceva detalii despre el?; ; ). Cam cat mananca, ce mananca, cat de sperios e, cum se comporta, ce nesita, cat costa animalu, cat costa...? (mai mult)
Am niste niste intrebari de pus: 1)Ce inseamna iti dau boot pe IMVU? 2)Ce alinturi pentru numele Denisa stiti? 3)Caine sau pisica? De ce da de ce nu? 4)Dolar, Milion sau Euro? 5)Cum va cheama? 6)Ce...? (mai mult)
acum o luna mia fatat catelusa mea 5 catei mici.Am uitat sa va spun ca catelusa e pichineza si a fatat 5, 2 din ei au murit a 2a zii iar astia 3 au scapat, unul e foarte bine insa cei doi sunt...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site-ul Webkinz? Cn vrea sa ma adauge in lista de la Webkinz sa stiti ca numele meu de utilizator este: SWAROVSKY
Cine imi da un link de unde pot deskark photoshop?, dar sa imi si mearga:d. Dau funda, daca imi da cineva un link care sa reusesc sa-l descarc si sa mearga.
Am primit de curand o pisica si nu stiu cum sa ii pun numele. fundita! Asa-este jucausa frumoasa madarita de curand are o culoare mai gri pe spate si o linie aurie deasupra coloanei bine inteles blana...? (mai mult)
Cum imi creez propria mea pagina de internet vreau sa fac un blog
Hey :D vreau si eu niste programe de editat video / de creare video usor de folosit :) Dau funda si daca se poate si linkul de unde il pot downloada;) thx
A aparut plants vs zombies 2?
Vreau sa joc metin 2! si nu stiu daca trebuie sa platesc, casa joc sau e gratis puteti sa-mi spuneti si mie?
Saall TPU...Am vazut pe IMVU ca fetele si baieti isi pun la interes cuvinte miscatoare poze cu dedicatii cum fac si eu fundita.
Care stiti un patch pentru pes 2011 in care joc in europa league sa apara protv si cand joc in ucl sa imi apara tvr1? funda :D
Cine imi da un cont real pe ladypopular dau funda
Ce inseamna pe IMVU noob? Si explicati-mi si alte cuvinte folosite pe IMVU fundita.
Cum se fac creditele la Barn Buddy? vreau un rasp de la cineva care a facut
Va plac pisicutele exotic short-hair?
Cum adaug boti la cs.16 v7? pls
Trebuie The Sims 3 normal pentru a putea s te joci sims 3 late night?
Unde gasesc cs. multiplayer da pe baza de cont.plz funda +folositor
De putin timp m-am apucat sa desenez graffitiuri cu markerul ( pe foaie nu pe pereti ) uitat http://img80.imageshack.us/g/imagine0012.jpg/ si as vrea sa ma mai ibunatatesc niste ideei noi un link cu video...? (mai mult)
Ce este acela TAG? Am facut un graffiti si mia spusu unu din clasa ca nu ii place tagul ce este? scrisul? fondul acela?
Sall Care imi spune si mie acel joc gen Conquiztador dar nuymai ca este despre fotbal! Funda si Vot!
De putin timp m-am apucat sa desenez graffitiuri cu markerul ( pe foaie nu pe pereti ) uitat http://img80.imageshack.us/g/imagine0012.jpg/ si as vrea sa ma mai ibunatatesc niste ideei noi un...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati careva un cont lady popular cu lvl mare.13 sa zic:D?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!