Ma puteti ajuta? Nu mai gasesc o carte care sa-mi placa la biblioteca... ce mi-ati recomanda? Sau ce e bun pentru o excursie? Voi sta 2 zile cu colegii la brasov. Si vrem sa zicem povesti de groaza? (mai mult)
Salut sunt razvan am si eu 2 perusi un baietel riki este verde si o fetita albastra inca nu i-am pus numele deoarece am primit-o doar de o zis si inca nu sunt hotarat. am si eu o problema fetita este foarte...? (mai mult)
Cum fur pe barn budy?
Imi dati informatii despre toate animalele din Africa? Cel care da cele mai multe link-uri, sau scrie cel mai mult despre animalele din Africa primeste funda si 2 voturi!
Cine a jucat The suffering ties that bind? Si daca l-ati terminat cu ce moralitate. Si vi s-a parut infricosator? Sunt curios :D
Ma joc barn buddype hi5 ...si am dat pe TAB si erea un patrat galben pe vecini am dat enter si sa facut imaginea mai mica imi spuneti cum o fac la loc
Cum descarc jocul wizard?
Stiu ca suna ciudat dar cum se joaca metin 2? toti colegii mei joaca iar eu nu :(( si vreau sa joc dar nu stiu
Va rog frumos imi dati si mie un cod webkinz nefolosit? P. S cei care nu vor sa dea sa nu mai comenteze cum ar fi dar nu poti sa-ti iei unu sau mai stiu eu ce. ok?
Care sunteti din ramnicu valcea ce cabinet veterinar(doctor)imi recomandati pentru o operatie de acstrare pisica?
Am instalat si eu joculetul Re-Volt si cand intru in el selectez limba cu care vreau sa ruleze jocul si imi apare o eroare mare pe tot ecranul cu scris alb pe albastru dandu-si restart. Ce as...? (mai mult)
Unde pot urmari Disney Channel live? Pe ce site dau funda!
Aveti conturi sau coduri webkinz pe care nu le mai doriti va rog daca da imi dati si mie unul sunt o familie saraca si nu ne permitem de la 8 ani imi doream un webkinz cei care aveti inima va rog din toata...? (mai mult)
Buna TPU:*, as vrea sa inavat un dans acasa, r& b sau hiphop sau street dance, dar as vrea pe melodii cunoscute gen flo-rida -low sau right round sau altele nu neaparat astea...imi puteti da ceva linkuri? (mai mult)
Hey guys! Am primit cadou un ghemotoc mic, o cateluşă Yorkshire terrier de numai 8 săptămâni, dar nu i.am găsit incă un nume. Deci, ajutati. mă. Imi e destul de greu să mă decid cum să o...? (mai mult)
Era o melodie pe KissFm si canta ceva de genul nobody's perfect sau ceva de genul cum se numeste melodia? fundita a si dati-mi cele mai frumoasa melodii(noi sau vechi). fundita:P
Vreau un hack pentru Wizard101 nu sunt sigur daca este posibil, dar va rog daca aveti sa-mi dai si mie linkul. Apropo dau fundita.
Azi am chef sa ma documentez(funda), cine imi da cele mai tari site-uri posibile cu minuni ale lumii, curiozitati, ceva referate interesante, compuneri frumoase, hiar si imagini. Cel mai furmos posibil...? (mai mult)
Cei care au jocul Crysis original ce spuneti sa facem un server doar cu romani ca e destul de naspa sa joci tot cu rusi, germani si englezi eu va las ID meu sa ma contactati bolba_florin sau lasati voi....? (mai mult)
Cat costa o operatie de castrare la pisicca femela de aproape un an?
Cati ani poate trai o pisica? Funda!
Asi dori si eu un cod webkinz nefolosit dau funda.Nu mi-l dati direct dati-mil prin mesj privat si va voi fi recunoscatoare!
Cine stie jocuri de genu imvu[3d]dar sa fi animal sau sa poti avea un animal FUNDA
De ce la fifa 2007 si 2008 (atat am incercat) cand ai prea multi bani de ex : 1.789.345.321 Euro imi apare un minus in fata la buget si nu mai pot cumpara nimic, nici sa reinoiesc, nimic din ceea ce necesita...? (mai mult)
Qqqwwwwwwwwwqqqqqqqqqwwwwwwwwwwqqqqqq
Vreau sa imi iau o pisica.:X cam ce ar trebui sa fac ca sa se dreseze foarte repede. adica ce program sa ii fac cand sa ii dau mancarea, sa doarma cu mine in pat sau nu? dar cel mai mult ma intereseaza...? (mai mult)
Blogspot sau wordpress? De ce?
Salut:-*! Cine ghiceste in ce sezon si la ce episod sunt din "The Vampire Diaries"primeste funda:d
Am o intrebare:cum pot sa bag codul lux de la animalut webkinz? Am bagat codul normal si nu stiu unde sa bag celalalt cod care l-am gasit.Va rog ajutati-ma! Dau FUNDAAA uriasa daca exista!
Stie cineva site-uri gen IMVU?(cu personaje 3d)
Intrebare: unde pot vedea toate lucrurile care se pot castiga la mystery in lady popular, pe un forum ceva, ca am cautat si nimic...va multumesc!
E cineva din Resita care vinde un caniche pitic alb de 4-5 saptamani ( sa fie baiat )? Stiu ca nu e intrebare potrivita pentru site, dar daca tot am cont nah... lasati mesaj daca vindeti careva... Funda? (mai mult)
Ziceti-mi si mie va rog niste nume de jocuri faine plz orice gen ar fi ele nu conteaza (sa nu fie de strategie) plz FUNDA
Cui ii plac animalele, please dati-mi id-ul vostru!(funda)
Cat costa o cusca de papagali?
Eu am un hobby de a scrie bloguri. dar am ramas fara idei. As vrea sa va rog daca puteti sa imi dati idei pentru niste blgguri va rog mult! Mersi.
Cred ca hamsterul meu a murit deoarece s-a intarit...mda e mort s-ar putea sa fie intr-o hibernare? intreb sa nu il arunc degeaba...ma jutati :|
Unde pot gasi in Craiova un chiuahua sau yorshike terrier? In piata Chiria aduc rasele astea? Si daca aduc credeti ca ar putea fi mai ieftine decat la Zoomania din Real?
Spuneti-mi si mie va rog frumos un program bun de facut din poze videoclip in afara de Windows Live movie Marker unde as putea gasi pe net si sa fie gratuit am un program untitled proshow da nu e asa bun...? (mai mult)
Buna TPU...as vrea sa imi iau un animal de campanie si nu stiu ce sa aleg, o sa va spun cateva lucruri despre mine si ce pot sa ii ofer animalului si sper ca voi sa'mi spuneti ce animal mi se potriveste:x:x::x? (mai mult)
eu am un hamster rasa roborovski, aproximativ de un an.Cand era mai mic alerga pana sal prind si nu prea statea dar nu l-am mai prins de mult si azi cand l-am maingaiat a stat mai cuminte si...? (mai mult)
E in regula daca in cura de slabire introduc si batoanele Fitness ( simple sau cu fructe )?
Im puteti spune si mie unde pot da un program de modificat poze jos depe net sau un asemenea program http://www.youtube.com/watch?v=O4fEEjP5bLc da sa fie program mai bun
Am auzit ca pe IMVU banii cu chaturile se fac cu hi5. Dar imi explicati si mie cum? Fundita sau daca nu este asa explicati-mi cum este cu chaturile ca eu am facut asa am facut cont nou si am pus pe cineva...? (mai mult)
De ce simt nevoia de a bea multe sucuri si de a manca dulciuri?
:D Pentru cei care ati trecut vreodata prin asta, ce trebuie sa am in vedere in ingrijirea unui iepuras? Incerc sa-i conving pe ai mei ca eu chiar imi doresc :D si am decis sa ma documentez...? (mai mult)
Pisicile pot fii dresate? [bine, stiu ca e utin infantil, dar vreau sa asculte comenzile mele :| ]
Cine stie cum se ingrijeste un hamster?
Care e cea mai dragalasa si mai usor de intretinut rasa de catei?
Mai de unde imi pot rezolv o consola XBOX360 la un pret rezonabil si daca imi rezolv pana la urma ce fac cu jocurile cum le pot pirota de pe net si sa le fac sa mearga. VA ROG sa ma ajutati dau fundita....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!