TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1073
  • 1074
  • 1075
  • 1076
  • 1077
OanaVlad
în 13 Ianuarie 2011 | OanaVlad întreabă:

Ma puteti ajuta? Nu mai gasesc o carte care sa-mi placa la biblioteca... ce mi-ati recomanda? Sau ce e bun pentru o excursie? Voi sta 2 zile cu colegii la brasov. Si vrem sa zicem povesti de groaza? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
razvii
în 13 Ianuarie 2011 | razvii întreabă:

Salut sunt razvan am si eu 2 perusi un baietel riki este verde si o fetita albastra inca nu i-am pus numele deoarece am primit-o doar de o zis si inca nu sunt hotarat. am si eu o problema fetita este foarte...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
c??elu?a56
în 13 Ianuarie 2011 | c??elu?a56 întreabă:

Cum fur pe barn budy?

4
Răspunde Raportează
DrugFree
în 13 Ianuarie 2011 | DrugFree întreabă:

Imi dati informatii despre toate animalele din Africa? Cel care da cele mai multe link-uri, sau scrie cel mai mult despre animalele din Africa primeste funda si 2 voturi!

2
Răspunde Raportează
Berserk1234
în 13 Ianuarie 2011 | Berserk1234 întreabă:

Cine a jucat The suffering ties that bind? Si daca l-ati terminat cu ce moralitate. Si vi s-a parut infricosator? Sunt curios :D

4
Răspunde Raportează
danni3l
în 13 Ianuarie 2011 | danni3l întreabă:

Ma joc barn buddype hi5 ...si am dat pe TAB si erea un patrat galben pe vecini am dat enter si sa facut imaginea mai mica imi spuneti cum o fac la loc

1
Răspunde Raportează
TheLegion
în 13 Ianuarie 2011 | TheLegion întreabă:

Cum descarc jocul wizard?

1
Răspunde Raportează
Aly359
în 13 Ianuarie 2011 | Aly359 întreabă:

Stiu ca suna ciudat dar cum se joaca metin 2? toti colegii mei joaca iar eu nu :(( si vreau sa joc dar nu stiu

1
Răspunde Raportează
Elly55
în 13 Ianuarie 2011 | Elly55 întreabă:

Va rog frumos imi dati si mie un cod webkinz nefolosit? P. S cei care nu vor sa dea sa nu mai comenteze cum ar fi dar nu poti sa-ti iei unu sau mai stiu eu ce. ok?

7
Răspunde Raportează
Larisukaaa
în 13 Ianuarie 2011 | Larisukaaa întreabă:

Care sunteti din ramnicu valcea ce cabinet veterinar(doctor)imi recomandati pentru o operatie de acstrare pisica?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Ianuarie 2011 |

Am instalat si eu joculetul Re-Volt si cand intru in el selectez limba cu care vreau sa ruleze jocul si imi apare o eroare mare pe tot ecranul cu scris alb pe albastru dandu-si restart. Ce as...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Ianuarie 2011 |

Unde pot urmari Disney Channel live? Pe ce site dau funda!

3
Răspunde Raportează
Daria2222
în 12 Ianuarie 2011 | Daria2222 întreabă:

Aveti conturi sau coduri webkinz pe care nu le mai doriti va rog daca da imi dati si mie unul sunt o familie saraca si nu ne permitem de la 8 ani imi doream un webkinz cei care aveti inima va rog din toata...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DanielutzaJD
în 12 Ianuarie 2011 | DanielutzaJD întreabă:

Buna TPU:*, as vrea sa inavat un dans acasa, r& b sau hiphop sau street dance, dar as vrea pe melodii cunoscute gen flo-rida -low sau right round sau altele nu neaparat astea...imi puteti da ceva linkuri? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Allecsandrraa
în 12 Ianuarie 2011 | Allecsandrraa întreabă:

Hey guys! Am primit cadou un ghemotoc mic, o cateluşă Yorkshire terrier de numai 8 săptămâni, dar nu i.am găsit incă un nume. Deci, ajutati. mă. Imi e destul de greu să mă decid cum să o...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
DoDo
în 12 Ianuarie 2011 | DoDo întreabă:

Era o melodie pe KissFm si canta ceva de genul nobody's perfect sau ceva de genul cum se numeste melodia? fundita a si dati-mi cele mai frumoasa melodii(noi sau vechi). fundita:P

2
Răspunde Raportează
LunaTalksAboutAShit
în 12 Ianuarie 2011 | LunaTalksAboutAShit întreabă:

Vreau un hack pentru Wizard101 nu sunt sigur daca este posibil, dar va rog daca aveti sa-mi dai si mie linkul. Apropo dau fundita.

3
Răspunde Raportează
adutzadragutza
în 12 Ianuarie 2011 | adutzadragutza întreabă:

Azi am chef sa ma documentez(funda), cine imi da cele mai tari site-uri posibile cu minuni ale lumii, curiozitati, ceva referate interesante, compuneri frumoase, hiar si imagini. Cel mai furmos posibil...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Flostar2010
în 12 Ianuarie 2011 | Flostar2010 întreabă:

Cei care au jocul Crysis original ce spuneti sa facem un server doar cu romani ca e destul de naspa sa joci tot cu rusi, germani si englezi eu va las ID meu sa ma contactati bolba_florin sau lasati voi....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Larisukaaa
în 12 Ianuarie 2011 | Larisukaaa întreabă:

Cat costa o operatie de castrare la pisicca femela de aproape un an?

6
Răspunde Raportează
în 12 Ianuarie 2011 | ?R?mOo? întreabă:

Cati ani poate trai o pisica? Funda!

13
Răspunde Raportează
Daria2222
în 12 Ianuarie 2011 | Daria2222 întreabă:

Asi dori si eu un cod webkinz nefolosit dau funda.Nu mi-l dati direct dati-mil prin mesj privat si va voi fi recunoscatoare!

1
Răspunde Raportează
c??elu?a56
în 12 Ianuarie 2011 | c??elu?a56 întreabă:

Cine stie jocuri de genu imvu[3d]dar sa fi animal sau sa poti avea un animal FUNDA

3
Răspunde Raportează
dokosvai
în 12 Ianuarie 2011 | dokosvai întreabă:

De ce la fifa 2007 si 2008 (atat am incercat) cand ai prea multi bani de ex : 1.789.345.321 Euro imi apare un minus in fata la buget si nu mai pot cumpara nimic, nici sa reinoiesc, nimic din ceea ce necesita...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
UseR4EveR
în 12 Ianuarie 2011 | UseR4EveR întreabă:

Qqqwwwwwwwwwqqqqqqqqqwwwwwwwwwwqqqqqq

3
Răspunde Raportează
Roxana_7492
în 12 Ianuarie 2011 | Roxana_7492 întreabă:

Vreau sa imi iau o pisica.:X cam ce ar trebui sa fac ca sa se dreseze foarte repede. adica ce program sa ii fac cand sa ii dau mancarea, sa doarma cu mine in pat sau nu? dar cel mai mult ma intereseaza...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mihaela
în 12 Ianuarie 2011 | Mihaela întreabă:

Blogspot sau wordpress? De ce?

1
Răspunde Raportează
iuuuliiannnnnnnaaaaaa
în 12 Ianuarie 2011 | iuuuliiannnnnnnaaaaaa întreabă:

Salut:-*! Cine ghiceste in ce sezon si la ce episod sunt din "The Vampire Diaries"primeste funda:d

6
Răspunde Raportează
MaryAndMizore
în 12 Ianuarie 2011 | MaryAndMizore întreabă:

Am o intrebare:cum pot sa bag codul lux de la animalut webkinz? Am bagat codul normal si nu stiu unde sa bag celalalt cod care l-am gasit.Va rog ajutati-ma! Dau FUNDAAA uriasa daca exista!

2
Răspunde Raportează
thevampirediariesfever
în 12 Ianuarie 2011 | thevampirediariesfever întreabă:

Stie cineva site-uri gen IMVU?(cu personaje 3d)

3
Răspunde Raportează
elizzu
în 12 Ianuarie 2011 | elizzu întreabă:

Intrebare: unde pot vedea toate lucrurile care se pot castiga la mystery in lady popular, pe un forum ceva, ca am cautat si nimic...va multumesc!

2
Răspunde Raportează
Rox348
în 11 Ianuarie 2011 | Rox348 întreabă:

E cineva din Resita care vinde un caniche pitic alb de 4-5 saptamani ( sa fie baiat )? Stiu ca nu e intrebare potrivita pentru site, dar daca tot am cont nah... lasati mesaj daca vindeti careva... Funda? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dokosvai
în 11 Ianuarie 2011 | dokosvai întreabă:

Ziceti-mi si mie va rog niste nume de jocuri faine plz orice gen ar fi ele nu conteaza (sa nu fie de strategie) plz FUNDA

4
Răspunde Raportează
AnimeForFree
în 11 Ianuarie 2011 | AnimeForFree întreabă:

Cui ii plac animalele, please dati-mi id-ul vostru!(funda)

10
Răspunde Raportează
Șttefania
în 11 Ianuarie 2011 | Șttefania întreabă:

Cat costa o cusca de papagali?

6
Răspunde Raportează
Ursuletz3Chocolatiu
în 11 Ianuarie 2011 | Ursuletz3Chocolatiu întreabă:

Eu am un hobby de a scrie bloguri. dar am ramas fara idei. As vrea sa va rog daca puteti sa imi dati idei pentru niste blgguri va rog mult! Mersi.

3
Răspunde Raportează
KmC96
în 11 Ianuarie 2011 | KmC96 întreabă:

Cred ca hamsterul meu a murit deoarece s-a intarit...mda e mort s-ar putea sa fie intr-o hibernare? intreb sa nu il arunc degeaba...ma jutati :|

6
Răspunde Raportează
Bya_6081
în 11 Ianuarie 2011 | Bya_6081 întreabă:

Unde pot gasi in Craiova un chiuahua sau yorshike terrier? In piata Chiria aduc rasele astea? Si daca aduc credeti ca ar putea fi mai ieftine decat la Zoomania din Real?

1
Răspunde Raportează
paul1234
în 11 Ianuarie 2011 | paul1234 întreabă:

Spuneti-mi si mie va rog frumos un program bun de facut din poze videoclip in afara de Windows Live movie Marker unde as putea gasi pe net si sa fie gratuit am un program untitled proshow da nu e asa bun...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alina140663
în 11 Ianuarie 2011 | Alina140663 întreabă:

Buna TPU...as vrea sa imi iau un animal de campanie si nu stiu ce sa aleg, o sa va spun cateva lucruri despre mine si ce pot sa ii ofer animalului si sper ca voi sa'mi spuneti ce animal mi se potriveste:x:x::x? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
FantomaTurcoaz
în 11 Ianuarie 2011 | FantomaTurcoaz întreabă:

eu am un hamster rasa roborovski, aproximativ de un an.Cand era mai mic alerga pana sal prind si nu prea statea dar nu l-am mai prins de mult si azi cand l-am maingaiat a stat mai cuminte si...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Aly359
în 11 Ianuarie 2011 | Aly359 întreabă:

E in regula daca in cura de slabire introduc si batoanele Fitness ( simple sau cu fructe )?

11
Răspunde Raportează
paul1234
în 11 Ianuarie 2011 | paul1234 întreabă:

Im puteti spune si mie unde pot da un program de modificat poze jos depe net sau un asemenea program http://www.youtube.com/watch?v=O4fEEjP5bLc da sa fie program mai bun

4
Răspunde Raportează
DoDo
în 11 Ianuarie 2011 | DoDo întreabă:

Am auzit ca pe IMVU banii cu chaturile se fac cu hi5. Dar imi explicati si mie cum? Fundita sau daca nu este asa explicati-mi cum este cu chaturile ca eu am facut asa am facut cont nou si am pus pe cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DoDo
în 11 Ianuarie 2011 | DoDo întreabă:

De ce simt nevoia de a bea multe sucuri si de a manca dulciuri?

9
Răspunde Raportează
stiiix
în 11 Ianuarie 2011 | stiiix întreabă:

:D Pentru cei care ati trecut vreodata prin asta, ce trebuie sa am in vedere in ingrijirea unui iepuras? Incerc sa-i conving pe ai mei ca eu chiar imi doresc :D si am decis sa ma documentez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Annaid
în 11 Ianuarie 2011 | Annaid întreabă:

Pisicile pot fii dresate? [bine, stiu ca e utin infantil, dar vreau sa asculte comenzile mele :| ]

6
Răspunde Raportează
TraficantaDeVisee
în 11 Ianuarie 2011 | TraficantaDeVisee întreabă:

Cine stie cum se ingrijeste un hamster?

12
Răspunde Raportează
denysuk25
în 11 Ianuarie 2011 | denysuk25 întreabă:

Care e cea mai dragalasa si mai usor de intretinut rasa de catei?

14
Răspunde Raportează
Flostar2010
în 11 Ianuarie 2011 | Flostar2010 întreabă:

Mai de unde imi pot rezolv o consola XBOX360 la un pret rezonabil si daca imi rezolv pana la urma ce fac cu jocurile cum le pot pirota de pe net si sa le fac sa mearga. VA ROG sa ma ajutati dau fundita....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 1073
  • 1074
  • 1075
  • 1076
  • 1077
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

In toate tarile UE a crescut cu 70-80% la proprietăți impozitul? Sau doar la noi?
    24 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 15 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

Mi se pare ca mulți oameni care spun ca vor, , suveranism" nu înțeleg o chestie : Nu exista asa ceva, suntem în secolul XXI, lumea este unita, chiar și țări precum Coreea de Nord, Iran, ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • MiraBurgertung
    trimisă acum 7 ore

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o întrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se întâmplă acum în țară Vorbim aici de politică și ce se petrece cu lumea Parcă au înnebunit TVA...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

Ce s- a întâmplat cu tipa blonda ce se crede mai frumoasa decât Britney Spears? Și se crede și geniu și carismatica și spirituală? Își dă singura calde că e cea mai faină, da nu are decât...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.980
  • Întrebări: 3.955.260
  • Răspunsuri: 17.670.936
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Dorian Popa

Dorian Popa

L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!

Start quiz
Categorii
  • 652.118 Adolescenţi
  • 55.633 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.905 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.467 Conversaţii