Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 20 Ianuarie 2026 sunt:
Ce trucuri stie catelul sau pisica ta? Catelul meu stie sa seze, sa dea laba, sa stea culcat si trucul ala cum seze si isi tine labutele sus. A si sa sara la comanda.
Ce animale sunt pe cale de disparitie?
O sa imi iau prima pisica in curand puteti sa imi dati niste sfaturi va rog:d
Ce alegeti pisica, cainte sau iepure?
Cum downloadez counter strike 1.8 care sa meaga (dau funda)
Ce va place mai mult pisica, cainele sau iepurele?
Auziti cum fac sa iau xats gratis pe un xat? Va rog fara raspunsuri de genul:Cere de la alti playeri, Nu stiu...etc
Pe data de 18.12.2010 la ora 9.30 o sa am primul meu meci de hambal, pe postul de extrema stanga dar habar n-am ce trebuie sa fac pe acest post si nici nu prea stiu multe despre hambal doar ca imi place.Cine...? (mai mult)
Care hobby credeti ca este mai bun, cititul, dansul sau desenul? Hobby-ul meu este si dansul si desenul. 6 desene ale mele si 9 picturi au fost expuse in clasa.
as dori sa imi cumar jocul sa tricotam o caciula... as vrea sa stiu daca il are cineva si sa imi spuna cat de mari ies caciulitele. ce diametru au si daca se pot confectiona mai multe modele. multumesc? (mai mult)
De unde pot cumpara niste tractoare de astea cu telecomanda : http://www.youtube.com/watch?v=uWjDSs156Dk&feature=related
Cine imi da Script Gstrafe adica ca sa fug rapid la Cs... sa-mi explicati cum funtioneaza dau funda promit!
Eu cum ii gasesc profilul lui NOname?
Buna all :) Ma puteti ajuta si pe mine cu niste site-uri de unde pot downloda jocuri full? xD
Am o intrebare adresata celor care ingrijesc animale. va rog raspundeti cat mai sincer: 1)De cate ori dati mancare animalului pe zi 2)Unde locuieste(la casa, bloc, garsoniera) 3)Cum arata mediul unde...? (mai mult)
Sallz! spuneti-mi niste site-uri de unde pot sa invat lb. germana, italiana, spaniola... usor!
Aveti animale de companie? Daca da ce animale?:D
Sal am Gta San Andreas Old skhool si ma duc in aeroport si acolo is mai multe avioane dar toate is inchise cum pot sa le deschid FUNDA
Ce rasa sunt pisicile albe cu ochii galbeni? Funda! http://cats290.webs.com/ppo.jpg
Hey! Stie cineva cum pot sa imi fac fms +9 in metin2ro fara sa esueze niciodata? Am fmsul +5 dar parca mi-e frica sa-l fac +6,+7,+8,+9.
Am si eu o intrebare: Care e mai bun: Cavani sau Hamšík?
vreau sa stiu care sunt preturile pentru urmatoarele rase de caini: 1. Bulldog Francez 2.Chihuahua 3. Bulldog Englez 4. Pug 5.Beagle 6.Basset Hound Si as mai dori si un loc in apropiere? (mai mult)
Am si eu o intrebare:Locuiesc in militari si as putea gasi un magazin unde sa gasesc abtibilduri si foi colorate cu modele(adica sa fie ceva frumos desenat pe ele)? Cel mai bun raspuns primeste funda...? (mai mult)
Ce hobby-uri aveti? Va place sa faceti puzzle? eu am o colectie mare, imi place sa fac mai ales de 2000 de piese nu prea am timp, dar imi plac la nebunie.
Sal TPU, am si eu un ursule mic de plus:D si nu stiu ce nume sa ii pun:), ma ajutati cu niste nume frumoase?
As dori sa adopt sau sa cumpar doi purcei de guineea (mascul si femela). Cine se ofera sa imi lase un mesaj. Sa fie din Bucuresti (zona Piata Muncii sau Eroii Revolutiei)
Salutare tuturol... din cate stiu eu cu totii stim meciul Steaua-Napoli cel de miercuri 15 decembrie si cred ca am suferit un soc nu stiu ce sa fac numai meciul imi vine in minte si faza golului ajutati-ma? (mai mult)
Cine imi spune cele mai tari jocuri primeste funda.please!
Eu joc Farmerama. si m-am gandit... exista vreun hack pentru server? am auzit ca exista dar nu stiu unde sa al gasesc sau cum sa al folosesc. trimitetimi mesaje cu site-ul si cum sa al folosesc
Este bine sa ai o pisica in casa? Ce lucruri bune despre pisici pot sa ii zic mamei mele? Cat costa Toate vaccinurile, carnetul de sanatate etc? Pisicile sunt fericite la blocg? Ele trebuie...? (mai mult)
Ce trebiue sa fac impotriva inghetarii baltii cu pesti? 15-10 m si 2 m adancime
Este cineva aici care joaca LadyPopular? Daca da, ati reusit sa intrati in joc saptamana asta? K eu nu mai pot sa intru de luni. :((
E cineva interesat de un ARG (alternate reality game)? http://www.silverladder.com/
SalutURGENT! Spuneti-mi si mie cum sa aflu, sau sa sterg parola de la calculator9window),,, Nu am pus-o bine si nu stiu cum este...VA IMPLOOOR...cum pot sa o aflu sau sa o dezactivez? FUNDAAA
Funda la cele mai frumoase, vot la toate! Citate frumoase, despre orice, la sfarsit daca stiti, scrieti de unde le-ati luat, din ce carte sau ce film. Mersi mult!
Am o pisica alba, cu blana lunga, ochi albastri, cu bot, urechi, coada roscate si nu stiu ce rasa e...ma poate ajuta cineva sa aflu?
dati-mi va rog frumos niste rase de caini talie mica, care pot sa ii tin la apartament... va rog spuneti-mi si pretul acestora va multumesc! :D cel mai bun si complex raspuns are funda bineinteles;? (mai mult)
As vrea sa va intreb daca stiti un server de metin2 de preferinta non-hamachi si sa te dea peste lv 30!
Cine vinde pui de caine din rasa Beagle?
vreau si eu o perare despre rasa de caine beagle, imi spune-ti si mie ce parere aveti? :)
Va rog spuneti-mi si mie de unde se cumpara webkinz? va dau funda
Ce rasa de caini va place cel mai mult? Care sunt cei mai draguti?:X
Care credeti ca este cel mai puternic caine din lume?
Imi dati si mie un cod special nefolosit webkinz? va rog mult de tot
Stiti cumva de unde as putea cumpara si eu un porcusor de guineea? SI cam care ar fi pretul?
Dati-mi si mie niste sfaturi. Porcusorii de guineea sunt o alegere buna pentru a avea un animal de companie? Cum se ingrijesc ei? Dau fundita
Buna ma scuzati ca intreb din nou dar as vrea sa imi tund parul pana la urechi.Am o poza cu parulnormal, si cea incare sunt cu parul pana la urechi http://img689.imageshack.us/img689/4238/sdc11114g.jpg...? (mai mult)
Cat costa nisip pentru pisici? Dar un castron pentru mancare? Dar mancare umededa? Dar mancare uscata? Dar o jucarie mai peferabila pentru pisicutze? Dau funda cine rasp la toate imprebarile
Voi nu va plictisiti? Am nevoie de ajutor! M. a invitat un boy la bal mascat! Sh e mascat! nu stiu cum sa ma imbrac! Am nevoie de ajutor! Mama mi. a dat 100 de lei!
Cei din Tm, ce studio(uri) pentru sedinte foto stiti?(si cam cat ar costa :D)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!