Cum fac sa am pisica in burn buddy:((?:o3. funda:D
Un link pentru PES 2011 [full] :-)
Cine are cont pe Lady Popular! Dar sa fie lvl 5 sau mai mult! Dau funda cine ma ajuta! Cine vrea sa imi trimita urgent userul sh parola! Please! Dau funda promit! Mz pentru cei ce vor sa ma ajute!...? (mai mult)
Viteza maxima{aprox} cu care coboara un freerider la ski
Hey:P! am nevoie de ajutor.Am un perus, mascul, polly. e atractia familiei s`a obisnuit cu noi.canta cand ii pun muzica, cand vorbim cu el se bucura, dar e o problema. vreau sa il scot din cusca...sa? (mai mult)
Stie cineva daca LG GM360 viewty snap are WiFi si daca da cum se activeaza? Funda plz help
De unde pot downloada sims 3? dati-mi linkul! Dau funda si vot!
Jocul "Bonkheads", daca vi-l mai amintiti. E destul de vechi, si il vreau. Un siteu de unde pot sa-l downloadez?
Ce nume de caini (femela) stiti?
Stie cineva de unde pot downloada gratis Academia Vampirilor vol. 6 de Richelle Mead? (nu audio book!)
Azi am trecut pe la adapostul de animale din orasul meu, pentru a adopta o pisica.Am intrat acolo, cel care a fost cel mai jucaus al meu a fost.Era foarte energic.Cand am ajuns acasa gata.In...? (mai mult)
Imi puteti spune ce rasa este acest caine si cam cati ani are? funda, mersi http://www.animauxenperil.be/Adoption/Chiens/content/Clifford_large.html
Care este varsta de incepere a imbatranirii la catei?
Unde gasesc si eu o poza cu organele interne ale zebrei sau calului? Dau funda celui care imi da site-ul si merge.
Vreau sa-mi fac un id-u nou dar nu imi vine in minte nici un id mai interesant care sa nu fie cu " angel", "girl" si tot felul de prostii din astea pls dati-mi o idee nu trebuie sa mearga ca mai modific...? (mai mult)
:(( Buna:(( Am avut cea mai proasta zii:((:(( Mi s-au luat 2 catei:(( doua fetite:((:(( Una mi-a furat`o acum 2 luni iar acum, parintii mei spun ca nu au mai vazut-o si pe aceasta:((:(( Era de 2 zile...? (mai mult)
Va rog frumos care stie sa faca un server privat de metin2 sa imi zica id daca vrea sa ma ajute si pe mine cu niste probleme
Hei... Vroiam sa va rog ceva:stiti site-uri cu coduri webkinz? Am gasit eu unul odata, dar nu mai stiu...Nu va cer cod sau cont, ca stiu ca nu se poate.Mersi mult + fundita la cel care da site :D:*Va? (mai mult)
Salut am si eu o rugaminte de fapt doar sa ma ajutati doar dand un click pe linkul meu mersi anticipat TPU http://s1.gladiatus.ro/game/c.php?uid=143627
Cine are conturi webkinz sa-mi dea mesaj cu nume si cod sa fie reale
Hei! unde pot gasi pe youtube un filmulet cum nechezesc niste cai?
Hei Imi da cineva niste siteuri de unde pot sa iau fundaluri pentru blogspot mersi hai ca dau funda...
Ce boli pot avea porcusorii de guineea?
am si eu o parere. uite aseara ma gandeam. ce ar fi daca m-as duce intr-un azil de nebuni. timp de vreo 2 saptamani. sa fiu inchis in camera aia izolata. ati spune ca is nebun? Mie mi sa-r parea...? (mai mult)
Va place pisicuta din poja?:) o cheama Andy :X e pisicuta Chantilly :X o ador :X la voi cum vi se pare?:)
Cum pot sa fac sa-l conving pe tata sa-mi ia un hamster, , inecerc de cateva zile si numa nu reusesc :(( ... i-am zis ca o sa am grija de el etk...si nu vrea :(( el vrea pesty ...eu nu pentru ca nu? (mai mult)
voua va murit vreodata animalul? mie da acum cateva zile, un hamster!:((
Puteti sa imi spuneti si mie care esete cel mai bun windows
Iepurii mananca dovleac? Pe bune:) Ms.
As dori sa iau un caine(cluj) dar sa fie bichon sau yorkshire sa fie 5 6 mil... da sa nu fie corcitura pls pls pls... funda?
Imi poate spune cineva la ce greutate ajunge un Bichon Maltese pitic?
Hello! Imi puteti spune de unde pot cumpara o pisica, pui,. Si ieftina daca se poate...(Constanta). Dar va rog s anul fie vreo corcitura... Ceva sub 3 milioane.Am mentionat de funda?
as dori sa stiu de ce nu merge saitul pesromania.ro de vreo 3 zile daca stiti spuneti-mi si mie pls
Am o probela garva TPU:(( repede va rog dau fundita ajutor: am o catelusa de 7 luni si mi-a scapat din greseala pe usa azi de dimineata, cand eu facem baie... dupa ce ies din baie primesc un telefon de? (mai mult)
Am un bichon maltez.si tot o data o problema. i-am dat sa manance carne de vita iar seara a vomitat.de 2 zile este slabita.nu are chef de nimic si nu mananca. ce as putea face? este de la carnea de vita,...? (mai mult)
Cum fac bani pe imvu? fundita
Buna va plictisii acasa, nu veti ce face atunci daca doritti sa veniti la cursuri de dans modern mai multe informatii la id i_love. you96
Va plictisiti? Puteti intra pe blogul meu, sa-mi vedeti filmuletele. Astept parerile si sugestiile voastre legate de ele. http://mariuka-d.blogspot.com/ Tnx!
Am si eu un catele ffff mic... sh vreau sa aflu daca e de rasa... ea seamana ff mult cu chuwawa(daca se scrie asa) Ar putea sa fie chuwawa?
daca cineva e interesat de conturi webkinz sa-mi dea idul ca am o multime si m-am saturat norocosul va primi contul
Vreau sa imi cumpar un animal de casa, mai exact un catel nu foarte mare, care sa fie mai pufos...imi puteti da niste rase? Dau funda:-*
Cum pun un film din calculator pe youtube
Buna mai demult se puteau descarca simi pentru sims de pe site-ul origina; : thesims2.ea.com acum nu mai reusesc folosesc acelasi cont ca mai de multdar scrie ca: must be product registered de...? (mai mult)
Imi spuneti ceva jocuri faine? :o3 in afara de imvu sau metin:-@:)) :* Funda`
Ce dezavantaje sunt daca modezi un PS3? :-)
Am si eu cateva intrebar pentru. cunoscatori.care dintre fimo soft si fimo classic este mai bun si mai usor de modelat si daca se pot combina softul cu classicul. mi s-a parut intresanta ideea de a crea...? (mai mult)
Cum pot pescui cu nimfe?
Ce diferenta este intre bigfoot si yeti?
Cu ce pot sa. i streg lacrimile lui Bichonelul meu Bolognese, pentru a disparea nuantza aia de maro-rosiatic de pe blanita de la ochi? Eu in mod normal, folosesc ceai de musetzel pentru a indeparta lacrimile...? (mai mult)
catelusa de care v-am spus mai demult s-a facut bine si a si nascut acum doua saptamani un catelus foarte frumos este baietel este alb si pe burtica are o inimioara neagra.si chiar nu stiu ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!