Salut, sunt in cautare de o femela fox terrier pentru cainele meu fox terrier care vrea sa se imperecheze cat mai rapid... are 3 ani si este un dragut...pentru mai multe imformati: YM:freezy_pho3nix@yahoo.com? (mai mult)
Porcusorii de guineea trebuiesc periati? cei cu parul mai mare
Vreau sa stiu si eu cate ceva despre pisici ceva din propria voastra experienta:). dar nu dat copy/paste de pe net:) De exemplu.cum ii pot arata cat de mult o iubesc.in afara sa o mangai si sa o tin in...? (mai mult)
Unde pot gasi jucariile Mighty Beanz? Mentionez ca sunt din Tulcea, dar accept si raspunsuri despre alte orase (din apropiere)
Am downloadat Sims 3 World Adventures si cand am dat sa-l instalez a mers o parte, dupa aia mi-a dat eroare.De ce? Cum fac sa-l instalez? Dupa aia am downloadat Sims 3 Reloaded si l`am instalat, apoi...? (mai mult)
farapret.net da premii gratuit! Eu am ales Mini MP3 player. O multime de cadouri si pentru tine! Intra si ia-ti si tu cadoul gratuit :) http://farapret.net/? c=tcbz9vui79 funda daca dai clik... ? (mai mult)
Mai am nevoie de trei voturi plzz : Salut! farapret.net da premii gratuit! Eu am ales Fard toata paleta de culori. O multime de cadouri si pentru tine! Intra si ia-ti si tu cadoul gratuit :) http://farapret.net/?...? (mai mult)
Hey TPU:* vreau un catelus de bichon sau yorkshire terrier toy :D sunt adorabili:X are cineva de vanzare (sunt din craiova) daca da lasati un idul de mess sau daca stie cineva un magazi de animale...? (mai mult)
Am gasit un motanel dungat de culoare maro, e ca pisicuta aia din reclama whiskas dar culoarea difera. ce rasa credeti ca e?
Voua va convine ca, cainii si alte animale sa se vanda pe bani? Adica un suflet nu se cumpara. :(
Ce parere aveti despre rasa Akita Inu?
Buna are cine are un cod Webkinz. ID este: lety_dulcica Dau fundita.
De unde pot sa-mi iau un rottwiller mai ieftin in ploiesti?
Buna cine imi da un cont de mebru pe pixie hollow are funda + un cont webkinz + un cont pe clopotel+ un cont pe miss bimbo deci cine imi da are toate astea
Hey! vreau sa imi fac un cont pe webkinz. mi-am facut un cont dar am avut probleme...etc. si n-am putut sa mai intru si oricum vreau sa-mi fac un cont nou dar am cam uitat cu - stiu stupid :)) - help me? (mai mult)
am un yorshire terrier de 9 luni si are 2 dinti de lapte care nu i-au cazut inca. Medicul mi-a spus ca trebuie anesteziat total pentru a ii scoate, dar el a mai fost deja anesteziat de 2 ori si...? (mai mult)
Imi spuneti va rog, cum ar trebui sa am grija de un pudel? E nevoie sa tin cont ce anume mininca sau cu ce anume sampoane il spal sau cit anume sa doarma? Sau poate il conformez modului meu de viata si...? (mai mult)
Are cineva un cod Webkinz? Va rog frumos sa-mi dati si mie. ID este lety_dulcica. Va rog. Dau fundita.
Stiti vreau program sau site unde poti modifica o poza si sa pun peruca? mie imi trebuie pentru a cauta o freza pentru o prietena si nu stie ce vrea si trebuie sa i se potriveasca si de acea am nevoi pls...? (mai mult)
Are cineva va rog frumos un cod sau cont Webkinz? Daca da vizitatima pe ID lety_dulcica. Dau fundita.
Cum faca sa mi apara rubrica comentarii sub postare? http://parioru1x2.blogspot.com/?
Dac tiai lua un animal de casa ce fel de animal si ce fel de rasa am nevoie de raspunsuri ca vine ziua unei prietene
Buna are cineva Webkinz si dau funda? Dati-mi nume utilizator, parola si codul.
Hello TPU! stiti niste jocuri de downloadat virtual word gen second life sau kaneva dar nu dinalea ca our world ca ma enerveaza! funda foarte mare
Va rog imi puteti zice cat costa sims 2?
De unde pot sa-mi iau un rottwiller mai ieftin in ploiesti
Cum folosesc Cheat Engine 5.6.1 la farmerama ca sa iau mamudele cine ma ajuta are pamblica.
Accept orice donatie de perus. Cumpar femela perus tanara(sa nu fie verde cu galben) Din Brasov sau imprejurimi. Y! M grafa_s
Care imi dai si mie te rog un cont pe Elite Crystal Flyff? dar unul peste 100 pls;;) am unul de 107 dar e proasta facuta :(
Dau funda :>! Ce jocuri mai stiti la fel ca imvu?
Buna! Cine ma poate ajuta? Vreau sa invat sa tricotez si nu stiu ce si cum. Puteti sa-mi ziceti modele si explicatii? As vrea sa stiu modelul drept (care iese de parca ai fi implatit).
Cum pot face semne hi5?
Care jucati imvu spuneti-mi si mie ca sa fim prieteni.
am un caine rotwaler, si de fiecare data cand ies afara cu el trebuie sa ii pun botnita deoarece musca si zgarie cand pleca afara cu prieteni lor nu le face vimik am intrebat veterinarul si a zis...? (mai mult)
Buna am un xippo negru dar nu vrea sa manance si e slab! e pe cale sa moara! ce as putea sa fac? ce are?
Cat timp traieste un caine fara apa si mancare?
Caut servar privat romanesc, unde se mai pot face conturi inca!
Cine stie jocuri gen Football Superstars?
Ce mai faceti? Ok, am si eu o intrebare. Aveti coduri webkinz sau conturi pe care nu le mai folositi? Va rog, nu sunt intr-o situatie financiara prea buna. Funda garantata.Va pup, ilinca :*
Buna pentru cei care joaca kubeti garlic cine face schimb? Eu am carte de vraji si tulpina de trandafir la schimb eu am nevoie de oglinda, sageata de argint, soare si puterea vrajitorului.
Vreau repede reteta de la triramisu fara alcool!? fundita!:*
Salut imi dati si mie cateva link-uri cu zoo tycoon 2 oricare dintre ele(extinct animals, marine mania, endangered species)funda!
am 12 ani, sunt din bucuresti si as vrea sa stiu unde pot practica muay thai ( in bucuresti ). Stie cineva?
Am cativa pesti xifo si una este gestanta, dar am inteles ca isi mananca puii.trebuie sa o separ de ceilalti sau ce sa ii fac?
Heya :] Am si eu o problema. mai mult pentru cei care stiu jocul SDO-X L'am downloadat [ v6.4] ultima deci si l'am instalat dar de fiecare data cand dau pe start se opreste >....? (mai mult)
Buna TPU... o prietena foarte buna a mea si-a luat un hamster de la real. I-a luat cusca noua, l-a hranit bine, s-a jucat cu el, l-a lasat sa doarma, l-a ingrijit foarte bine Dar a doua zi l-a gasit? (mai mult)
Am o intrebare, adica mai multe.Am o catea Amstaff in varsta de 9-10 luni.am adoptat`o. O am de 3 zile :). acum vreau sa stiu de ce este asa de fricoasa.de ex. am un maidanez(micut). baiat si latra...? (mai mult)
Cum sa ma fac shop in metin2...ca nu stiu :))
Hi TPU. Am o pisica birmaneza care de la un timp e foarte ciudata. Alearga ca nebuna prin casa cu coasa 'umflata', isi ascunte ghearele in mocheta, canapea, unde apuca, sare si ma atataca fara motiv...? (mai mult)
Cine poate sa imi spuna cele mai tari jocuri mmoprg?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TipaAia369 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!