TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
manuela_necula
în 12 Noiembrie 2020 | manuela_necula întreabă:

Ce sa fac daca cainele meu sta intins pe jos atunci cand vreau sa il scot afara?

1
Răspunde Raportează
Alina1029
în 11 Noiembrie 2020 | Alina1029 întreabă:

Păreri despre canisa Pearl of Hills? Se ocupa exclusiv de golden Retriever. A colaborat cineva cu ei? Sunt de încredere? Mulțumesc anticipat!

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 11 Noiembrie 2020 |

Am o nimfa si vreau sa- i iau mascul. După ce ii iau mai sunt sanse sa ii adresez sau ar trebui dresați separat? *ps nu este foarte dresata (sta la pupat, sta la mângâiat, mănâncă ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
landru
în 11 Noiembrie 2020 | landru întreabă:

Existe rase de pisici care nu cresc prea mult? Adica sa ramana asa mai micute? Care sunt?

1
Răspunde Raportează
cristiancalcan
în 11 Noiembrie 2020 | cristiancalcan întreabă:

Cum se numeste acel aparat care face un fel de gravura, dar de fapt arde? Am vazut ca e folosit la lemn, face desenul cu acel instrument care de fapt arde putin lemnul.

2
Răspunde Raportează
Nume6
în 11 Noiembrie 2020 | Nume6 întreabă:

O pisica straina foarte blanda a venit acasa la mine si nu mai vrea sa plece, ce inseamna asta? Imi raspunde cand o chem, zici ca ma stie de o viata

5
Răspunde Raportează
papaderoma
Întrebare recomandată în 11 Noiembrie 2020 | papaderoma întreabă:

Buna Ziua, O intrebare pentru pescarii mai experimentati. Am gasit o reteta de popup pe internet: Un amestec de faina alba cu pesmet, gelatina si ou crud care se modeleaza in bilute mici si care apoi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mioara_codulescu
în 11 Noiembrie 2020 | mioara_codulescu întreabă:

Caut un instrument, nu stiu cum se numeste e un fel de cutter, insa manerul e rotund ca al unui pix, iar in capat are acea lama si varf ascutit si e folosit tot ca un cutter. L- am vazut prin filmuletele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Birds12
în 10 Noiembrie 2020 | Birds12 întreabă:

Care este numărul de bacterii si germeni admiși în laptele de consum?

3
Răspunde Raportează
andreea303037
în 10 Noiembrie 2020 | andreea303037 întreabă:

am un perus, baiat, cca. un an, iar de cateva luni incoace baga cateva seminte de mei in apa:)) Stiti de ce face asta?

2
Răspunde Raportează
iron12
în 10 Noiembrie 2020 | iron12 întreabă:

As dori sa stiu cate kg de cas produc un efectiv de 100 de oi saptamanal.

7
Răspunde Raportează
AlexandraAle1991
în 9 Noiembrie 2020 | AlexandraAle1991 întreabă:

Caut de ceva vreme un hamster, dar nu am gasit in zona mea( Bistrita )nici unu ma puteti ajuta? Srry de categorie

1
Răspunde Raportează
Pati2500c
în 9 Noiembrie 2020 | Pati2500c întreabă:

Urmeaza sa duc catelul la cateva sedinte de dresaj pentru mersul in lesa. In vara voi fi plecata din tara o perioada, credeti ca o sa uite comenzile invatate? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Pandorra
în 9 Noiembrie 2020 | Pandorra întreabă:

Cum se numesc acele obiecte care se pun in piept ca niste brose, insa sunt cu diferite embleme, cum ar fi cu steagul Romaniei. Se prind cu acele ace de tip brosa si sunt foarte cautate de colectionari....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ancutz
în 9 Noiembrie 2020 | ancutz întreabă:

Oare daca mi-as face niste haine precum steagul nostru as putea pati ceva?

1
Răspunde Raportează
Ochialbastri99999999
în 8 Noiembrie 2020 | Ochialbastri99999999 întreabă:

Am un ciobănesc de Bucovina. E NORMAL SA NAPARLEASCA ÎN NOIEMBRIE?

1
Răspunde Raportează
Andreeee0098766
în 7 Noiembrie 2020 | Andreeee0098766 întreabă:

Nu știu ce sa-i mai fac la motanul meu, mereu miauna, când nu doarme, miauna, ce pot sa-i fac?

15
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 6 Noiembrie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Am o cățelușă amstaff și recent am văzut-o cu ochii roșii și lăcrimând, este răcită, nu? Ce aș putea face?

5
Răspunde Raportează
Laviii97
în 6 Noiembrie 2020 | Laviii97 întreabă:

Pisicuța mea de 2 luni jumate elimina tot timpul niște viermisori albi ca bobul de orez după ce i- am aplicat un tratament cu niște picături după ceafa. Sa fie posibil de la asta? Și...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Elvis202020
în 5 Noiembrie 2020 | Elvis202020 întreabă:

stie cineva ce se intampla daca bag lichid fara nicotina in pod (tigara electronica), pot sa vapez si asa sau se strica rezistenta? Multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
sandolina
în 5 Noiembrie 2020 | sandolina întreabă:

As putea sa imi fac propriul steag al Romaniei si sa il prind la casa cand se apropie 1 Decembrie? Am voie sau trebuie unul cumparat?

2
Răspunde Raportează
troleibuz
în 4 Noiembrie 2020 | troleibuz întreabă:

Pisicile pot manca ciocolata? Patesc ceva daca mananca?

13
Răspunde Raportează
SpataroGiorgio
în 4 Noiembrie 2020 | SpataroGiorgio întreabă:

Imi poate spune cineva daca ai nevoie de un permis anume pentru cautarea aurului aluvionar cu saitrocul (un fel de farfurie speciala pentru colectarea aurului)? Daca da, cum pot face rost de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MiraculousDelia
în 3 Noiembrie 2020 | MiraculousDelia întreabă:

Va rog sa ma ajutati. Pestisorul meu zebra danio a inceput acum cateva minute sa inoate foarte ciudat. Era bine inainte. Acum se chinuie sa stea in pozitie normala...sta intors pe dos, vertical...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Noiembrie 2020 |

Puteti sa-mi spuneti ce semnifica scrâșnirea dinților la nimfa?

3
Răspunde Raportează
MiraBurgertung
în 3 Noiembrie 2020 | MiraBurgertung întreabă:

Îmi trebuiesc urgent jucării de toate felurile. Pe unde aș găsi?

2
Răspunde Raportează
Hazee321
în 2 Noiembrie 2020 | Hazee321 întreabă:

Salut, am un cane corso și as vrea sa ii cupez urechile, faza este ca știu ca mulți dintre voi spuneți ca nu, îl maltratezi, știu ca operația se face prin anestezie totala, deci câinele nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Maria0740
în 2 Noiembrie 2020 | Maria0740 întreabă:

Au cainii femelele pasarica? Sau doar fund

3
Răspunde Raportează
Anonim103723
în 2 Noiembrie 2020 | Anonim103723 întreabă:

Nu am nici o idee. Stiti cum pisicile raman gravide? Multumesc

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Noiembrie 2020 |

Cum imi învăț câinele să facă afară in conditiile in care când ajung acasă se duce si face la pled? Ce să fac? Stau cu orele afara si degeaba!

9
Răspunde Raportează
Lucian9811
în 31 Octombrie 2020 | Lucian9811 întreabă:

Salutare tuturor! Am si eu un pui de Dog Argentinean si nu vede, doctorul veterinar o spus că nu i s- au dezvoltat pana la capat ochișorii in primele zile de viata. Aveti vreo idee cum as putea sa-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Laviii97
în 31 Octombrie 2020 | Laviii97 întreabă:

Am o întrebare. Pisica mea are 2 luni și ceva, e destul de micuța și slăbuță dar are o problema, cel puțin eu consider in momentul de fata o problema. La veterinar nu pot ajunge așa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Senso4
în 31 Octombrie 2020 | Senso4 întreabă:

Curând doresc să imi iau o nimfă. Mai am si alte animalute. Ador animalutele. Vreau sa stiu informatii despre ea inainte de a o cumpara. In afara ca trebuie sa ii cumpar jucarii, cusca, ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Bianca125
în 31 Octombrie 2020 | Bianca125 întreabă:

Puteți sa ma ajutați cu pestele meu Betta? Are burta foarte umflata și nu știu ce sa fac, nu știu ce sa ii dau, ma puteți ajuta?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Octombrie 2020 |

As avea nevoie de niste mici sfaturi. Eu fac parte dintr- o asociatie de animal rescue si incerc sa fiu cat de activa pot, sa particip la salvari, preluari, curatienie, tot ce se poate. Eu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Sorinromaniuc
în 30 Octombrie 2020 | Sorinromaniuc întreabă:

Bună seara, am fost azi cu cățelul la doctor, i s- a pus o perfuzie și m- a trimis cu el acasă, am mai primit o perfuzie pentru a o administra acasă, din ce mi- a spus doamna de acolo a spus ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Octombrie 2020 |

Cum învăț câinele să facă afara? In cazul in care eu il scot afara si stam cu orele, dar cand ne intoarcem acasa se duce să facă la pled.

5
Răspunde Raportează
mmadalins1230
în 30 Octombrie 2020 | mmadalins1230 întreabă:

Buna, as vrea sa stiu daca un papagal perus se intelege bine cu o nimfa(nimfa mascula sau femela) impreuna.Si ce sfaturi mi-ati putea da?

1
Răspunde Raportează
lucadeliu
în 30 Octombrie 2020 | lucadeliu întreabă:

Reboundul la furca fox float 32 este blocat si nu stiu ce sa ii fac, am incercat si cu wd 40 este tot blocat, va rog sa ma ajutati.

1
Răspunde Raportează
Yourfavgirl
în 30 Octombrie 2020 | Yourfavgirl întreabă:

zilele astea a venit o catelusa de talie mica in fata portii, aseara tata m- a lasat s- o bag in curte, dar azi a stat pe gazonul nostru, desi noi avem cateva pisici si calca des gazonul, n- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vaictar17
în 30 Octombrie 2020 | vaictar17 întreabă:

Cum sa îmi conving părinții sa îmi ia un câine mare (Shiba Inu)? Tatăl meu este de acord cu acest câine, dar mama nu. Spune ca daca chiar vreau un caine, îmi ia unul mic, dar mie îmi plac mai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Eduard8452
în 29 Octombrie 2020 | Eduard8452 întreabă:

am o femela din rasa rotwiller are 1 an si 6 luni, cum o pot face sa nu intre nimeni in curte(adica pentru paza)?

1
Răspunde Raportează
DdPaul
în 29 Octombrie 2020 | DdPaul întreabă:

Am o intrebare. Eu am un catel, este nascut pe 09.08. 2020. Doamna doctor a spus ca urmeaza miercuri ultimul vaccin din schema pentru a putea iesi cu el afara. Voi putea iesi dupa ziua de miercuri...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Octombrie 2020 |

As vrea sa va intreb cum deosebesc o nimfa sanatoasa de una bolnava. Multumesc

2
Răspunde Raportează
AdelinaAvrigeanu
în 29 Octombrie 2020 | AdelinaAvrigeanu întreabă:

Imi doresc sa cumpar un pui de CORB sau CIOARA. Va rog cine stie de unde pot cumpara unul sa imi scrie. Ofer 500 lei pe un pui. Va multumesc!

24
Răspunde Raportează
Marianjdjsjwj
în 29 Octombrie 2020 | Marianjdjsjwj întreabă:

Salut.De curând am gasit un bichon pe strada care mai avea putin si era calcat de masina si l- am luat acasa.L- am spalat, l- am verificat de purici, l- am scos de 3 ori+ pe zi si i- am dat mâncare...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 28 Octombrie 2020 | DonEduardo întreabă:

Stiti niste rase de pisici hipoalergenice, in afara de cele fara par, daca exista?

1
Răspunde Raportează
012345678910bbb
în 28 Octombrie 2020 | 012345678910bbb întreabă:

Am un cățel (pomeranian) care are purici, am observat după ceva vreme la el (pentru ca are blana foarte deasă) ca se scărpina excesiv. Are de aprox o luna. Problema este că nu mă lasă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
semyryan
în 27 Octombrie 2020 | semyryan întreabă:

Va rog sa ma ajutati, am o problema cu un catel in varsta de 6 ani care nu isi mai simte picioarele din spate. Daca il gâdili le poate trage la fel si coada. Intrebarea mea este dacă mai ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MiraculousDelia
în 27 Octombrie 2020 | MiraculousDelia întreabă:

Buna dimineata, TPU. Am o problema mare cu un peste din acvariul meu. Este un xipho galben mascul si este foarte agresiv doar cu femelele din acelasi specie. Nu cu altii! Am mai avut o femela de xipho...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă acum 21 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • pityyy16cm
    trimisă pe 1 Ianuarie

pityyy16cm întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    18 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 17 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 19 ore

Bataiewwe întreabă:

La munca vouă v a dat cineva cu pumnul în umăr? Eu îl. Am pe unu care când ma prinde mai îmi da câte un pumn ce sa fac?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.657
  • Întrebări: 3.954.718
  • Răspunsuri: 17.665.675
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Nicole Cherry

Nicole Cherry

Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.408 Conversaţii