| SoundPhatCom a întrebat:

Am implinit 14 ani acum 3 luni si mi-am primit buletinul. Am vrut sa ma angajez la un salon pentru caini pentru ca stiu ca cine are buletin se poate angaja... m-am dus si m-am interesat dar fetele de acolo mi-au spus tampenii cum ca directoarea e ff rea si ca eu n-am ce cauta acolo. Mie directoarea mi s-a parut draguta si fetele mi sau parut rele. Eu vreau ff mult locul acela de munca dar daca fetele sunt asa rele o sa-mi faca zile fripte! Ce sa fac? Dau funda la cel mai bun :*

Răspuns Câştigător
| BloodyChocolate16 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa discuti cu directoarea...
Ea iti poate spune daca poti ramane sau nuhappy...In fond si la urma urmei nu cred ca e foarte rea
Cat despre fete...Hmmm! Nu le baga in seama(parerea mea), ele probabil sunt geloase.big grin...
Sper ca te-am ajutat:*
Funda?

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Inca nu te poti angaja legal. Conform art.13, alin.3 din Codul muncii incadrarea in munca a minorilor sub 15 ani este interzisa. Incadrarea cu nerespectarea acestei prevederi se pedepseste cu inchisoare de la 1 an la 3 ani. De la 15 ani te poti angaja numai cu acordul parintilor ori reprezentantilor legali si numai de la 16 ani te poti angaja singura. Numai bine!

| kkkkkkkkkkkkk a răspuns:

Daca iti doresti atat de mult sa te angajezi acolo de nu o faci? Angajeaza-te si pur si simplu nu trebuie sa-ti pese de celelalte angejate, atat timp cat iti vezi de treaba ta nu au ce sa-ti spuna.Succes!

| elizzu a răspuns:

Angajeaza-te! imprieteneste-te cu acele fete sau plange-te la directoare cu ceva de genul "ma tot tachineaza si nu ma pot concentra" deoarece aceasta te va vedea mai mica si mai finuta si iti va da dreptate big grin

| lavinia_5701 a răspuns:

Buna...daca directoarea ti s-a parut de treaba angajeaza-te,si fa-le si tu zile fripte celorlalte fete...e clar ca nu te vor acolo deoarece esti mai mica si ele se cred superioare, insa nu le lasa sa iasa cum vor ele, impune-tebig grin

| ralucutsa_9367 a răspuns:

Buna! eu zic sa te duci la salonul ala pentru caini ce conteaza ca fetele sunt rele nu le bagi in seama si o sa se sature sa-ti faca zilele fripte pentru niste proaste sa nu te duci undeva sa muncesti. dupa mine du-te si fale tu zilele fripte lorwinking nu fi fraierahee hee
baftahappy:pwinking

| Alexutzaaaaaaaa a răspuns:

Pai daca tie iti place locul acela cel mai mult si sti ca poti face o treaba buna duvandu-te acolo eu te sfatuiesc sa te duci si sa nu bagi in seama tot ce ti se spune concentreaza-te asupra muncii si o sa vezi ca fetele acelea nu o sa-ti zica nimic ignorale fii tu mau buna ca toate sper ca te-am ajutat

| AmSaniMistoLaAvatar a răspuns:

Poti sa incerci, si daca nu iti convine incerci in alta parte.

| Alinaaa9393 a răspuns:

Pai eu stiu ca abia la 16 ani poti sa incepi sa muncesti dar totusi incearca sa vorbesti cu directoarea fara sa auda ele si incearca sa fii cat mai draguta cu acele fete si pana la urma te vei intelege cu elewinking

| SoundPhatCom explică:

Multumesc tuturor :*

| andreea_5188 a răspuns:

Sa stai linistit acasa ca doar de asta ai parinti sa te creasca. s ink un sfat nu e bine sa lucrezi fara contract :p