Este perioada caldurilor si au disparut motanii si din vecini. De obicei pleaca regulat de acasa vreo 3 zile si se intorcea de fiecare data si maxim mi-a lipsit 5 zile, a 6 zi s-a intors. Nu stiu. Era al meu si imi este foarte dor de el
 Este perioada caldurilor si au disparut motanii si din vecini. De obicei pleaca regulat de acasa vreo 3 zile si se intorcea de fiecare data si maxim mi-a lipsit 5 zile, a 6 zi s-a intors. Nu stiu. Era al meu si imi este foarte dor de el  sunt intr-o zona cu putin trafic si nu cred ca a fost calcat de masina 100%, matusa mea mi-a zis ca a vazut un motan pe o strada vecina care semana leit cu el. Ea mi-a zis ca poate chiar el era, asta si sper. Eu ma rog la Dumnezeu sa fie bine si am sa va tin la curent cu tot ce se intampla. Vi s-a intamplat si voua? Ar trebui sa ma infrijorez? Repet, sunt la tara si nu este mult trafic, sa zic cam o masina la 1 minut si nu ma ajuta deloc sa imi iau alt motan. Dar daca o sa vina o sa dau petrecere belea
 sunt intr-o zona cu putin trafic si nu cred ca a fost calcat de masina 100%, matusa mea mi-a zis ca a vazut un motan pe o strada vecina care semana leit cu el. Ea mi-a zis ca poate chiar el era, asta si sper. Eu ma rog la Dumnezeu sa fie bine si am sa va tin la curent cu tot ce se intampla. Vi s-a intamplat si voua? Ar trebui sa ma infrijorez? Repet, sunt la tara si nu este mult trafic, sa zic cam o masina la 1 minut si nu ma ajuta deloc sa imi iau alt motan. Dar daca o sa vina o sa dau petrecere belea  ii iau wiskas ii dau laptic, Somnic!
 ii iau wiskas ii dau laptic, Somnic!  
					Probabil vrea să-și facă o familie cum s-a descurcat 4 ani o va face și de acum în colo, îmi plac mult pisicile.
Multumesc! Sincer mai fact sa ma mai calmez! Si ma bucur ca si tie iti plac pisicile! Nu stiu, exista si o sansa sa fie inchis din greseala sau sa fie tinut pentru soricei! Dar la un moment dat o sa scape el! Sper sa vina cat mai repede.
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Imi pare rau, nu vreau sa te dezamagesc dar cred ca a patit ceva si a murit, este posibil sa il fi prins cineva, sau un animal, este mult 3 saptamani, ce a facut in timpul asta, ce a mancat
Frate, de mancat nu e problema. Soricei sunt. Deci de mancare nu e problema. La bunica mea ( tot de la tara) motanul ii lipseste vreo 2 luni si tot se intoarce. Eu nu vreau sa imi pierd speranta! Doamne ajuta!
Si inca ceva. El nu statea deloc la oameni. nu prea e genu ala de motan care e foarte "lipicios" daca stii ce vreau sa zic. Nu se ataseaza asa usir de oameni... sper doar sa fie cu o pisica si ca sta cu ea si totul e bine.
Sigur o sa vina acasa cand te astepti mai putin.Dar sa il duci la castrat ca sa nu mai ai grija asta.
			Hei! Multumesc de incurajari!  

Sincer cu castatul nu sunt de acord. Dar daca va veni acasa nu o sa imi mai fac griji ca sigur voi stii ca se va intoarce  

Nu ai pentru ce.
UnchiulRamiz întreabă: