ma tot informez de un an-2 dar parintii spun ca nu au nevoie de soareci in casa
 ma tot informez de un an-2 dar parintii spun ca nu au nevoie de soareci in casa  si ar mai fi si costurile adica 100lei ma costa o cusca calumea pe care nu mi-o permit.Adica sunt prea multi bani cca 250-300lei.Si eu nu ma aleg cu nimic de pe urma acestui animal ca sa-mi scot banii(nu doresc pereche pentru a inmulti).Cum as putea sa-i conving si nu cunoasteti persoane care mi-ar putea face cadou un pui? Cu acea cusca, incerc sa ma descurc pentru inceput cu una de la un prieten(cusca pentru hamsteri).
 si ar mai fi si costurile adica 100lei ma costa o cusca calumea pe care nu mi-o permit.Adica sunt prea multi bani cca 250-300lei.Si eu nu ma aleg cu nimic de pe urma acestui animal ca sa-mi scot banii(nu doresc pereche pentru a inmulti).Cum as putea sa-i conving si nu cunoasteti persoane care mi-ar putea face cadou un pui? Cu acea cusca, incerc sa ma descurc pentru inceput cu una de la un prieten(cusca pentru hamsteri).
 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Incearca sa ii "santajezi" spunand ca daca obtii o anumita medie/un anumit rezultat sa ti.l faca cadou
UnchiulRamiz întreabă: