| Kayledo a întrebat:

Aveam un caine pe care inca il mai am. Iar de curand mi-am luat inca unul care este mai mic. Iar cel mare, Rocky, vrea mereu sa-l muste pe cel mic, Rambo, oare Rocky este gelos pe Rambo deoarece ma joc mai mult cu el? Si asta este problema! Nu stiu cum sa-i fac sa se-nteleaga, deoarece eu ii iubesc pe amandoi?!

6 răspunsuri:
| 321PaulinA123 a răspuns:

Rocky este gelos si din cauza pe care ai zis tu dar si din cauza ca a simtit ca un alt caine (Rambo) a intrat pe teritoriul lui, incearca sa te joci cu amandoi(ex:cu minge), nu prea stiu ce sa faci ai putea sai lasi singuri intr-o camera sa vezi ce se intampla.Mult succeslaughing

| Asyul95 a răspuns:

Hey. ce sa zic?! si eu am avut un caine de 13 ani. Iar maicamea a zis ca nu e destul unu si ne-am mai luat. Ei nu s-au inteles, dar intre timp s-au impacat. Da cainele tau ii e ciuda ca nu cumva sa stai mai mult cu celalalt.Rocky simte ca tu il iubesti mai mult pe Rambo si ii trebuie putina iubire si lui.Asa ca intre caini (animale) nu trebuie sa faci diferenta ca el simte.
Sfatul meubig grinACA VEZI CA ROCKY II E CIUDA STAI PUTIN MAI MULT CU EL PANA ISI REVINE DUPAIA AI O VIATA INTREAGA CU CAINII TAI. PANA MORsad
Cu placere
Larevedere

happy

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei Kayledolove struck! Foarte dragutlove struck.Si u iubesc cainiilove struck.Am o catelusa Bruna care face 3 ani(e mare). Imediat ce ma vede ca n-o bag un pic in seama vine si isi baga botul peste mana mea, ma linge si toate dastea.De ce? Simplutongueentruca Rocky e primul si este si mare el deja s-a obisnuit ca est teritoriul lui unde numai el este bgat in seama si rasfatat. Dar, imediat ce a venit si Rambo i-a invadat teritoriul.Si Rocky este trist deoarece crede ca nu-l mai iubesti pentru. ca a crescut si ne asa mic si dragut ca Rambo.Rocky nu poate intelege ca Rambo e micut si are nevoie de atentie.In schimb daca ii apropii cum ar fi:daca alearga dupa minge. le-o arunci si se bat care sa vina cu mingea. Le iei mingea si te prefaci ca plangi sau nu-i mai bagi pe nici unul in seama.Multa Bafta!^^

| Marijuana187 a răspuns:

Daca e Rambo.devil se descurca el! Pune-i sa se joace impreuna, du-i in parc sau plimba-i prin oras

| Bombonicăăăă a răspuns:

Incerca sa nu ii separi...compoartate cu ei la fel cand te oci cu enul joaca-te si cu celalalt dar depinde si de caini s-ar putea sa nu se inteleaga si er trrebui sa dai unul

| OnUtZzZaAa a răspuns:

Pai se simte nedreptatit fiindca pun pariu ca-i dai afectiune celui mai mic
sfatul meu:nu-i nedreptati dale afectiune la amandoi dacai mngai mangaie-i pe amanoi dale 2 jucari la fel plimbate cu amandoi si joacate cu amandoi incearca sa stai cu ala mai mare cat poti tu ca sa vada ca primeste si el atentie si nu urla la el vorbestei frumos se va calma dar sa nu il uiti si pe ala mic