Problema asta am avut-o si eu si am reusit si mi-am luat o pisica
. Ajuta-ti parinti prin casa, ofera-te sa faci tu o parte din treaba lor. Asa le arati ca esti responsabila si ca poti sa ai si tu un animal de casa. Roagai frumos, si daca zic NU, nu te descuraja si sa incepi sa plangi sau sa te superi. mergi mai departe ajuta`i si arata-le ca nu te lasi asa usor.
Mult noroc!
Incepe cu ceva mai simplu:roaga-i sa iti cumpere un acvariu cu 2-3 pesti,de apa rece, care nu fac mizerie, carora le dai de mancare 1 data pe zi si le sch apa 1 data la 10-15 zile. daca esti responabila si ai grija de ei, poate iti vor lua apoi si alt animal de companie! sper sa fie un sfat bun!
Ar trebui sa ti iei unu care nu prea face mizerie de ex papagal eu am unul si nu prea e greu cu el si nu face mizerie sau hamster sau poate o pisicuta dar tr ingrijita f bine si sa stii cum s o inveti toate cele... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711
Sa iti cumperi u singura unu daca ai bani bine intelessa iti spun cum am facut eumi-am strans 200de euro dupa mi-am comandat un bison maltez alb si cand catelul a venit acasa mamei i-a placut forte mullt