| Lexuletz a întrebat:

Buna am o intrebare... am luat teapa la catelul meu canish pitic iar respectivul om nu mi-a, mai adus carnetelul de sanatate... ce e de facut? crying asi putea sa-i fac unul nou? va rog astept raspunsuri cat mai rapide multumesc anticipat :* (trebuie sa-i mai fac inca o data vaccinurile cainelui ca el are 2 luni app.respectivul om mi-a zis ca el a facut primul vaccin pe 11.05. 2012 ) MULTUMESC ANTICIPAT!

8 răspunsuri:
| babyalexa a răspuns:

Da ii poti face alt carnet.Ma indoiesc ca are vaccinul facut asa ca mergi la veterinar cat mai curand caci asta este varsta critica cand poate face parvoviroza.O sa iti recomande ai al 2lea vaccin care il contine si pe primul(asa se procedeaza cand stapanul nu stie exact daca animalul nu are primul vaccin).Si oricum chiar daca i l-a facut pe 11 tu pe 25 trebuie sa ii faci iar (rapel la vaccinare se cheama)si se face din 2 in 2 saptamani.

| Lexuletz explică (pentru babyalexa):

Apropo cum se manifesta boala aia? puppy dog eyes?

| babyalexa a răspuns (pentru Lexuletz):

Vomita un fel de spuma alba, are diaree urat mirositoare si mu mananca, bea doar apa.Chiar daca avea vaccinul nu ai voie sa il scoti afara 10 zile dupa primul vaccin pentru ca boala asta nenorocita se ia si de pe un fir de iarba si are rata de mortalitate 90la sutasadMergi la veterinar sa ii faca rapelul la vaccinare si va fi ok.

Răspuns utilizator avertizat
| DariaAlina a răspuns:

Eu știu că vaccinarea începe cu vârsta de 6 săptămâni, atunci se face primul. Apoi la 8 săptămâni, 12 săptămâni, 14-15 săptămâni și 6 luni. Iar cel de 6 luni se repetă pe toată durtata vieții lui. Îi poți face carnețel, chiar este recomandat, pentru că îl treci pe numele tău.

| Lexuletz explică:

Pai eu l-am scos afara si sper ca nu pateste nimica eu m-am bazat pe faza ca ala l-a vaccinat mai astept raspunsuri :*

| Lexuletz explică:

Multumesc la toti:* va pupacesc pentru raspnsurile folositoare

| babyalexa a răspuns (pentru Lexuletz):

Cu multa placere.Ai grija de tine si de catelus.