| TiffanyღBJ a întrebat:

Am un pestisor beta, il tin intr-un bol, ii schimb apa o data pe saptamana, pana acum i-a mers foarte bine, era vioi, inota, manca, era viu colorat ( este rosu -grena ), dar de vreo cateva zile nu mai vrea sa manance si s-a decolorat mult. Il tineam intr-un colt cam intunecat, asa ca l-am mutat undeva mai la lumina, in speranta ca isi va mai reveni dar nici o schimbare sad. Acum 1 saptamana cand i-am schimbat apa din bol, era foarte agitat cand l-am prins si l-am scapat pe masa, dar l-am luat foarte repede si l-am pus inapoi in apa.
Stie cineva ce ar trebui sa fac sa isi revina?
( Il am de aproape 2 ani )
* Dau fundita pentru raspusuri care ma ajuta happy

Răspuns Câştigător
| klau95 a răspuns:

El are nevoie de mai mult de atat adica i-ar trebui un loc mai mare si mai ca in mediu lui natural. pietricele, plante, adapost(nu neaparat), lumina si spatiu obligatoriu.
Probabil avea nevoie de un spatiu mai mare ca orce animal daca are conditii cat mai bune traieste cat mai mult.Nu esti tu de vina dar orce peste are nevoie de spatiu mare sa traiasca mult si bine.
Dar poti sa-i schimbi locu acum si in principiu sa-i mai ie-i un coleg.

| TiffanyღBJ explică (pentru klau95):

Am inteles...
Eu am vrut de la inceput sa mai iau unul, dar mi s-a spus ca se bat intre ei pana cand unul il omoara pe celalalt straight face
Plante si pietricele are, inseamna ca trebuie sa ii iau un bol / acvariu mai mare.
Multumesc pentru raspuns happy

| klau95 a răspuns (pentru TiffanyღBJ):

Cu placere.Asteapta trebuie sa-si revina ca oricum mai au si ei momente din astea sau o boala ceva.dar sper ca isi va revenihappy Si la mine a sarit si a ramas pe uscat mai mult de 30 min.:O
Succes! Pe viitor sa incerci si alt animalhappy

| TiffanyღBJ explică (pentru klau95):

Vaiiiiii, 30 de minute? Si nu a patit nimic? Asta e de bine happy
Si eu vreau sa isi revina ♥!

5 răspunsuri:
| KiddaKidutzza a răspuns:

Poate ca trebuie sa ii cumperi un acvariu mai mare el poate a cresut si se simte inchis in bolul ala mic. Parerea mea

| Flori_Dinu_1958 a răspuns:

Nu traieste foarte mult, doar 2-3 ani, in conditii potrivite,