| Shonny a întrebat:

Buna, ma numesc Cristina si am un bichon de 2 luni! Ii dau ROYAL CANIN PUPPY dar nu stiu cum sa il prepar deoarece pe ambalaj scrie ca trebuie preparat cu apa si nu inteleg cantitățile, ce as putea sa ii mai dau de mâncare înafară de bobite, pot sa ii dau lapte de vaca cu bobite? Va multumesc, astept un raspuns:

1 răspuns:
| TomyBrave2019 a răspuns:

Bună! Eu am un chihuahua și îi fac boabe Royal Canin (pentru adulți pentru că are 3 ani) cu puțină apă și niște carne de pui. Îi place și mănâncă cu toate că este pretențios. După ce mai crește puțin îți recomand să îi mai dai mâncare gătită dar și boabe. Acum cât e mic ar trebui să mănânce mai multe bobițe. Nu cred că e ok acum să îi dai mâncare gătită. Eu i-am mai dat și orez, supă, lapte, etc. Dar când a crescut puțin. Acum trebuie să crească mare și sănătos. Carnea l-a făcut pe cățelul meu să îi cadă blănița de aceea i-am dat mai puțină. Deci nu e prea recomandat să îi dai acum pentru că nu știi cum va reacționa. După ce mai crește poți încerca să vezi cum e.
Poți întreba un veterinar pentru mai multe informații. Ei vor spune că numai boabe să îi dai dar puțină mâncare nu strică după ce crește.
Sănătate!