| AnDrEy_8110 a întrebat:

Mi-as dori foarte mult un catel, Bichon alb, dar parintii mei nu vor sa-mi ia! Ma ajuta-i va rog? A! si eu stau la tara!

Răspuns Câştigător
| miki_9255 a răspuns:

Da si eu vreausigh in general catelusul ala costa mai intra si intretinerea lui.vaccinuri chestii.saracu nu poti sa il ti ca pe un maidanez.adica implica niste responsabilitati.mai ai alti caini poate asta e motivul pentru care nu vor.ar trebuie sa ii intrebi dc nu vor. spune`le ca ai grija de el ca nu il lasi in seama lor si tu doar te joci cu elbig grin daca esti singura la parinti si ei sunt plecati mai toata ziua poti sa le spui ca te simti singura si asa un catelus te`ar ajuta.trb sa dai cat mai multe motive pentru care iti doresti catelusul.problema initiala e unde doarme.pentru ca nu prea poti sa il ti afarastraight face

7 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Si.cum propui sa te ajutam?

| Diiiaaa a răspuns:

Păi bănuiesc că nu vor să ți-l ia deoarece cățeii Bichon sunt cam scumpi, 300-800 lei, și poate nu își permit unul.

Însă dacă chiar vrei unul ai putea să strângi tu bani și o să vezi că o să-ți dea voie să-l cumperi.

Mult noroc!

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Da ai bani de bichon? sau zici asa ca sa credem noi

| enverhoxha a răspuns:

Foarte bine fac părinţii tăi, fiindcă v-a apucat pe toţi ideea asta fixă cu rasa bichon. Vouă vă plac fiţele, nu animalele.

| AnDrEy_8110 explică:

As vrea sa imi spuneti cum sa-i conving!
Cel mai bun raspuns funda!

| Caponel98 a răspuns:

Si eu eram la fel dar am enervata 2 zile continu sa imi ia un catel si a mers... dar trebuie sa mai ai sustinatori

| Andrewn a răspuns:

Http://www.adoptiicaini.ro/caini/bichon/ pe la jumatatea paginii... Funda?