| BiBILiKaMica a întrebat:

Parinti mei nu ma lasa sa imi cumpar un caine... Stau la apartament. Cum ii pot convinge?

(funda raspuns bun)

Răspuns Câştigător
| MimiPopescu a răspuns:

Pune-i sa se uite la stiri. Stiu suna aiurea. Dar...la stiri sunt prezentate tot felul de jafuri. Dupa ce o sa vada stirile le spui ca daca ai avea un caine rata jafurilor ce se vor petrece la tine in apartament va fi mult mai scazuta. Le mai prezinti un stiudiu pe care il gasesti pe google despre dezvoltarea copiilor in prezenta cainilor si cum acestia nu vor dezvolta alergii daca vor creste cu un animalut. Le pui imagini cu catei draguti. Rogi o prietena sa iti imprumute un catel sa il plimbi. Il aduci acasa si le spui ca fericirrea ta depinde de acest catel. Apoi la promiti marea cu sarea: note bune bla bla. Si apoi le spui sa mergeti doar asa sa vedeti din curiozitate un catel. O sa se induioseze si o sa ti-l cumpere. Daca nu merge ia-ti o testoasa. Aia nu face nimic rau. A, si le bagi discursul cu responsabilitatea mare pe care o ti-o iei si ea te va ajuta in viata.

6 răspunsuri:
| YepIsSuspended a răspuns:

Cu multa rabdare...

| dEEa_8468 a răspuns:

S eu vreau si nici pe mine nu ma lasacrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii.Eu sunt la apartament si nu am nici macar un peste! ma mai viziteaza gugustuci lui doamna. Spunele parintilor tai ca ti-ai dorit de cand te ai nascut un caine! In plus cauta pe internet cele doua cuvinte si da la 1:58.Ca spune ceva de o privire de caine sau ceva de genul asta. dar sa spui ca asta e visul tau din totdeaua sa ai un caine.iti urez noroc. fundoiul?!

| addyy17 a răspuns:

Foarte simplu te duci cumperi un caine si vi cu el acasa si cand o sa-l vada nu o sa mai zica nimic, dar trebuie sa ai si grija de el big grin
Bafta!

| xRos3 a răspuns:

Spune`le ca o sa ii dai tu mancare, o sa il plimbi tu.etc big grin si spune-i ca cea mai mare dorinta a ta e sa ai un cainebig grin.
fundoiilove struck?

| florineu a răspuns:

1. spune-le ca vrei un caine
2. le pui ca iti vei lua unul mic (sum ar fi chuaua pechinez...)
3.sa le spui caii vei lua mancare din alocatia ta si il vei plimba u sper ca ti-am fost de ajutor