| mykeyboarditsred a întrebat:

Buna seara tuturor.
Vreau sa adopt un cățeluș de 2 luni care e o corcitură între dog argentinian si un câine obișnuit.
Eu mai am o pisica si locuiesc cu frate-meu de 10 ani, credeți că s-ar potrivi în sânul unei familiei? Ar fi greu cu el?

3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Ce-ți iei tu nu este un cățeluș; ăsta e ditamai animalul, chiar și corcitură.
Animalele sunt ca și copii: au nevoie de îngrijire continuă. Nu poți să le lași singure decât în timpul somnului.
Trebuie hrană la timp, ieșire afară împreună cu punga de strâns mizeria, îngrijire corporală și a întregii case împotriva parului și a mirosului. Ai casei se pot obișnui cu mirosul pe care îl lasă animalele; dar alții care vor intra în casă simt imediat un iz de animal, lucru care îi face să nu mai găsească plăcere în a vizita locuința. Sau o fac cu o oarecare strângere de inimă.
Trebuie să le duci la medic în mod regulat; să fi atent la ele pentru că doar când sunt în ceasul morții animalele dau semnale că a apărut o problemă.
Hrană sănătoasă. Nici oamenii nu trebuie să mănânce aceeași mâncare la două mese pe zi; deci și animalele au nevoie de hrană variată.
Cum omul nu trebuie să fie supărat în preajma unui copil și nu trebuie să ridice tonul lângă acesta sau să gesticuleze nervos, tot așa nici în dreptul animalelor nu are voie să facă altfel.
Orice om care tratează animalele altfel decât am descris mai sus, nu este vrednic să aibă animale -oricât de mult ar spune că le iubește-; Dumnezeu îl va trage la răspundere pentru o îngrijire nepăsătoare.
Dacă sunt din acelea de pluș este altceva.

| Patronu1 a răspuns:

Dacă e crescut de mic cu mâța o sa se aibe de minune. Vezi ce faci cu politia ca o sa îți trebuiască acte pe el pentru ca este de categoria a 2-a de câini periculoși, chiar și corcit cum e. Dacă ai nevoie de ajutor cu dresajul îmi spui. Bafta!

| writer21 a răspuns:

Buna! Nu prea cred. Un animal, mai ales un catel indeplineste un rol important intr-o familie. Mai ales daca in acea familie sunt si copii mai mici. Daca si catelul este pui, atunci lucrurile merg foarte bine. Catelul si copilul pot fi intr-o minte, teoretic vorbind, ceea ce ii poate aduce atat catelului cat si copilului un stimulent pentru dezvoltarea lui personala. Copilul invata sa socializeze mai mult, sa iubeasca animalele, sa fie totodata atent cu acestia dar si cu ei atunci cand se joaca, plus ca acel catel se va integra mult mai bine in familie daca are cu cine se juca si are de cine sa fie iubit. Eu cred ca ar merita sa il adoptilaughing In plus, daca pisica ta nu e tare ciufuta (scuze pentru cuvant) atunci sunt sigura din nou ca se vor intelege, iar daca nu, macar vor sta la distanta unul de altul laughing Succes!