Da! Uita'te la "Cesar si cainii" pe nat. geografic sau uita'te pe tutoriale pe youtube.com
Sper ca te'am ajutat si sarbatori fericite!
fundita
?
Pai daca ii dai o recompesa cu siguranta te va asculta sau de exemplu cand ii zici "sezi" impingel cu mana sa stea jos si dai peedigre-ul. Bafta
Pai eu mi-am dresat catelul ciobanesc cam asa:ii ziceam sezi! si dupa mai mult timp de incercare merge...si daca se pregatea de asa ceva il poti lauda chiar daca nu a facut mare lucru ca sa nu se simta ''singur''sau sa creada ca nu e ''bun'' pentru tine stii? ii poti zice:
Sezi!
Da labuta,'bravo!''si cealalta
si dupa ce face aceste lucruri ii dai ceva bun bun de papa :Xsi felicito, strange-o in brate :X:X:X sa se simta buna si sa stie ca esti multumit chiar daca nu prea
ceaw :X
Da iei mancare si ii spui ca nu eu dai pana cand nu face ce zici tu adica sezi, sari, da labuta.etc. Nu o sa faca de prima data ce i-ai zis dar pana la urma o sa intelega ca primeste mancarica daca face ce ai zis tu! Sper ca te-am ajutat! :X
Da.exista...da nu cred ca o sa retina prea multe.ptr ca cainele de obicei se dreseaza la cateva luni.cand este mai jucaus
funda
?
tiberiu009 întreabă:
iloveanimals4ever întreabă: