Buna!
Eu imi scot cainele afara de 3-4 ori afara, dar cand il vad agitat si imi dau seama ca are nevoie il mai scot si in plus, nu strica cu nimic?
De ce il scot de asa de multe ori? Este simplu, imi iubesc cainele, si nu vreau sa rabde pana cand il duc eu afara, desigur se poate obisnui, dar nu este indicat, ca un caine sa stea foarte mult sa rabde.
Depinde si de talia cainelui.
Succes.
Un caine trebuie scos minim o ora jumatate-doua ore pe zi. Facut nevoi, joaca, alergat. Poti sa-l scoti dimineata (30-60min),iar seara (minim o ora). De ce il scoti la pranz? Poate sa se tina sa-si faca nevoile pana atunci? Prima iesire se face de dimineata,ca sa-si faca nevoile stranse toata noaptea, nu ai vazut si tu nicaieri, ies printre blocuri, prin parcul de langa blocuri dimineata, ogramada de oameni cu cainii.
Daca iti permiti, pe langa dimineata si seara, poti sa o scoti cand vrei tu, dar cel mai important este dimineata ca sa se elibereze ce a strans, iar seara ca sa se pregateasca de noapte.
Este bine sa il scoti dimineata cand te trezesti, la pranz si seara. Depinde de varsta. Un caine adult poate iesi doar dimineata si seara deoarece este hranit de doua ori pe zi.
richipuka întreabă: