| Ushhher a întrebat:

Buna tuturor.
Azi uliul ne-a luat 2 pui. In total din primavara 37 de pui. Ce tipuri de capcane stiti sau ceva metode de prindere.

PS: 1. Nu vreau direct copy-paste de pe google
2. Nu vreau raspunsuri gen "Asta e natura, bla bla bla"

Daca pierzi 37 de pui este ceva + 4 porumbei voltati.

Cel mai descriptiv si mai folositor raspuns va primi funda + vot

4 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Tine puii doar intr-un tarc si cu plasa deasupra.cam nasol cu uliu, iti poate lua si gainile ca e puternic.ai putea sa sacrifici un pui adica sa-l tai pe burta si sa bagi in el ceva otrava/soda caustica si sa-l pui in picioare pe o magazie ceva-dar sa nu-l ia pisicile.dar nu stiu daca ar functiona ca s-ar putea sa nu manace decat vii.

| Elenuca3567 a răspuns:

De ce vrei sa prinzi uliul si sa-l omori? E din natura...mai bine le faci puilor un tarc sau cotet in care sa fie si ziua acoperiti cu o plasa sau un gard, ca sa nu poata patrunde uliu sau alti pradatori. Poti de asemenea sa faci o sperietoare pe care sa o pui in ograda. happy

| MihayAndrey a răspuns:

Pentru uliu...slabe sanse sa il prinzi. Au o vedere extrem de buna, si nu o sa vina ei la o mana de grau sa'i prinzi tu. Adaposteste puii undeva. Singura solutie.

| DragosBosss97 a răspuns:

Pai,am un var care are si el hobby cu porumbeii si ca si capcane folosete pentru pasari ceva gen o cusca sau nu e bine spus cusca, o cutie mai rezistenta care e sprijinita intr-un bat si de bat e legata o sfoara de care trage cand acea pasare a intrat sub cutie sau daca ai probleme cu sobolanii iti sugerez sa folosesti capcane pentru ei, daca stai la casa nu cred ca e vreo problema dau incearca cu carne si cu otrava sau cu otrava de la magazin, daca as sti mai bine ce te deranjeaza poate as sti mai bine sa te ajut, astept un raspuns, bafta!