| SunzianaMiccutzicka a întrebat:

Vreau sa imi iau si eu o pisica. Voi ce alegeti dintre mascul si femela? Cateva argumente pro/contra va rog.

Răspuns Câştigător
| Miuletz a răspuns:

Mascul mascul mascul, nimeni nu se ganeste ca masculul daca a observat cineva nu prinde soareci, pasari etc. femela prinde mereu si te ajuta si nu trebuie neaparat sa o castreazi iar masculul nu ajuta la nimic decat la facut pui, in afara cand e mic si te joci cu el, dar cand e mare stie decat mancare, sa plece, vine la 2 noaptea si miorlae sa intre daca e obisnui in casa, deci parerea mea daca ai un soarece in casa si nu-i nimic daca ai ca nu e o rusin poate au venit de afara sa iti iei femela pentru ca ea nu sta la fel de mult ca masculul pe afara si te poti juca cu ea cand e mare, dar toata lumea zice gata mascul nu se gandesc ca pisoi masculi sunt lenesi... si inca ceva daca lasi masculi liberi ti fura sau ti calca masinas sau ti mananca caini dar am vazut si pisici femele frumoase care stau mereu pe afara si nimeni nu o fura pentru ca femela este salbatica cu straini(cu stapun deloc doar daca o tragi de coada) deci inca o data o zic si ti-am dat si explicatia de ce parerea mea este femela.Si daca vrei mascul bine mascul dar trebuie sal castrezi casa nu pateasca cine stie ce femela la fel a si prietena ta n-a duso la un veterinar bun si de aia a facut infectie in rest te asigur ca 10000 de stapani din 10100 au pisica castrata fara nicio problma! Funda? Imi pare rau ca am scris asa de mult dar mati enervat ca nu stiti nimic si nu dati informati.

13 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

Pisica e mai prietenoasa, se da mult mai mult pe langa stapan, ii place sa se joace mai mult, pe cand motanului ii place doar sa doarma si sa fuga de acasa cand are chef de cotoiala. Daca iti iei pisica si o castrezi, nu va fi nicio problema.

| SunzianaMiccutzicka explică (pentru DEBrown):

Ceva gen m-am gandit si eu dar am o prietena care a castrat pisica si dupa tot cu ea la veterinar a fost... a facut o infectie urata si de asta mi-e frica...

| Fratila_Crina_1973 a răspuns (pentru SunzianaMiccutzicka):

Trebuie lasata sa nasca macar o singura data ca poate din cauza asta s-a imbolnavit si a facut infectia. Nu i-a spus doctorul sau doctorita prietenei tale? Ca ei trebuie sa stie ca sint doctori!

| frida0purple a răspuns:

Femela trebuie castrata, masculul nu. daca nu o castrezi o sa iti faca mereu pui. aleg masculul.

| Mooonsure a răspuns:

Daca iti iei pisica femela trebuie castrata, si ii vine ciclul. Daca iti iei o pisica mascul, nu ai nici o treaba! Bafta! :*

| SunzianaMiccutzicka explică (pentru Mooonsure):

Multumesc pentru raspuns!

| Miuletz a răspuns (pentru Mooonsure):

Ce prost esti la pisici nu le vin ciclul poate rar, scuze pentru insulta si cica masculul n-are nicio treaba. masculul e ca voi lenesi toata ziua asteptati mancare va jucati si dormiti si trebuie si masculul castrat daca nu vrei sa il pierzi si mai ales daca e frumos, femela ajuta prinde soareci etc. si da trebuie castrata daca nu vrei pui asa ca mai intai traieste tu 10 ani cu pisicile observal comportamentul si apoi poti spune despre ele
.

| Mooonsure a răspuns (pentru Miuletz):

1. Cu masculul n-are nici o treaba(adica nu ii vine ciclul si lui) 2. Pisicii ii vine ciclul, ca oricarui animal(nu conteaza, daca rar sau nu, ii vine, si se chinuie) 3.Ca pisica femela sa fie castrata,adica sa faca pui,face pui doar cand este in calduri. LOOOl.(adica atunci cand ii vine ciclul). Si chiar nu ma pricep la pisici,dar am ajutat macar, si daca avea cineva sa-mi zica ceva, era doar cel ce a pus intrebarea, si daca ai vazut ca ai funda, hai sa jignim. Cu jignitul inainte.

| Miuletz a răspuns (pentru Mooonsure):

Am jingnit din greseala pentru ca nu esti priceput de loc tu poate stai la bloc l-ai intrebat pe cel care a pus intrebarea daca sta? oamenilor cu caini, pisici stau la curte si serios? poate pisici tale i-a venit ciclul eu am avut 7 pisici 6 ani si nimic le-am castrat si n-am avut nicio treaba si motanul cica n-ai nicio treaba trebuie castrat ca altfel la 11 luni sau la un an iti poti lua adio de la el pentru tot deauna doar daca nu e departe si cunoaste zona si vine inapoi ca multi fura motani gandinduse ca tine ca n-ai nicio treaba eu pana acum am avut 23 sau 25 de motani si doar unul l-am tinut 3 ani pentru ca ceilalti au fost calcati de masina, furati, mancati de caini si la ce iti foloseste da cand e mic te poti juca cu el si de la 11 luni sau mai mult sau mai putin femela nu mai e asa de jucausa doar daca are stapani jucausi este si masculul are si el un defect daca vrei sa te joci cu el poti decat o ora pe zica cand mare ca nu-l prinzi decat pe afara.Si mi-am dat seama ca stai la bloc pentru ca ai zis masculul n-are nicio treaba cea ce inseamna ca la tine nu fuge poate esti la etaj mare si nu trebuie castrat si daca cel cu intrebarea sta la bloc femela si masculul e ca si cum ar fi aceleasi chesti, nu trebuie castrati, femela nu faci pui n-are cu cine doar daca vrei tu o poti duce si nu vine ciclul la pisici auzi cica poate ai avut o pisica si a nascut pe undeva si de aia ai crezut tu pentru ca si eu prima data cand mi-a fatat pisica am vazut-o cu sange si am crezut dar dupa 2 zile am vazut ca se duce intr-un singur loc adica la pui! daca iti plac mai mult caini si se vede ai venit degeaba la aceasta intrebare!

| Ioanadulcik a răspuns:

Eu zic Femela deoarece Masculul trebuie castrat cand o da aiba un am o sa se duca primvara vara si toamna la pisici si o sa il dabia la iarna :X Sper ca te-a ajutat :X

| mimikafrumusika a răspuns:

Eu as merge pe mascul deoarece pisica ti ar face multi pui.Si eu am pisica si ii arunc in fiecare ansad.

| pody a răspuns:

Nu stiu ce sa alegi eu am 3 motani si o angora turceasca e buna si pisica si motanul amandoi prind sioreci

| Pisicutzapisi a răspuns:

Amândoi