| helder a întrebat:

Am un schnauzer mijlociu de 3 ani si jumatate, mascul exemplar superb, inda am o problema: Nu gasesc sub nicio forma fetite si nici nu vreau sa am pui de la el, doar sa il linistesc.imi puteti recomanda papusi pentru caini speciale pentru asa ceva in romania, vreun petshop online ceva?

4 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Sa-l castrezi te-ai gandit? Ii vei face un bine.

| helder explică:

Am gasit tot cautand pe un forum si am ajuns la site-ul asta:
www.petshopcaini.cabanova.com sa cumpar? vad ca au si carucioare. banii nu sunt o problema

| helder explică:

De castrat nu il voi castra pentru este exemplar rasa pura cu rezultate in expozitii, a avut 4 monte pana acum la activ din care au iesit urmasi deosebiti,dar am gasit greu fetite pentru monta si numai prin canise.(oricum luam prin canise).idee e ca vreau sa "faca" asta cand vrea el ( o data pe sapt /la doua cand vrea el.)

| helder explică:

De castrat nu il voi castra pentru este exemplar rasa pura cu rezultate in expozitii, a avut 4 monte pana acum la activ din care au iesit urmasi deosebiti, dar am gasit greu fetite pentru monta si numai prin canise.(oricum luam prin canise). idee e ca vreau sa "faca" asta cand vrea el ( o data pe saptamana /la doua cand vrea el.)