|

Cam cat costa un implantarea cip-ului pentru animale si cam cat costa un bilet de avion pentru acesta pana in Londra? Daca a mai trecut cineva prin asta sa ma ajute, va rog! Multumesc!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Regula de 6 luni pentru a intra în Marea Britanie

Un animal nu poate intra sau re-intra în Marea Britanie în conformitate acest regulament decat dupa 6 luni calendaristicede la data la care a fost luata proba de sânge care a dat un rezultat satisfăcător >0, 5 titrul anticorpilor. De exemplu, în cazul în care o probă de sânge este luata la 1 ianuarie, animalul poate intra în Marea Britanie de la 1 iulie. Animalele de companie au nevoie doar de untest satisfăcător de sânge şi de 6 luni de aşteptare, cu condiţiaca vaccinările de rapel si rabie ulterioaresunt facute pina la data solicitată.

Normele privind călătoria în Marea Britanie şi procedurile de uz veterinar în alte ţări suntexplicate în fişele pentru câini şi pisici pentru proprietarii de animale de companie.

Regulile sunt facute pentru a proteja sănătatea umană şi animală şi pentru a reduce riscul de introducere a rabiei în Marea Britanie precum si in tarile UE. Animalele care nu respectă toate normele trebuie să fie puse în carantină.
http://www.cyf-medical-distribution.ro/......-ident.php aici gasesti tot articolul. funda?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cipul costa intre 7 si 18 milioane, iar pasaportul 50 (pentru caini)
dar trebuie sa te interesezi ca eu stiu ca marea britanie are reguli f stricte pentru aducerea animalelor. daca nu ma insel cred ca trebuie sa stea o perioada in carantina( intre 3 si 6 luni) nu stiu daca mai este valabil de cand cu ue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde despre ce animale discutam; cele de casa sau cele domestice?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru catel/pisica, domestic/casa pentru. in Londra? Adica pentru animale costa in jur de 300, 400 lei, daca e vorba de ele. Sau nu inteleg pentru tine?
Daca e pentru tine ar cam costa 100, 150 lei copil/adult.
Un cip? Cam costa... vreo 10 milioane in jur, scuza-ma dar atat costa. Deci sper ca ce ti-am zis e folositor.Mai vorbim! Papa! big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru howsenselessdeathhowpreciouslife):

Vorbim despre bichonul meu maltez, animalutul meu de casa.M-am gandit ca imi sunt mai de ajutor raspunsurile de la o persoana care a mai scos din tara un animalut decat sa caut pe diferite site-uri unde ba trebuie cip ba nu etc.Iti multumesc frumos pentru raspuns oricum happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează