Nup
explicatie: el tocmai isi pregatea un concert si parea foarte incantat
intr-adevar avea sanse doar sa se prefaca dar nu il prea cred in stare
Clar nu! El doar avea dureri mari si singurul vinovat este doctorul sau, care i-a administrat o supradoza!(de medicamente)
Michael Jackson nu s-a sinucis iubea mult viata si dorea sa-si vada copii mari.Era un mare cantaret, dansator, coregraf.
Nici acum nu il lasati pe bietul om sa se odihneasca in pace? Si acum mai comentati moartea lui? Nu am fost fan insa respect ce a facut, ca fani puteti doar sa ii ascultati in continuare muzica, mortii cu mortii si vii cu vii.
Uite deci nu sunt nici fana dar nici nu il urasc... parerea mea :
Nu avea de ce sa se sinucida... adica eu cred ca era foarte fericit mai ales avand niste copii superbi.
Bye, bye!
Nu cred asa ceva, nici nu cred ca ar fi decedat cu adevarat, sunt multe care nu se prea lovesc.Nici doza folosita nu ar fi doborat mai mult de o pisica.Cu un copil mort, tu ca mama te duci sa faci cumparaturi si ce cumperi, corturi si saci de dormit...Astept,REVENIREA,
Nu.De ce?
1. Mike iubea viata.Adora viața.El mereu a spus ca nu vrea sa moara, ca ii este frica de moarte.
2.Ii avea pe cei 3 copii
rince, Blanket si Paris.Ii iubea enorm si sub nici o forma nu i-ar fi lăsat singuri, fără tata.
3. Avea un turneu pe care trebuia sa îl termine.Chiar dacă nu ii plăcea deloc ca trebuie sa dea 50 de concerte.Nu ii plăcea in turneul ista decât ca si copiii lui sa îl vadă pe scena, sa vadă si ei legenda.Alt motiv este ca avea datorii si trebuia sa le plătească. Altul este ca se saturase sa fie numit pedofil,infractor,ca se folosește de copii,sa vadă cum pe internet ii este, fără nerusinare, vândută lenjeria intimă.Sa vadă si sa audă cum toată lumea, de la adulti la copii de 3 ani își bat joc de numele lui.Ca in loc de Michael Jackson=artist,King of Pop sa fie,Michael Jackson=pedofil,nemernic, infractor, ciudat si asa mai departe. Vroia sa arate lumii din nou cine este el.Ca încă este in forma si ca el rămâne cel mai bun.Fanii sunt alt motiv. Vroia sa le facă un cadou fanilor lui.Un cadou pentru ca l-au susținut, îl susțin si ca nu l-au părăsit; încă mai sunt acolo pentru el.
Si tot fanii sunt un motiv pentru care nu s-ar fi sinucis.Ii iubea prea mult. Fanii erau ca a 2a familie pentru Mike. Dacă ar fi putut sa își strânga Toti fani la el acasa, asta ar fi facut.Si pun pariu ca si de acolo de sus,el își iubeste nespus fanii.
Dar oricum,nu concertele sunt motivul principal pentru care el nu s-ar fi sinucis.El, cum am spus, se gandea cu groaza ca nu le v-a putea face pe toate.Chiar i-a spus unei prietene(Karen Faye)ca dacă nu reuseste sa facă toate concertele v-a ajunge sa vândă la McDonald's ca sa poată sa acopere pagubele pentru AEG.Deci concertele erau foarte importante pentru el dar in același timp nu însemnau foarte mult pentru el.
Stiu destul de mult ce zic.Sunt un mare fan al lui Mike si stiu foarte multe despre el.Am citit si am vizionat o grămadă de cărți,filme,documentare, interviuri, etc.Si îl pot înțelege.Ca sa fi fan MJ trebuie sa poți sa îl intelegi altfel nu te numesti fan.Si chiar semanam mult.Si la comportament, gândire, vorbe chiar si Putin la infatisare.Deci stiu ce zic.
Pa!
A,nu știam ca Michael e un pets...Si eu după câte stiu pets înseamnă animale de casa, de companie, un special câinii.Chestia e ca lui Mike nu ii placeau câinii.Ii era frica de ei.
Sa va spun ceva la toata lumea!
Michael Jackson...multa lume crede asta...a fost ucis de illuminati!
Cautati pe youtube Demascarea Industriei muzicale si uitati-va pana la final ( sunt 11 episoade) si vorbeste mult despre Michael.
Credeti ce vreti! Straniu...