| DanuTzCarbon a întrebat:

Cum as putea sa fac ca papagalii mei sa stea pe un deget bineinteles ii iau la rand big grin ca am citit o gramada de lucruri pe net dar nimic nu ma ajutat deci daca cineva stie spuneti-mi da funda+vot P. S. Unul dintre ei nu ma ciupeste mai deloc cand il tin in mana, iar celalalt ma ciupeste de nu pot sa-l tin.

2 răspunsuri:
| andreibubu2 a răspuns:

Stii ce trebuie sa faci cel mai important este:ii lasi cam 6ore fara mancare apoi pui in mana la tine putin bagi mana in cusca la ei si de foame o sa se puie pe mana faci asa cam 3zileapoi pui degetul langa piept ca ei au tentatia saa urcetongue(sper ca am fost de folos) ai mei stau pe degethappy funda:X?

| cosmy01 a răspuns:

Si eu am 2 papagali si tot asa fata ma ciupe foarte tare iar baiatul sta cuminte cand ii tii in mana.Acum depinde de cand ii ai Ai mei au aproape 2 ani, dar de abia dupa vreo 4, 5 luni neam imprietenit. La incepu ii punem sub un cearceaf si ii testam sa vad, acolo stateau pe deget amandoi deodata si am mai repetat asta in curs de 3 luni cam asa si intr-un final am reusit sa-i tin ori pe rand pe deget ori amandoi odata.Sa stii ca ei iubesc sa fie eliberati si sa ste la inaltimi de exemplu pe aierul conditionat, pe perdea, pe dulapuri.Ai mei stau o gramada pe ficus si canta laughing.

Sper ca te-am ajutat, dar daca ei nu vor sau nu pot atunci sa nu-i obligi pentru ca in timp ei o sa se invete cu tine si atunci vor veni ei singuriwinking

Funda?