N-ai ce face decat sa muti dulapul si sa o scoti, din proprie initiativa nu cred ca o sa iasa pentru ca e speriata.
Ademeneste-o cu mancare sau poate e blocata dupa dulap, trage putin dulapul sa iasa
Iao usor cu un bat sau cu un foras sau cu matura sa se urce p matura sau cu trage de dulap sau ia un ziar rotestel si impinge-o cu el afara
Iao usor cu un bat sau cu un foras sau cu matura sa se urce p matura sau cu trage de dulap sau ia un ziar rotestel si impinge-o cu el afara.
Pune langa dulap.in afara lui nu in spatele lui.niste frimituri de paine sau grau nu stiu.ce ai si u in casa
asa va ciuguli o iei de acolo si ii dai drumu
succes
Ancearca sa-i pui ceva de mancare si poate sa iasa sa manance.si atunci lasi fereastra deschisa si o alungi
Asculta la mine NARE TUPEU sa te priveasca, api sa iti faca ceva...""""Draga TPU am o vrabie in casa si e tampita rau cred ca e dupa un dulap si nu am cum sa ajung la ea nu vreau sa moara si sa putrezeasca in casa ca atunci chiar nu o mai scot heeeelp dati-mi un sfat!"""
putrezeasca?
tampita?
, deci baga mana ca nu mori...si prindeo. daca e de multe zile si e slabita.sdai niste apa faina mancare si dupa aia dai drumu. macar ai mila. ca se chinuie saraca dupa dulap si tu o lasi acolo si vi pe TPU LOL
Incearca cu un bat mai lung sa o scoti de acolo si apoi prindeo cu o palarie sau sapca daca nu cu plasa cu care se prind fluturii-am un lapsus momentan si nu stiu denumirea exacta
Stii, nici eu nu prea am curaj cu vrabii si din astea. Dar, daca stai si te gandesti, nu are ce sa-ti faca deoarece tu esti mult mai mare decat ea
! In fine, poti sa iei un băţ si s-o scoti, sau, daca nu reusesti, da putin dulapul intr-o parte si o scoti. Daca moare acolo, o sa fie si mai rau!
Incearca cu o coada de mop sau ceva de genul. o alta varianta ar fi sa muti mobila. Succes
Nu stiu dai si u cu maturta pe langa ea poate se sperie si zboara.chiar nu stiu. vezi sa nu o ranesti
X.O...Ce naspaaa
x. Spune`le parintilor
x.Alta posibilitate ar fi sa dai la o parte dulapul
Distanteaza dulapu de perete...si EVRIKA. vrabia a zburat.cum zic si cei de mai jos, scoate dulapu
Doamne poate nu ar fi trebuit sa fac asta dar chiar am ras
. Pai incearca sa dai dulapul la o parte(asta daca nu e mare si poti), sau ia un obiect mai lung sa poti sa o alungi. Sau cheama pe cineva sa te ajute sa muti dulapul, ori momeste-o cu ceva.
Incearca sa o ademenesti cu mancare sau daca chiar nu poti si nu poti, trebuie sa dai dulapul la o parte...
Buna! Pai,Sfatul meu este sa : Dai Dulapul la o parte sa inchizi toate usile si sa o lasi doar pe aia de Afara Deschisa,si asa va iesii! sau Deschide un geam ceva, Si da dulapul la o PArte!
:*
Nu stiu daca te va ajuta, dar am incercat ![]()
Muta dulapul, sau intinde`te cu o coada mai lunga de matura, cu un bat, etc.
Incide usa de la camera in care se afla deschide geamul si ia ceva cu coada lunga (o matura de ex.) ca sa o scoti sau arunca ceva dupa ea (o mingie de hartie ca sa nu o lovesti) si dupa ce iese din spatele dulapului incerca sa o ghidezi spre fereastra astfel incat sa iasa afara.