| sunshinegirl_7663 a întrebat:

Draga TPU am o vrabie in casa si e tampita rau cred ca e dupa un dulap si nu am cum sa ajung la ea nu vreau sa moara si sa putrezeasca in casa ca atunci chiar nu o mai scot heeeelp dati-mi un sfat!

25 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

N-ai ce face decat sa muti dulapul si sa o scoti, din proprie initiativa nu cred ca o sa iasa pentru ca e speriata.

| unknownn a răspuns:

Ademeneste-o cu mancare sau poate e blocata dupa dulap, trage putin dulapul sa iasa

| DaNNN a răspuns:

Roaga un 2-3 baieti sa te ajute cu dulapul.

| DomnisoaraLove a răspuns:

Iao usor cu un bat sau cu un foras sau cu matura sa se urce p matura sau cu trage de dulap sau ia un ziar rotestel si impinge-o cu el afara

| DomnisoaraLove a răspuns:

Iao usor cu un bat sau cu un foras sau cu matura sa se urce p matura sau cu trage de dulap sau ia un ziar rotestel si impinge-o cu el afara.

| blamefire a răspuns:

Pune langa dulap.in afara lui nu in spatele lui.niste frimituri de paine sau grau nu stiu.ce ai si u in casa
asa va ciuguli o iei de acolo si ii dai drumu
succes

| grosudana a răspuns:

Ancearca sa-i pui ceva de mancare si poate sa iasa sa manance.si atunci lasi fereastra deschisa si o alungi

| Eduardx_1313 a răspuns:

Asculta la mine NARE TUPEU sa te priveasca, api sa iti faca ceva...""""Draga TPU am o vrabie in casa si e tampita rau cred ca e dupa un dulap si nu am cum sa ajung la ea nu vreau sa moara si sa putrezeasca in casa ca atunci chiar nu o mai scot heeeelp dati-mi un sfat!""" rolling on the floor putrezeasca? rolling on the floor tampita?rolling on the floor, deci baga mana ca nu mori...si prindeo. daca e de multe zile si e slabita.sdai niste apa faina mancare si dupa aia dai drumu. macar ai mila. ca se chinuie saraca dupa dulap si tu o lasi acolo si vi pe TPU LOL

| eugenl a răspuns:

Incearca cu un bat mai lung sa o scoti de acolo si apoi prindeo cu o palarie sau sapca daca nu cu plasa cu care se prind fluturii-am un lapsus momentan si nu stiu denumirea exacta

| Millanteria a răspuns:

Stii, nici eu nu prea am curaj cu vrabii si din astea. Dar, daca stai si te gandesti, nu are ce sa-ti faca deoarece tu esti mult mai mare decat ealaughing! In fine, poti sa iei un băţ si s-o scoti, sau, daca nu reusesti, da putin dulapul intr-o parte si o scoti. Daca moare acolo, o sa fie si mai rau!

| Casandra a răspuns:

Baga coada de la matura dupa ea

| Frankie a răspuns:

Incearca cu o coada de mop sau ceva de genul. o alta varianta ar fi sa muti mobila. Succes

| birdie14 a răspuns:

Buna.Dai de mancare...sau urca-te pe dulap.thinking
Bafta.

| Catafu a răspuns:

Nu stiu dai si u cu maturta pe langa ea poate se sperie si zboara.chiar nu stiu. vezi sa nu o ranesti

| ღAღdღaღ a răspuns:

X.O...Ce naspaaa
x. Spune`le parintilor
x.Alta posibilitate ar fi sa dai la o parte dulapul

| xBlue a răspuns:

Incearca sa dai deoparte dulapul cat sa poti scoate vrabia aia afara happy

| Sanela a răspuns:

Distanteaza dulapu de perete...si EVRIKA. vrabia a zburat.cum zic si cei de mai jos, scoate dulapu

| addictedg a răspuns:

Doamne poate nu ar fi trebuit sa fac asta dar chiar am ras laughing. Pai incearca sa dai dulapul la o parte(asta daca nu e mare si poti), sau ia un obiect mai lung sa poti sa o alungi. Sau cheama pe cineva sa te ajute sa muti dulapul, ori momeste-o cu ceva.

| EeErrorS a răspuns:

Ademeneste-o cu malai laughing

| Mystique_5599 a răspuns:

Incearca sa o ademenesti cu mancare sau daca chiar nu poti si nu poti, trebuie sa dai dulapul la o parte...

| Victoriabell21 a răspuns:

Rastoarna casa cu susul in jos! nu, glumesc! incearca sa muti dulapul!

| Graffs a răspuns:

Buna! Pai,Sfatul meu este sa : Dai Dulapul la o parte sa inchizi toate usile si sa o lasi doar pe aia de Afara Deschisa,si asa va iesii! sau Deschide un geam ceva, Si da dulapul la o PArte!happy:*
Nu stiu daca te va ajuta, dar am incercat tongue

| curlyDream a răspuns:

Muta dulapul, sau intinde`te cu o coada mai lunga de matura, cu un bat, etc.laughing

| SelenaLauraEvanna a răspuns:

Raspunsul meu este sa muti dulapul respectiv si sa o dai afara

| redbutterfly a răspuns:

Incide usa de la camera in care se afla deschide geamul si ia ceva cu coada lunga (o matura de ex.) ca sa o scoti sau arunca ceva dupa ea (o mingie de hartie ca sa nu o lovesti) si dupa ce iese din spatele dulapului incerca sa o ghidezi spre fereastra astfel incat sa iasa afara.